Top trouwlocaties in Nederland 

Bij onderstaande (en nog veel meer) trouwlocaties heb ik bruiloften mogen fotograferen. Ik kom graag op nieuwe plekken of dezelfde want elke bruiloft is anders, net als het weer! Hierdoor zal geen enkele foto reportage hetzelfde zijn.

Alle geplaatste foto’s zijn gemaakt door Carina Calis Fotografie. Geen van deze beelden mogen zonder toestemming van de fotograaf worden gecopieerd en doorgeplaatst. 

Provincie Noord-Holland

Heemstede 

Slot Heemstede

Een geweldige locatie met diverse waterpartijen, weilanden en fraai aangelegde tuinen met verschillende terrassen, buitenkeuken en een stretchtent voor lunch of diner.

*****

Mijn ervaring: zonnige locatie in september. Het personeel doet echt mega zijn best om iedereen goed te voorzien van drankjes. Het eten is ook lekker en het is een fantastische plek voor (groeps)foto’s. Qua feest is het een warme locatie.

Provincie Flevoland

Almere 

View

VIEW Almere heeft alles in huis om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken. VIEW Almere is de ideale trouwlocatie voor ieder denkbaar gezelschap tot een grootte van 200 personen met een fantastisch team dat graag voor u klaar staat. Wij verzorgen uw bruiloft tot in de puntjes, precies zoals u dat wenst. Wij beschikken over 2 zalen met beide een eigen uitstraling en hebben een prachtig uitzicht over het Weerwater en de Skyline van Almere.  VIEW Almere is een officiele trouwlocatie! De Gemeente Almere zorgt voor een ambtenaar ter plaatse. Prettig voor u en uw gasten, zij hoeven niet van locatie te verhuizen. Tevens beschikken wij over voldoende en gratis parkeerplaatsen voor uw gasten. Dit alles maakt VIEW Almere de mooiste locatie om uw huwelijk te vieren.

Trouwfotograaf View Almere
Provincie Overrijssel

Laag Zuthem 

Landgoed Havezate den Alerdinck

Vlakbij Zwolle ligt Laag Zuthem. Bij ons worden uw dromen over uw perfecte huwelijksdag werkelijkheid. Daar zetten wij ons voor in! Havezate Den Alerdinck is op uw huwelijksdag exclusief voor u beschikbaar. Bij mooi weer plannen we bij voorkeur alle onderdelen buiten, zoals de huwelijksvoltrekking, de toost en de taart op het bordes en het diner in de sfeervolle boomgaard. Op de dag zelf kunt u al ’s morgens aankomen voor de kapper en de visagie in het bruidshuis Acacia. Zo kunt u maximaal ontspannen genieten van deze zeer speciale dag.

*****

Mijn ervaring: prachtige locatie. Zonnig gelegen. Meerdere plekken, binnenruimtes om de gehele dag door te kunnen brengen. Goed verzorgd en lekker eten. Zie de buttons onder de foto’s voor een bruiloft die ik op deze locatie heb mogen fotograferen.

Provincie Gelderland

Nijkerk 

Landgoed de Salentein

Elkaar het jawoord geven is een onvergetelijk moment. Een romantische dag waarop alles perfect en in stijl moet verlopen. Landgoed de Salentein vormt hiervoor het perfecte decor en heeft alles te bieden om jullie huwelijksdag van begin tot eind te vieren: van officiële huwelijksvoltrekking, gezellige receptie en sfeervol diner tot en met een spetterend feest.

*****

Mijn ervaring: Prachtige locatie met veel mogelijkheden. Je kan hier al starten met de ‘getting ready’ en de ‘first look’. Je hoeft dus geen huis op te ruimen en de lichtinval zorgt voor mooie plaatjes. Een fotoshoot is hier zeker mogelijk. Weinig beschutting als het een warme dag is voor de shoot. Ik heb de ceremonie binnen vastgelegd in een zaaltje. Voor grotere gezelschappen, neem dan contact op met de locatie. De feestzaal is een geweldige plek om met familie en vrienden feest te vieren

Trouwlocatie Salentein Nijkerk

Moeke Nijkerk

Het is de ideale plek voor je evenement, vergadering, borrel, receptie, trouwerij en feest. Vanaf het terras kijk je uit over het water. Binnen vind je prachtige ruimtes, zoals een grote zaal met dakterras waar het dak er letterlijk afgaat. Of juist een kleine zaal voor een intiem diner of vergadering. Maar ook een feestelijke bar, waar je samen klinkt op de liefde, je verjaardag of je zakelijke successen. En natuurlijk zijn de zalen voorzien van alles wat er nodig is voor een geslaagde bijeenkomst.

Amersfoort 

Het Oude Magazijn

Het Oude Magazijn – gebouwd in 1904 – is dé industriële trouw- en evenementenlocatie van Amersfoort. Een monumentaal pand met een mooie lichtinval en een warm interieur dat leunt op rustieke kleuren en natuurlijke materialen. Centraal gelegen in Nederland, dicht bij station Amersfoort Centraal, goed bereikbaar per auto en voorzien van voldoende parkeergelegenheid.

Kortom: een unieke locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Centraal Ketelhuis – Industrieel Monument

Het Centraal Ketelhuis is één van de meest inspirerende industriële trouwlocatie in Amersfoort! Het lichte interieur is voorzien van veel natuurlijke materialen en vintage elementen, waardoor het een warme en romantische look and feel uitstraalt. Deze trouwlocatie wordt door bruidsparen doorgaans gecombineerd met het naastgelegen Oude Magazijn. Een unieke combinatie van twee prachtige locaties om te trouwen in Amersfoort.

Winssen

In de Kas

In De Kas heeft een luxe en vrolijke uitstraling en heeft alle faciliteiten die er voor jullie huwelijk nodig zijn. De gast bepaalt en vrijwel alles is mogelijk. Een huwelijk met een festival thema? Of wil je een chique diner dansant? Of op z’n Italiaans dineren tussen de fruitbomen? Wij zorgen ervoor dat de Kas en de omgeving in ieder gewenst thema omgetoverd kan worden en dat het de gasten aan niets zal ontbreken. De licht overgoten Kas zorgt ervoor dat je bij ons Hollandse klimaat gegarandeerd bent van de beleving van een buitenfeest, maar dan warm en droog!

*****

Mijn ervaring: is geweldig!

Provincie Utrecht

Woerden 

Kasteel Woerden

Trouwen in een 600 jaar oud Kasteel, wie wil dat nou niet? Geniet van de mooiste dag van jullie leven op een bijzondere en romantische locatie. Kasteel Woerden is een 600 jaar oud Rijksmonument, gelegen midden in Het Groene Hart. Met haar imposante kasteelmuren, authentieke binnenplaats en indrukwekkend entree is het dé locatie voor een romantische bruiloft op een echt Kasteel.

Als officiële trouwlocatie kunnen wij jullie gehele dag op één locatie verzorgen waarbij het jullie en de gasten aan niets ontbreekt. Trouwen, in het huwelijk treden, in het echt verbinden, hoe dan ook, vanaf het ontvangst tot en met een spetterend feest. Wij kijken er naar uit om jullie te begeleiden naar de mooiste dag van jullie leven en helpen dan ook graag om jullie droombruiloft bij Kasteel Woerden waar te maken.

*****

Inmiddels heb ik op deze mooie locatie twee winterbruiloften mogen fotograferen op dit kasteel. Veel mogelijkheden qua zalen. Buiten de binnenplaats en tevens een groot terras. Eten is hier goed en je wordt goed voorzien van drinken. Plus!
Parkeren is hier gratis op een eigen parkeerplaats. Het is een stukje lopen, voor mindervaliden en leveranciers hebben ze een speciale ingang waardoor het lopen beperkt wordt.

Oud Zuylen 

Slot Zuylen

Deze pagina is nog in aanbouw. Verdere informatie en beelden over deze locatie samen met Bistro Belle worden zo spoedig mogelijk geplaatst. Bedankt voor je geduld.

 

Bistro Belle

Provincie Zuid-Holland

Gouda 

Museumcafe Gouda

Het Museumcafe is dus dé locatie bij uitstek indien u op een professionele wijze u huwelijk stijlvol wilt inluiden.
Van een intiem samenzijn met een aantal speciale vrienden en familieleden of juist een speciale happening die u groots viert met iedereen erbij.
Bij het museumcafé worden uw wensen tot in de kleinste details voorbereid en uitgevoerd (van 2 tot 150 personen).
Het enige wat u nog hoeft te doen is te beamen; *JA IK WIL!! 

*****

Mijn ervaring: wat een prachtige plek en zo’n gastvrijheid wat de mensen die hier werken geven. Ik heb echt de hele middag genoten, komt ook vooral door de bruiloftsgasten natuurlijk 🙂 Ik was er tot het diner dus over het eten kan ik niks vertellen. De hapjes zagen er super mooi uit en waren erg lekker.

Disclaimer

Alle getoonde beelden, op deze pagina van de diverse trouwlocaties, zijn door Carina Calis Fotografie, gemaakt. Deze beelden mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Teksten zijn gecopieerd van de locatie websites. Copyright ligt bij de locaties.