Werkwijze trouwfotografie


Gefeliciteerd met jullie verloving! En wat ontzettend tof dat jullie op mijn site aan het rondkijken zijn. Wat zijn jullie wensen en hoe gaat jullie dag eruit zien? Ieder koppel is uniek en dat maakt trouwfotografie maatwerk. Dit bespreken we allemaal tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jullie gaan genieten tijdens de bruiloft en ik zorg voor die tastbare herinnering. Een klik en vertrouwen is erg belangrijk. Immers ben ik er als trouwfotograaf vaak de hele dag bij en ga ik de vele mooie ongedwongen momenten vastleggen. Ik denk, als ervaren bruidsfotograaf, graag met jullie mee qua planning en locatie voor de eventuele fotoshoot.

Besluiten jullie mij te boeken dan doe ik een vreugdedansje! Ik vind het een eer om een bruiloft te mogen vastleggen. Ik kijk altijd uit naar een nieuwe samenwerking. Voor de trouwdag komen we nog een keer bij elkaar, of we bellen, net hoe het uitkomt om alle details door te spreken. Wellicht willen jullie de demo-trouwalbums nog een keer bekijken om een keuze te maken welke stijl album het beste bij jullie past. Willen jullie net voor de bruiloft of op de dag zelf dat ik langer blijf dan in eerste instantie gedacht? Dat is geen probleem. Denk ook aan een binnenlocatie voor de bruidsreportage. We gaan er niet vanuit, maar als het regent is het handig om een binnenlocatie achter de hand te hebben. Lees hier meer over in mijn blog over binnenlocaties.


De bruiloft

Op de trouwdag genieten jullie volop. De ceremoniemeester regelt alles en ik leg alles vast met mijn camera’s. Zo min mogelijk val ik op, want ik wil geen moment missen! De eerste kus als getrouwd paar, de taart, het toosten én alle emoties zowel een lach als een traan.

Ongeveer een half uur voor het einde van de afgesproken tijd, geef ik aan dat het er bijna op zit. Zijn er nog wensen? Staan jullie met iedereen op de foto? Als er gelegenheid is, zeg ik jullie gedag. Maar als jullie druk aan het feesten zijn, laat ik jullie lekker genieten en geef ik het door aan de ceremoniemeester. Jullie mogen verder genieten. Als ik thuis ben, maak ik gelijk een dubbele back-up van alle bestanden. Zekerheid voor alles! Binnen een aantal werkdagen stuur ik een kleine preview. Om nog in de sfeer te blijven van de bijzonder geplande trouwdag.

Na de bruiloft

Terwijl jullie nog volop nagenieten, selecteer ik alvast de mooiste foto’s. Deze bewerk ik stuk voor stuk op kleur en contrast. Dit doe ik met veel toewijding en aandacht. Het zijn immers beelden waarop jullie en de gasten er op hun mooist uitzien. Binnen een paar weken, na de bruiloft ontvangen jullie een link naar een online galerij, waar ik een preview van jullie trouwfoto’s klaarzet. Deze kunnen jullie natuurlijk ook delen met familie en vrienden.

De rest van de foto’s vul ik de volgende 6 tot 8 weken aan in de galerij. Gemiddeld is het totaal aantal foto’s 200 foto’s bij zes uur fotograferen. Dit ligt geheel aan jullie planning en de momenten die er zijn. De foto’s ontvangen jullie in hoge resolutie, zonder beeldmerk. 

Met mijn grafische skills maak ik met liefde een prachtig album op. Een boek van topkwaliteit met dikke pagina’s, fuji fotopapier van 0,6 tot 1,2 mm en een vintage linnen, nubuk of een lederen omslag met stiksel. Een boek dat het begin van jullie verhaal samen vertelt. Bekijk hier wat foto’s van albums.

 

Informeer of ik nog beschikbaar ben!


Wil je snel weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben?
Bel of stuur vrijblijvend een berichtje naar 06-42850449 of mail naar info@carinacalis.nl

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina