Er wordt vandaag getrouwd. Dat is wel te zien. Ballonnen en slingers in de tuin bij het ouderlijk huis van de bruid.

Visagiste Ellen, verzorgt de laatste make-up bij de moeder van de bruid. De bruid wacht op haar moeder zodat ze kan helpen met de trouwjurk aantrekken. Al snel is de bruidegom er. Dikke knuffel en vele kusjes verder gaan ze even kijken bij de buurtjes die zijn komen kijken. Omdat de chauffeur, een goede vriend van het bruidspaar, de weg niet kent, rijd ik ze voor naar de fotolocatie. 

Met een paar opdrachten en elkaar goed vasthouden, maak ik mooie beelden van het stel. Even tijd met elkaar, de rest van de dag is daar geen moment meer voor. Onderweg blijkt dat we te snel zijn en het bruidspaar rijdt nog een extra rondje. Daar zijn ze, wat een ontvangst van lieve familie en vrienden. Oma is er ook bij en die kan net haar traantjes bedwingen. 

Na een goed verzorgde lunch, gaan we groepsfoto’s maken in de mooie tuin van de ouders van de bruidegom. We maken er wat gezelligs van. 
Dan is het toch tijd om richting het gemeentehuis te gaan. We rijden allemaal achter de ceremoniemeester aan voor de speciale parkeerplekken, waar wij mogen parkeren. Met een groot ontvangst komt het bruidspaar binnen en gaan ze naar boven. Wij volgen en dan als iedereen plaats heeft genomen komt de bruidegom binnen met zijn moeder. De bruid loopt samen met haar vader. Wat een prachtig moment. Er volgen vele hilarische momenten, gezien het bruidspaar geen blad voor hun mond hadden, toen ze met trouwambtenaar Mariëlle van ‘Tintelend Trouwen’ spraken in het voorgesprek.
Het hoge woord is eruit en ze zijn getrouwd. De ringen worden met trots geshowd en ze gaan als man en vrouw de zaal uit. Buiten worden ze versierd met serpentine. Geweldig!

Bij Moeke in Nijkerk volgen de felicitaties en het aansnijden van het Spakenburgs hart. Net even anders dan een gangbare trouwtaart. Wat heb ik genoten van dit mooie stel en hun lieve familie en vrienden. Kijk en geniet mee van deze dag, 

Eva & joren
Eva & joren
Lees verder
In een woord; Waaauw! Wat zijn de foto’s mooi, we zijn er erg blij mee. Carina de woorden die jij gebruikt om jezelf te omschrijven kloppen precies! Heeeeeel erg bedankt!

Trouwen in Nijkerk  

Megan & Wouter
Megan & Wouter
Lees verder

Lieve Eva en Joren,
wat was het een feest om bij jullie bruiloft aanwezig te mogen zijn.
Wat een liefde deze dag en veel gelachen tot tranen toe. Wat boffen jullie met elkaar en alle lieve familie en vrienden waar jullie mee omringd zijn. 

Samen genieten en blijf elkaar aan het lachen maken 🙂 
Lieve groet, Carina 

Trouwleveranciers


Trouwlocatie: 
Feestlocatie: 
BABS: 
Trouwpak: 
Trouwjurk: 
Bruidsstyliste: 
Spakenburgshart: 
Ringen: 
Bloemen: 

Gemeentehuis Nijkerk
Moeke Nijkerk
Mariëlle Bouw-Koller van ‘Tintelend Trouwen
Jac Hensen, Amersfoort
Hartenvrouw Bruidsmode
, Almere
Knap van Ellen, Eemnes
Warme bakker Klaas Hartog
Luctra, Kootwijkerbroek
Bloem & Cadeau by Rianne