Familie fotografie


Hoe vaak staan jullie als ouders samen op de foto met de kinderen? Hoe vaak krijg ik niet te horen, ik vind het niet leuk om op de foto te gaan of ik wil nog 5 kilo afvallen. Vaak maken we foto’s met onze mobiel van de kinderen maar nooit een foto met het hele gezin. Ja een selfie. Hang je die aan de muur? En die 5 kilo? Je kinderen houden van je zoals je bent, want jij bent hun papa of mama. Hoe waardevol is het later dat ze foto’s hebben van het gezin op deze leeftijd? Die tijd krijg je niet meer terug!

Ik verzorg graag een gezellige fotoshoot op locatie met het hele of de hele familie. Ik maak er een gezellige shoot van en stel jullie op je gemak. Jullie maken lol met elkaar, ondertussen maak ik prachtige en spontane foto’s. Een unieke fotoherinnering voor in de albums, aan de muur of voor opa en oma maar ook zeker voor de kinderen en kleinkinderen.

Bij elk pakket inbegrepen
– Enthousiasme, volledige aandacht en professionaliteit tijdens de fotoshoot
– Alle geselecteerde foto’s zorgvuldig stuk voor stuk nabewerkt
– Een sneakpreview binnen 8 werkdagen
– Privé online fotogalerij
– Mail met kledingtips en ‘wat vertel ik de kinderen’!
– Mogelijkheid tot bestellen van afdrukken, wandproducten en een foto-album
– Een gezellige fotograaf die mooie momenten en herinneringen creëert en fotografeert!

NA de fotoshoot
Na de shoot krijgen jullie van mij een selectie van de gemaakte foto’s. Die kunnen jullie thuis op je gemak online bekijken via een beveiligde website en gedeeld worden met de andere familieleden. In jullie eigen tijd kiezen jullie de foto’s uit die jullie in hoge resolutie van mij willen ontvangen. Deze bestanden zijn geschikt voor afdrukken. Uiteraard kan ik hier ook in voorzien. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs
Hieronder heb ik diverse prijspakketten staan. Zijn er bijzondere of andere wensen, neem vrijblijvend contact op. Als je het contactformulier invult dan neem ik even telefonisch contact op om te informeren wat jullie wensen zijn. 

Ik kijk er naar uit om jou en je gezin of familie te mogen ontmoeten.

Lieve woorden

Pakket Basic

Familie
295
 • Inclusief:
 • ongedwongen fotoshoot op locatie
 • 30 minuten fotografie
 • 2 huishoudens
 • online galerij met wachtwoord
 • 5 HR bestanden

Pakket Midi

Familie
395
 • Inclusief:
 • ongedwongen fotoshoot op locatie
 • 60 minuten fotografie
 • max 3 huishoudens
 • online galerij met wachtwoord
 • 20 HR bestanden

Pakket All-in

Familie
495
 • Inclusief:
 • ongedwongen fotoshoot op locatie
 • 90 minuten fotografie
 • max 4 huishoudens
 • online galerij met wachtwoord
 • 30 HR bestanden
 • album 15x15 cm
  door mij samengesteld
Populair

Extra mogelijkheden fotoshoots

 • Boek je doordeweeks dan krijg je een afdruk van 30×20 cm CADEAU
  t.w.v. 15 euro of een korting van 15 euro op een wandproduct.
 • Fotoshoot op zondag is met een toeslag van 50 euro.
 • Extra digitaal bestand is 20 euro.
 • Reiskosten inbegrepen tot 50 km vanaf Eemnes.
 • Exclusief eventuele parkeerkosten.

Wil je weten of ik beschikbaar ben, bel of stuur een berichtje naar: 06-42850449.

 

De foto’s die ik maak tijdens een shoot, gebruik ik eventueel voor promotie van mijn werk op mijn website, social media of drukwerk. Dit gaat ten alle tijden in overleg. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan verneem ik dit graag bij het boeken van de fotoshoot.

Prijzen kunnen te allen tijde worden gewijzigd. De prijzen staan na akkoord van de overeenkomst vast. Prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten.

Album cadeau bij een shoot

Een pocketalbum is bij het grootste pakket inbegrepen. Een blijvende herinnering in een prachtig album.
Leuk om neer te zetten op de koffietafel en terug te kijken naar die leuke shoot!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina