Familie fotografie


Wil je je ouders verrassen met een groepsfoto van hun kleinkinderen? Is één van je ouders jarig en hij/zij wilt graag een familieportret? Ik verzorg graag een gezellige fotoshoot op locatie met de hele familie. Ik help jullie op weg en stel jullie op je gemak. Jullie maken lol met elkaar, ondertussen maak ik prachtige en spontane foto’s van jullie. Een unieke fotoherinnering voor opa en oma maar ook zeker voor de kinderen en kleinkinderen.

Bij elk pakket inbegrepen
– Enthousiasme, volledige aandacht en professionaliteit tijdens de fotoshoot
– Alle foto’s zorgvuldig stuk voor stuk nabewerkt
– Een sneakpeek
– Privé online fotogalerij
– Mail met kledingtips en ‘wat vertel ik de kinderen’!
– Mogelijkheid tot bijbestellen van bestanden en upgraden album
– Ik houd voldoende afstand en neem voorzorgsmaatregelen zodat het past binnen de regels van het RIVM
– Een gezellige fotograaf die mooie momenten en herinneringen creëert en fotografeert!

NA de fotoshoot
Na de shoot krijgen jullie van mij een selectie van de foto’s. Die kunnen jullie thuis op je gemak online bekijken via een beveiligde website. Deze foto’s kan gedeeld worden met de andere familieleden. In jullie eigen tijd kiezen jullie de foto’s die jullie in hoge resolutie van mij willen ontvangen.

Prijs
Hieronder heb ik diverse prijspakketten staan. Zijn er bijzondere of andere wensen, neem vrijblijvend contact op. Als je het contactformulier invult dan neem ik even telefonisch contact op om te informeren wat jullie wensen zijn. 

Ik kijk er naar uit om jou en je familie te mogen ontmoeten.

Reactie van een moeder

Pakket Basic

Familie
295
 • Inclusief:
 • ongedwongen fotoshoot op locatie
 • 30 minuten fotografie
 • online galerij met wachtwoord
 • 3 HR bestanden

Pakket Midi

Familie
395
 • Inclusief:
 • ongedwongen fotoshoot op locatie
 • 60 minuten fotografie
 • online galerij met wachtwoord
 • 20 HR bestanden
 • album 15x15 cm

Pakket All-in

Familie
495
 • Inclusief:
 • ongedwongen fotoshoot op locatie
 • 90 minuten fotografie
 • online galerij met wachtwoord
 • 30 HR bestanden
 • album 15x15 cm
Populair

Extra mogelijkheden fotoshoots

 • Boek je doordeweeks dan krijg je een afdruk van 30×20 cm CADEAU t.w.v. 15 euro of een korting van 15 euro op een wandproduct.
 • Fotoshoot op zondag is met een toeslag van 50 euro.
 • Extra digitaal bestand is 15 euro.
 • Reiskosten gratis tot 50 km vanaf Eemnes.

Wil je weten of ik beschikbaar ben, bel of stuur een berichtje naar: 06-42850449.

 

De foto’s die ik maak tijdens een shoot, gebruik ik eventueel voor promotie van mijn werk op mijn website, social media of drukwerk. Dit gaat ten alle tijden in overleg. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan verneem ik dit graag bij het boeken van de fotoshoot.

Prijzen kunnen te allen tijde worden gewijzigd. De prijzen staan na akkoord van de overeenkomst vast. Prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten.

Album cadeau bij een shoot

Een pocketalbum zit bij twee van de pakketten inbegrepen. Een blijvende herinnering in een prachtig album.
Leuk om neer te zetten en terug te kijken naar die leuke shoot!
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina