Prachtig vormgegeven (trouw)album

Trouwdag steeds herbeleven

Een trouwreportage zonder uniek fotoalbum is niet compleet. Een album dat jullie verhaal vertelt en je na 30 jaar nog steeds in je handen neemt. Met mijn expertise als grafisch ontwerper stel ik voor jullie graag een uniek fotoalbum samen, met liefde vormgegeven. Zo verdwijnen de mooie foto’s niet op je harde schijf en kun je er steeds weer naar kijken.

Kies je ook voor een boek van topkwaliteit, met extra dikke pagina’s, fuji fotopapier van 1,2 mm en een vintage linnen of lederen omslag met stiksel? Een boek dat decennialang meegaat. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie de albums zien, voelen, ervaren… en verliefd worden. Pak je voordeel door het album gelijk mee te bestellen tijdens het boeken van mij als jullie trouwfotograaf. Vraag naar de mogelijkheden

Drukwerk bruiloft

Ja ik wil... alles in één stijl!

Als fotograaf en vormgever heb ik alles in huis om jullie trouwreportage, fotoalbum én drukwerk te verzorgen. Zo geven jullie dag je dag vorm in jullie stijl! Denk aan de uitnodigingen, een logo met jullie initialen, het fotoalbum, save-the-date kaarten, kerkboekjes of menukaarten. Alles wat bedrukt kan worden is mogelijk. Bekijk ook mijn website CCgo.nl, voor het ontwerp van alle soorten drukwerk. De mogelijkheden kunnen we bespreken tijdens het kennismakingsgesprek.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina