In de ochtend bel ik in Almere aan, waar ik met de lift op 5-hoog uitkom, bij het appartement van het bruidspaar. De bruid wordt nog mooier gemaakt of is al eigenlijk klaar. De ceremonie-juffen zijn druk met opruimen, regelen, eten maken en en en… lekker bezig. 

Daar komt de bruidegom aangereden met chauffeur. Een prachtige, witte, glimmende oldtimer. De bruid staat al klaar bij de deur om naar buiten te rennen. Gelukkig doet ze het kalm aan. Maar oh jaaaaa, wat zijn ze mooi. Samen helemaal. Iedereen wordt toch wel een beetje emotioneel. Ze staan te stralen samen.
Samen met de gezinnen gaan ze op de foto, nog even naar boven voor een klein bakkie koffie en dan gaan we toch echt richting het bos bij Kasteel Groeneveld. Ik raak de chauffeur (en dus het bruidspaar) bijna nog kwijt, deze meneer dacht te weten waar hij moest zijn want daar gaat elke fotograaf naar toe. Deze fotograaf doet het, in overleg met het bruidspaar, net even anders. Dus we rijden naar een ander deel van het park. Daar waar ook een bankje is om even te lunchen en anders wel voor de juffen om even het thuisfront in te lichten of de planning te checken of alles goed gaat.

Terug naar Almere. Wat een gejoel en gejuich voor het bruidspaar. Blij stappen ze uit. Wat zien ze er mooi uit! Snel met bonuspapa naar binnen en de gasten nemen plaats onder de stretch tent.
Daar komt de bruidegom en vlak erna de bruid. Ze zijn toch wel een beetje gespannen. Collega van de bruid verteld over veel mooie herinneringen over het stel en de trouwambtenaar vervult het contractuele gedeelte waardoor ze GETROUWD zijn! Nog meer applaus en gejoel. Daar komt Ferre met de ringenkoffer. Hij zette het zo op een sprinten dat ik ‘m enkel zag wegrennen.  Na afloop wil het bruidspaar weglopen en alle kindjes mogen met bloemblaadjes strooien. Die taak nemen ze maar wat graag voor lief. Buiten op het terras staan de bubbels en de taart al gereed. Iedereen wil ze feliciteren. Ondertussen druppelt het vol met heel veel kinderen. Juf Bruid is door het dolle heen. De hele zomervakantie hebben ze elkaar moeten missen. Ze zijn erbij met het taart snijden en krijgen een heerlijk cupcake. Samen met de juffen zingen ze een lied, geven zelfgemaakte bloemen en gaan met Juf Bruid dansen. Uiteraard even op de foto met het bruidspaar en dan is het uur alweer voorbij. Veel knuffels verder en dan is het weer tijd voor de familie en vrienden.

Een prachtig buffet staat klaar en iedereen valt aan. Ze hebben lekkere honger en dat is maar goed ook. Smaakt heerlijk. Ik mag mee eten van het buffet en ik krijg gezelschap van de ceremonie-juffen. Gezellig! Ook de bruidegom benadrukt nog even dat ik goed moet eten en even moet gaan zitten. Ik moet nog even en wel tot het einde van de feestavond! Of dat warme eten nog niet genoeg was, komt er nog een ijstaart buffet. Yummie.

In de tussentijd wandelen de avondgasten de parkeerplaats op en kan het feest beginnen. Collega’s zingen een lied en hebben een super cadeau. Een fotobooth! Daar wordt goed gebruik van gemaakt door alle gasten. De bruid is bijna niet van de dansvloer af te slaan. Heel veel dansnummers verder is het dan toch echt het laatste lied… het is voorbij… maar nog niet helemaal… we hebben een sterretjes exit. Sterretjes aan en daar kan het bruidspaar, die gewoon oprecht moe is, naar hun hotel!!!  Zwaai zwaai!

Wat een mooie lange dag was dit, veel gebeurd, getrouwd natuurlijk, maar vooral geslaagd!!!

Joyce en Marc
Joyce en Marc
Lees verder
Wat een geweldige blog en wat een prachtige foto's Carina!!!! Zo heerlijk om te zien. Dank voor het delen... helemaal gelukkig ben ik weer! Wat fijn dat jij er was om dit mooie moment met ons te delen!

Trouwfotograaf View Almere

Lieve Joyce en Marc, wat hebben jullie veel moeten doorstaan om elkaar het JA-woord te geven. Maar het is jullie gelukt op deze zonnige woensdag in augustus. Ik voelde me helemaal thuis. De juffen waren toppers en de kinderen waren kanjers. Wat een liefde tussen jullie tweetjes. Nu eindelijk nagenieten en gelukkig hebben we de foto’s nog! Liefs Carina

Leveranciers
Locatie: View, Almere
Trouwjurk: De Bruidshoek, Leiden
Trouwpak: Only for Men, Almere
Trouwtaart: Partisserie de Luxe, Almere
DJ: Lex Michelson
Bruidsboeket: Villa blossom, Almere

Op zoek naar een fotograaf?


Mijn passie in fotografie is het vastleggen van echte momenten, de connectie en focus op liefde, in iedere vorm.

Spreekt dat je aan?
Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, met een lekker kop koffie of thee! Ik ben nieuwsgierig wat jullie plannen en wensen zijn voor de fotografie.

Stuur me een bericht en ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

Contactformulier