Bijzonderheden

in de media

Over de hele wereld zijn er verschillende communities die fotografen vertegenwoordigen.
Van een aantal ben ik betaald lid en doe ik mee met wedstrijden voor erkenning van mijn werk, waar ik trots op ben!
Als je instuurt, doen er nog zeker tienduizend foto’s mee. Mocht je, als fotograaf, een award winnen dan is dat een oprechte erkenning van diverse collega fotografen die als jury zijn uitgekozen, die alle duizenden ingezonden foto’s beoordelen. Bij This is Reportage en Fearless worden er zo’n 12.000 foto’s per wedstrijd ingezonden en maar 60 tot 90 foto’s krijgen de erkenning met een award. 

~
November 2023: mijn tweede fearless award gewonnen, geweldig!
~

Scroll naar beneden voor alle gewonnen awards!

Photo of the week!

28 januari 2024

Dat is een leuke start van het nieuwe jaar. Uit de vele profielen waar foto’s worden toebedeeld kiest de founder de tofste beelden. Dank voor deze erkenning van deze heerlijke lach!

Dankjewel lief bruidspaar dat ik de beelden mag delen. Wendela de trouwambtenaar die voor deze lach zorgde en natuurlijk Huy voor deze erkenning (founder van Fearless Photographers).
Echte momenten trouwfotograaf

Tweede fearless AWARD!!!

15 november 2023

Uit maar liefst 7.300 ingezonden beelden van over de hele wereld, en maar 136 foto’s krijgen deze ronde de erkenning van een award!?! Twee van de drie juryleden (elke collectie zijn het andere fotografen) die mijn foto tof vinden. Echt, een droom die uitkomt. Deze doel heb ik ruimschoots bereikt!

Dankjewel lief bruidspaar (bekijk hier hun bruiloftverhaal), moeder van de bruid, de jury en natuurlijk Huy (founder van Fearless Photographers).

Bekijk ook alle award winnaars van collectie 75. Wauw, mijn naam tussen al die fotografen die ik al jaren bewonder. Zo tof om te zien hoe ik groei in mijn werk.

 

Award winnende fotograaf

Fearless AWARD!!!

4 september 2023

Ik heb ‘m, ik heb ‘m -> WAUW, ik heb een fearless award gewonnen!!! Een lang gekoesterde wens die uitkomt. Al zo vaak ingestuurd afgelopen drie jaar en NU eindelijk uit duizenden inzendingen (zeg zo’n 8.000 beelden) van over de hele wereld, is het gelukt!!! Van die duizenden ingezonden hebben er maar 98 een award gekregen. Tussen beelden van o.a. Jill Streefland, Isabelle Hattink en Victor lax. Fotografen die ik bewonder. Wat een eer!

Een internationale erkenning voor dit toffe beeld dat ik schoot als second shooter bij een bruiloft van collega Ditta van Gent. Trots dat ik deze award op zak heb binnengesleept.

Kijk gerust bij alle award winnaars van collectie 73. Wat een eer om tussen deze geweldige collega’s en foto’s te mogen staan! Dankjewel Huy (founder van Fearless Photographers).

This is Reportage Family

Juni 2023

!!!! FAMILY AWARD !!!

Soms leg je van die momenten thuis vast omdat het gewoon zo mooi is. Mijn man en dochter… wat een held is hij toch die man van mij, Wilbert. Hij liet het gewoon toe. Ik vind het een heerlijke plaat. Mag ook als trotse mama.

De erkenning krijgen van een geweldige jury van 5 topfotografen, uit maar liefst 6.600 inzendingen, waarvan er 43 een award label hebben gekregen. Wauw! Wat voelt dit goed… Thanks ‘This is Reportage’ en de 5 koppige jury die deze foto een award gaven!

Zo zeggende, ik fotografeer ook het dagelijkse leven bij jou thuis! Check hierboven in mijn menu ‘Gezin’ voor meer werk!

Fearless photo of the Week

24 april 2023

Congratulations on your feature in this week’s “Photos of the Week” at this page!

Keep on rocking it!

Huy (founder of fearless photographers)

 

Elke week worden er foto’s toegevoegd aan de honderden profiels. Het is een hele eer dat deze foto tot ‘photo of the week’ is uitgeroepen!

2 Masters of Wedding Awards

Januari 2023

Ongeloofelijk.. Dinsdagavond had ik visite, en mijn telefoon bleef maar af gaan. Verschillende collega fotografen, met de vraag waar ik was, en of ik HET al gezien had?! Uuhmm… 

De Masters of Wedding Photography is een van de meest moeilijke wedstrijden van de benelux. Ik had in 2021 al eens meegedaan en een award gewonnen (scroll down) maar ik kon niet opboksen tegen m’n leermeesters, waar ik naar op keek (en nog kijk). Als je daar tussen komt te staan, doe je het toch écht goed. Na wat overall kletsen van de organisator Christiaan de Groot, kwam daar dan de bekendmaking van de winnaars van deze ronde… een slideshow met de mooiste beelden.
 
‘Whaaaaat… dat is 1 foto van mij en gelijk erna nog 1 foto, voorzien van een Master of Wedding photography Award logo!’ Whoop whoop, ronde dansjes gemaakt in mijn eentje (dochter sliep en manlief was buiten de deur). Ik kan het nog steeds niet geloven, wat een start van 2023! Deze week 4 kennismakingen en ook nog eens 2 awards. Ik zit nog even lekker op een wolk!
 
Vorige slide
Volgende slide

Honorable Mention Fearless

Januari 2023

Echt, ik wil dolgraag een Fearless Award. Aan deze wedstrijd doen elk kwartaal honderden fotografen mee van over de hele wereld. Zo’n 12 tot 13.000 inzendingen per ronde. Een jury van 3 tot 6 top fotografen die een stem uitbrengen. Ik had dus 1 stem op deze foto. Nog geen award, maar ik ben dichtbij… ik blijf ‘m insturen. Wie weet?!

De 69 staat voor collectie 69.

Fearless Photographers

Januari 2023

Een internationale Wedding Communitie met zoveel grote internationale fotografen en mijn werk (zie foto links) pronkt tussen allemaal toffe groepsfoto’s! Dankjewel Huy!

Deze groepsfoto maakte ik in september 2022 tijdens de bruiloft in het Oude Slot in Heemstede. Deze bruid met haar bruidsmeisjes gooide maar wat graag hun schoenen de lucht in!

Fearless Photographers

Oktober 2022

De internationale Wedding Community ‘Fearless Photographers’ met heel veel grote internationale fotografen. Elke week worden er duizenden nieuwe foto’s op profielen geplaatst. Deze week is 1 van mijn beelden gekozen tot ‘Photos of the week!’ Trots en dankbaar dat ik ben!

 

Fearless Photographers

Oktober 2022

Een internationale Wedding Community met zoveel grote internationale fotografen en mijn werk (zie foto links) pronkt tussen al die gave exit foto’s. 

Deze exit foto werd geschoten in mei 2021 in Katwijk aan Zee. Nog net corona maatregelen en 1,5e meter afstand. Een mooie en geslaagde bruiloft aan de kust van Nederland. Met dank aan Sanne en Wilbert dat ik deze foto mag delen.

Vorige slide
Volgende slide

In het rijtje van de beste Nederlandse bruidsfotografen

Januari 2022

Whaaaaa, dan sta je dus gewoon even tussen de beste Nederlandse bruidsfotografen. Wat gaaf. Dit is al een oud bericht maar ik kom er nu pas achter wat het inhoudt!!! (januari 2023)

We’re proud to present a special gallery of amazing wedding photography by our members in the Netherlands. If you’re looking for wedding photographers in the Netherlands, please visit our list of the best wedding photographers in the Netherlands.

Twee internationale awards

Oktober 2021

Reportage Award by Carina Calis

An honour to reveal the winners of Collection 23! With a staggering number of over 11,000 images submitted across our Reportage Award (for the best individual captures) and Story Award (for a series of 15 – 20 images of a single wedding) entries, it was incredibly difficult to pick up an Award, with our judges for this round choosing just 94 Reportage Awards and 24 Story Awards.
 
What follows truly is documentary wedding photography at its very best!

No poses; nothing staged: This is Reportage.
Vorige slide
Volgende slide

De Masters Weddingphotograpy Benelux

Juli 2021

Een wisselende internationale jury heeft uit duizenden inzendingen van Nederland en België de beste en meest spraakmakende foto’s geselecteerd; deze verdienen de stempel ‘Masters of Wedding Photography’.

In ronde 30 heb ik een AWARD gewonnen. Zo trots ben ik hierop! Dit is echt een kroon op mijn harde werken en overtuiging dat dit een toffe plaat is. Zo blij.

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Scan de code
Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

Hartelijke groet,
Carina