Bijzonderheden

in de media

Over de hele wereld zijn er verschillende communities die fotografen vertegenwoordigen.
Van een aantal ben ik betaald lid en doe ik mee met wedstrijden voor erkenning van mijn werk, waar ik trots op ben!
Als je instuurt, doen er nog zeker tienduizend foto’s mee. Mocht je, als fotograaf, een award winnen dan is dat een oprechte erkenning van (meestal drie) collega fotografen, die alle duizenden ingezonden foto’s beoordelen. Bij This is Reportage worden er zo’n 12.000 foto’s per wedstrijd ingezonden en rond de 90 foto’s krijgen de erkenning met een award. In 2021 deed ik mee en ik won er maar liefst twee! Zo’n tof gevoel is dat. 

Scroll naar beneden voor de gewonnen awards en een krantenartikel!

Logo Fearless Photographers

Fearless Photographers

Oktober 2022

De internationale Wedding Communitie ‘Fearless Photographers’ met heel veel grote internationale fotografen. Elke week worden er duizenden nieuwe foto’s op profielen geplaatst. Deze week is 1 van mijn beelden gekozen tot ‘Photos of the week!’ Trots en dankbaar dat ik ben!


Fearless Photographers

Oktober 2022

Een internationale Wedding Communitie met zoveel grote internationale fotografen en mijn werk (zie foto links) pronkt tussen al die gave exit foto’s. 

Deze exit foto werd geschoten in mei 2021 in Katwijk aan Zee. Nog net corona maatregelen en 1,5e meter afstand. Een mooie en geslaagde bruiloft aan de kust van Nederland. Met dank aan Sanne en Wilbert dat ik deze foto mag delen.

Maar liefst 2 internationale awards!

Awards oktober 2021

Previous
Next

Wauw, ik ben zelf onder de indruk. Sinds dit jaar probeer ik door al die tienduizend inzendingen door te breken en het is deze ronde gelukt. Maar niet 1 This Is Reportage Award maar liefst 2. Beide foto’s zijn van een bruiloft van september 2020 bij ‘t Oude Slot in Heemstede, die in eerste instantie in juni zou plaatsvinden maar verzet werd naar september. Wat ben ik blij dat ze mij dit toevertrouwde en dat ik hun liefde en feest heb mogen vastleggen. Dank jullie wel lieve Gert & Carina.

An honour to reveal the winners of Collection 23! With a staggering number of over 11,000 images submitted across our Reportage Award (for the best individual captures) it was incredibly difficult to pick up an Award, with our judges for this round choosing just 94 Reportage Awards and 24 Story Awards.
Thanks so much to the fantastic photographers who judged for us this round: Huy Che Hoang, Rocio Vega, Mauro Correia, John Steel and Marieke Zentjens.

What follows truly is documentary wedding photography at its very best! No poses; nothing staged: This is Reportage.

De Masters Weddingphotograpy Benelux

Award juli 2021

Een wisselende internationale jury heeft uit duizenden inzendingen van Nederland en België de beste en meest spraakmakende foto’s geselecteerd; deze verdienen de stempel ‘Masters of Wedding Photography’.

In ronde 30 heb ik een AWARD gewonnen. Zo trots ben ik hierop!
Dit is echt een kroon op mijn harde werken en overtuiging dat dit een toffe plaat is. Zo blij.

In de media

Laarder Courant 24-12-2019

Ik stond in de lokale krant!!! Hoe tof is dat? Mijn bericht over de finaleplek in de Fearless Photographers fotowedstrijd werd opgepikt door een journalist van de Laarder Courant De Bel.

Een EXTRA kerstcadeau van een bijna pagina GROOT artikel. Wauw, zo trots hierop!!! Mede dank aan Luther Hartog dat ik HET moment van de ‘Getting Ready’ van bruidegom Jan en zijn zoon kon vastleggen. En natuurlijk Jacqueline voor het schrijven van dit stuk!

Voor wie het artikel wil lezen zie de button hieronder.

Lieve groet,
Carina

VIVA Mama

In de media 08-2018

Als verrassing voor mijn man die net een jaar papa was, heb ik een foto die ik gemaakt heb, van hem en onze dochter, ingezonden naar Viva Mama. Zowaar werden ze uitgekozen en stonden ze pagina groot in het blad. Zo stoer!

Deze foto hangt nu groot aan de muur, boven de trap. Zo belangrijk deze momentjes want die krijg je nooit meer terug. Ze groeit zo hard. 

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina