Reviews

Reviews


van diverse opdrachtgevers op het gebied
van evenementen, branding en bedrijfsfotografie

 

Danscompagnie Eemnes

Voor onze jaarlijkse eindvoorstelling was ik op het laatste moment nog op zoek naar een fotograaf. Gelukkig was daar Carina! Dans fotograferen is niet makkelijk, want naast het scherp vastleggen van een beweging is het ook de kunst om de sfeer te vangen in het beeld. Ik ben erg blij dat Carina dit zo goed gelukt is! 

Zij heeft prachtige beelden geschoten van zowel voor als achter de schermen. De spanning voordat de leerlingen op moeten, een trotse dansdocent, een genietend publiek, de dansers die over het podium vliegen, het staat allemaal op beeld. Als ik terugkijk naar de foto’s die Carina gemaakt heeft, is het even alsof ik dat moment weer herbeleef.

Jamie-Dee de Wit-Oudenrijn

BP Koot Eemnes

Carina Calis heeft mooie foto’s van ons bedrijf gemaakt voor de website. Zowel overdag als s’avonds zijn van het complete bedrijf, shop, wasstraten, pompen, stofzuigers, wasboxen fraaie beelden gemaakt.

Rob Koot

Swart Belastingadvies

Carina heeft voor mij bedrijfsfoto’s gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat. Carina wist me op mijn gemak te stellen waardoor ik ontspannen op de foto sta, zoals ik echt ben.

Joke Swart

Dierenarts van Nierop met pensioen

Carina heeft een fantastische reportage gemaakt van onze receptie, i.v.m. pensionering!
De reportage geeft een heel goed beeld van de receptie. Zowel de gasten, de catering, de drukte, bloemen etc. laten de receptie als geheel zien.
Uit de reacties van veel mensen, “was er dan een fotograaf?”, blijkt wel dat Carina onopvallend de foto’s heeft gemaakt.
We zijn er erg blij mee!

Wij hebben Carina een aantal keer gevraagd foto’s te maken van ons team van Handled By en van onze woning die wij ook verhuren voor verschillende gelegenheden. Wat zo fijn is aan werken met Carina is dat ze heel professioneel is, met je meedenkt, maar ook dat het een hele fijne vrouw is om mee samen te werken. Naast de prachtige foto’s die ze voor ons heeft gemaakt heeft ze ook de website van Handled By gemaakt en in het hele proces neemt ze de tijd voor je en verdiept ze zich in wat voor ons als bedrijf belangrijk is.

Dank je wel Carina voor je inzet en je mooie werk!!

Hanneke & Nicole

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Scan de code
Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

Hartelijke groet,
Carina