Foto's die je raken!

Een herinnering in beeld van een uitvaart vind ik heel erg waardevol voor het leven. We leggen alle mijlpalen vast, van geboorte, verjaardagen, eindexamen, eerste baan. Terwijl ook de dood is een moment om het leven te vieren van diegene die er niet meer is. Voor de nabestaanden is het een terugblik naar momenten die je niet mee krijgt omdat je zo in je emoties zit. In zo’n korte tijd moet er zoveel geregeld worden. Begrijpelijk! LIEFDE is er overal op een laatste reis en zeker tijdens het laatste afscheid, de laatste reis van jouw geliefde persoon.

Vergeten
Mijn lieve oma is er al lang niet meer. Ik zou graag willen weten wie er waren en naast wie stond ik toen ze de aarde in ging? Ik heb zelf foto’s gemaakt weet ik nog, maar die heb ik niet meer… en de rest is na zo’n lange tijd vergeten of vervaagd. Beelden zijn er voor een blijvende herinnering.

Dankbaar dat ik dit werk kan doen en een grote betekenis heeft voor ieder die iemand verloren heeft.

Mijn eerste uitvaart als professionele fotograaf

Zo’n zes weken na de geboorte van mijn dochter in 2017, legde ik mijn eerste uitvaart vast. Een goede vriend benaderde me of ik de begrafenis van zijn vader wilde vastleggen. Zijn vader kende ik door de verjaardagen van hun kinderen en met zijn zussen heb ik vroeger gehandbald. Niet de makkelijkste opgave, maar ik wilde dit graag voor ze doen. Ik kreeg wel mee, dat ik niet zichtbaar mocht zijn. Ik gaf hem wel mee, dat met mijn 182 cm dat niet zo makkelijk gaat! Achteraf kreeg ik meteen te horen dat ze me totaal niet hebben opgemerkt en dat ze versteld stonden over alle beelden hoe waar ik die gemaakt heb! 

Het viel me tijdens de dienst op hoe dicht rouw en trouw bij elkaar liggen. Liefde, emoties, momenten én connectie. Het is zo mooi. Dit laat ik allemaal terugzien in mijn beelden. Zo betekenisvol.

 

Herinneringen gebundeld in een luxe foto album 

  • upgraden naar een groter formaat foto-album en / of materiaal omslag
  • bijbestellen van meerdere foto-albums
Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

Hartelijke groet,
Carina