'Gezellig, zorgzaam & betrokken'

De vrouw achter de camera

Fotografie is zo mega waardevol en belangrijk in ons korte leven. Als documentaire fotograaf leg ik graag de liefde vast met de focus op echte momenten. Oftewel jouw verhaal! Als fotograaf kom ik bij de mensen in hun eigen persoonlijke omgeving en met een aantal raak ik ook bevriend. Dat is zo tof! Ik kan er echt van genieten als ik een fotoreportage mag afleveren. Ik weet zeker, zulke mooie platen wil jij ook aan de muur of in een prachtig vormgegeven album. 

Heb ik je al enthousiast gekregen? Tof! 

Wie is Carina?

  • gepassioneerd fotograaf & grafisch vormgever
  • trotse, liefdevolle moeder van Aelynn & getrouwd met Wilbert 
  • open, behulpzaam, creatief, betrokken & gezellig
  • gek op de liefde, dieren, kleur, gezelligheid, kletsen, festivals, concerten, winkelen & high tea
Previous
Next
Previous
Next

Fotografie is mijn passie


Van kinds af aan pakte ik de camera van mijn moeder al. Het werd helemaal mijn hobby toen ik voor mijn opleiding Grafische Vormgeving de doka indook om de negatieven zelf te ontwikkelen en af te drukken. Na mijn studie was ik voornamelijk als grafische werkzaam maar fotografeerde ik regelmatig op feesten in ons dorp of bij de jongerenvereniging. 

De laatste jaren volg ik verschillende workshops van collega fotografen en mentor trajecten 1-op-1. Zo blijf ik me ontwikkelen en maak ik steeds een groei mee.
Inmiddels is het al ruim twaalf jaar geleden dat ik mijn eerste bruiloft schoot. Fulltime fotograferen doe ik sinds 2015. Het mooiste vind ik van dit vak is dat ik zoveel grote en kleine mensen mag ontmoeten.

Als ik jouw verhaal mag vertellen, tijdens een bruiloft- of gezin fotoshoot, dan geniet ik optimaal. Ik hou ervan om die echte momenten en liefde vast te leggen tussen mensen voor een blijvende herinnering. Zelf ga (of probeer) ik ieder jaar meerdere keren met ons gezin op de foto te gaan. De tijd gaat zo snel en met een foto leg ik die waardevolle herinneringen vast. Het is al zo vaak gebleken hoe belangrijk foto’s zijn.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Lieve groet, Carina 

Lieve woorden over Carina


Bijzonderheden

in de media

Fearless Photographers

Oktober 2022

De internationale Wedding Communitie ‘Fearless Photographers’ met heel veel grote internationale fotografen. Elke week worden er duizenden nieuwe foto’s op profielen geplaatst. Deze week is 1 van mijn beelden gekozen tot ‘Photos of the week!’ Trots ben ik en dankbaar voor alle bruidsparen die mij hun liefdesverhaal laten vertellen!

 

Fearless Photographers

Oktober 2022

Een internationale Wedding Communitie met zoveel grote internationale fotografen en mijn werk (zie foto links) pronkt tussen al die gave exit foto’s. 

Deze exit foto werd geschoten in mei 2021 in Katwijk aan Zee. Nog net corona maatregelen en 1,5e meter afstand. Een mooie en geslaagde bruiloft aan de kust van Nederland. Met dank aan Sanne en Wilbert dat ik deze foto mag delen.

Foto’s van mij © Gonda Meurs, Ditta, Babet Trommelen & Bonny Vrielink  |  Foto’s van mijn gezin © Claudia Koekkoek – Jola Mulder – Wilbert Bus – Gonda Meurs  |  Foto’s niet gebruiken zonder toestemming.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina