'Gezellig, zorgzaam & betrokken'

De vrouw achter de camera

Fotografie is zo mega waardevol en belangrijk in ons korte leven. Als documentaire fotograaf leg ik graag de liefde vast met de focus op echte momenten. Oftewel jouw verhaal! Als fotograaf kom ik bij de mensen in hun eigen persoonlijke omgeving en met een aantal raak ik ook bevriend. Dat is zo tof! Ik kan er echt van genieten als ik een fotoreportage mag afleveren. Ik weet zeker, zulke mooie platen wil jij ook aan de muur of in een prachtig vormgegeven album. 

Heb ik je al enthousiast gekregen? Tof! 

Wie is Carina?

  • gepassioneerd fotograaf & grafisch vormgever
  • trotse, liefdevolle moeder van Aelynn & getrouwd (2015) met Wilbert 
  • open, behulpzaam, creatief, betrokken & gezellig
  • gek op; de liefde, mensen, dieren, kleur, gezelligheid, fotograferen (ja, echt!) uitjes organiseren, festivals, concerten, uit eten, chocolade (kon het 8 jaar lang niet eten, nu weer hoocked), sushi, winkelen & high tea
Previous
Next

Fotografie is mijn passie


Van kinds af aan pakte ik de camera van mijn moeder al. Het werd helemaal mijn hobby toen ik voor mijn opleiding Grafische Vormgeving de doka indook om de negatieven zelf te ontwikkelen en af te drukken. Na mijn studie was ik voornamelijk als grafische werkzaam maar fotografeerde ik regelmatig op feesten en evenementen in ons dorp en omgeving of bij de jongerenvereniging. 

De laatste paar jaar volg ik verschillende workshops van collega fotografen en mentor trajecten 1-op-1. Zo blijf ik me ontwikkelen en maak ik steeds een groei mee.
Inmiddels is het al ruim 14 jaar geleden dat ik mijn eerste bruiloft schoot. Fulltime fotograferen doe ik sinds 2015. Het mooiste is, vind ik van dit vak,  dat ik zoveel grote en kleine mensen mag ontmoeten.

Als ik jouw verhaal mag vertellen, tijdens een bruiloft- of gezinsshoot, dan geniet ik optimaal. Ik hou ervan om die échte momenten en liefde vast te leggen tussen mensen voor een blijvende herinnering. Zelf ga (of probeer) ik ieder jaar meerdere keren met ons gezin op de foto te gaan. De tijd gaat zo snel en met een foto leg ik die waardevolle herinneringen vast. Het is al zo vaak gebleken hoe belangrijk foto’s zijn.

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

Lieve groet, Carina

Previous
Next

Lieve woorden over Carina


Foto’s van mij © Gonda Meurs, Ditta, Sabine Keijzer, Berdien Westland. Babet Trommelen & Bonny Vrielink  |  Foto’s van mijn gezin © Claudia Koekkoek, Jola Mulder, Wilbert Bus, Gonda Meurs, Selma van der Bijl   |  Foto’s niet gebruiken zonder toestemming.

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina