'Liefdevol, zorgzaam & betrokken'

De persoon achter de camera

Fotografie is zo mega waardevol en belangrijk in ons korte leventje en ik weet het zeker, zulke mooie platen wil jij ook aan de muur of in een prachtig vormgegeven album. Als documentaire fotograaf leg ik graag de liefde vast met de focus op echte momenten. Oftewel jouw verhaal! Als fotograaf kom ik bij de mensen in hun eigen persoonlijke omgeving en met een aantal raak ik ook bevriend. Dat is zo tof! Ik kan er echt van genieten als ik een fotoreportage mag afleveren. 

Heb ik je al enthousiast gekregen? Tof! 

Wie is Carina?

  • fotograaf & grafisch vormgever
  • trotse, liefdevolle moeder van Aelynn & getrouwd met Wilbert 
  • open, behulpzaam, creatief, betrokken & gezellig
  • gek op dieren, gezelligheid, feesten & high tea, maar allergisch voor cacao of chocolade

Waarom fotografie?

Fotograferen is mijn passie en helemaal mijn ding sinds ik voor mijn opleiding Grafische Vormgeving de doka indook om de negatieven zelf te ontwikkelen en af te drukken: heerlijk old school! De laatste paar jaren volg ik diverse workshops van collega fotografen om me te blijven ontwikkelen en ga ik naar boeiende masterclasses en seminars! En het mooiste is dat ik zoveel grote en kleine mensen mag ontmoeten.

Als ik jouw verhaal mag vertellen, tijdens een bruiloft of gezinsshoot, dan geniet ik echt. Ik hou ervan om die echte momenten vast te leggen voor een blijvende herinnering. De tijd gaat zo snel en met een foto leg ik die waardevolle momenten vast.
Ik kijk er al naar uit om kennis te mogen maken met jou. Zie ik je snel? Enjoy life!

Neem contact op Bekijk mijn portfolio

In de media

Laarder Courant 24-12-2019

Ik stond in de lokale krant!!! Hoe tof is dat? Mijn bericht over de finaleplek in de Fearless Photographers fotowedstrijd werd opgepikt door een journalist van de Laarder Courant De Bel.

Een EXTRA kerstcadeau van een bijna pagina GROOT artikel. Wauw, zo trots hierop!!! Mede dank aan Luther Hartog dat ik HET moment van de ‘Getting Ready’ van bruidegom Jan en zijn zoon kon vastleggen. En natuurlijk Jacqueline voor het schrijven van dit stuk!

Voor wie het artikel wil lezen zie de button hieronder.

Lieve groet,
Carina

Het krantenartikel

VIVA Mama

In de media

Als verrassing voor mijn man die net een jaar papa was heb ik een foto van hem en onze dochter ingezonden naar Viva Mama en zowaar werden ze uitgekozen en stonden ze pagina groot in het blad. Zo stoer!

Deze foto hangt nu groot aan de muur boven aan de trap. Zo belangrijk deze momentjes want die krijg je nooit meer terug. Ze groeit zo hard.

Foto’s van mij © Sabine Keijzer |  Foto van mijn gezin © Floor Mommers  |  Niet gebruiken zonder toestemming.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina