Previous
Next

'Gezellig, zorgzaam & betrokken'

De vrouw achter de camera

Fotografie is zo mega waardevol en belangrijk in ons korte leven. Als documentaire fotograaf leg ik graag de liefde vast met de focus op echte momenten. Oftewel jouw verhaal! Als fotograaf kom ik bij de mensen in hun eigen persoonlijke omgeving en met een aantal raak ik ook bevriend. Dat is zo tof! Ik kan er echt van genieten als ik een fotoreportage mag afleveren. Ik weet zeker, zulke mooie platen wil jij ook aan de muur of in een prachtig vormgegeven album. 

Heb ik je al enthousiast gekregen? Tof! 

Wie is Carina?

  • gepassioneerd fotograaf & grafisch vormgever
  • trotse, liefdevolle moeder van Aelynn & getrouwd met Wilbert 
  • open, behulpzaam, creatief, betrokken & gezellig
  • gek op liefde, dieren, gezelligheid, feesten & high tea, maar allergisch voor cacao of chocolade

Fotografie is mijn passie


Van kinds af aan pakte ik de camera van mijn moeder al. Het werd helemaal mijn hobby toen ik voor mijn opleiding Grafische Vormgeving de doka indook om de negatieven zelf te ontwikkelen en af te drukken. De laatste jaren volg ik verschillende workshops van collega fotografen om me te blijven ontwikkelen. Ga ik naar boeiende masterclasses en seminars! In 2021/2022 volg ik een jaartraject bij een collega. Zo blijf ik me ontwikkelen en maak ik steeds een groei mee. Het mooiste is dat ik zoveel grote en kleine mensen mag ontmoeten.
Als ik jouw verhaal mag vertellen, tijdens een bruiloft of gezinsshoot, dan geniet ik echt. Ik hou ervan om die echte momenten vast te leggen tussen de mensen voor een blijvende herinnering. Zelf ga ik ieder jaar meerdere keren met ons gezin op de foto. De tijd gaat zo snel en met een foto leg ik die waardevolle herinneringen vast. Het is al zo vaak gebleken hoe belangrijk foto’s zijn.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken. 

Previous
Next

De Masters Weddingphotograpy Benelux

Award 07-2021

Een wisselende internationale jury heeft uit alle inzendingen van Nederland en België de beste en meest spraakmakende foto’s geselecteerd; deze verdienen de stempel ‘Masters of Wedding Photography’.

Deze ronde heb ik een award gewonnen. Zo trots ben ik hierop!

Bekijk hier alle awards

In de media

Laarder Courant 24-12-2019

Ik stond in de lokale krant!!! Hoe tof is dat? Mijn bericht over de finaleplek in de Fearless Photographers fotowedstrijd werd opgepikt door een journalist van de Laarder Courant De Bel.

Een EXTRA kerstcadeau van een bijna pagina GROOT artikel. Wauw, zo trots hierop!!! Mede dank aan Luther Hartog dat ik HET moment van de ‘Getting Ready’ van bruidegom Jan en zijn zoon kon vastleggen. En natuurlijk Jacqueline voor het schrijven van dit stuk!

Voor wie het artikel wil lezen zie de button hieronder.

Lieve groet,
Carina

Het krantenartikel

VIVA Mama

In de media 08-2018

Als verrassing voor mijn man die net een jaar papa was heb ik een foto die ik gemaakt heb van hem en onze dochter ingezonden naar Viva Mama. Zowaar werden ze uitgekozen en stonden ze pagina groot in het blad. Zo stoer!

Deze foto hangt nu groot aan de muur boven aan de trap. Zo belangrijk deze momentjes want die krijg je nooit meer terug. Ze groeit zo hard.

Foto’s van mij © Corrine Ponsen & Wilbert Bus |  Foto’s van mijn gezin © Claudia Koekkoek – Jola Mulder – Wilbert Bus – Gonda Meurs.  |  Niet gebruiken zonder toestemming.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina