Lieve woorden

Lieve woorden


Elk bruidspaar is me even dierbaar en ik ben ze extra dankbaar als ze hun ervaring delen met jullie willen delen.

Heb ik jullie voor de lens gehad en willen jullie ook de ervaring delen van mij als fotograaf. Dan ontvang ik graag je schrijven op Google of via m’n mailbox.

Hanneke & Jan


We zijn erg blij dat we Carina als fotograaf op onze bruiloft hadden. Wat hebben we een mooie foto’s gekregen! Het zijn niet alleen mooie foto’s qua compositie en kleuren (heel natuurlijk, niet te veel bewerkt), ze heeft ook precies goede en emotionele momenten op de foto’s gekregen. Heel waardevol!
Carina heeft verder een snelle en duidelijke communicatie. Is erg behulpzaam, betrokken, flexibel en heeft (ook op de dag zelf) een 200% inzet. Kortom, aanrader!

Imke & Victor


Carina heeft prachtige foto’s van onze speciale dag gemaakt! Haarscherp en echt het moment vastgelegd! En extra leuk, voor de bruiloft hadden we al een minishoot om er een beetje in te komen (die foto’s hangen nu ook aan de muur!)

Carina communiceert duidelijk en luistert naar je wensen. Tijdens de bruiloft hebben we niet gemerkt dat ze er was en toch staat alles op foto, geweldig!

Dankjewel Carina! 

Jonneke en Sander


Carina leerden we kennen op de bruiloft van een vriendin van ons, die moeten we onthouden dachten we! Voor onze bruiloft hebben we der dan ook meteen gevraagd en gelukkig had ze plek op onze grote dag!
Hartelijk werden we ontvangen en na het kennismakingsgesprek gesprek hadden we er meteen helemaal vertrouwen in. De loveshoot van te voren was een feestje, mooi hoe Carina ons op ons gemak kon stellen en ons eigenlijk de hele camera deed vergeten.
Op onze trouwdag hebben we ook veel gelachen en hebben we echt kunnen genieten van onze dag. Het fotoboek die ze voor ons gemaakt heeft neemt ons weer door de hele dag. Zo zit onze dag niet alleen in ons hart, maar kunnen we deze dag altijd herbeleven met de prachtige foto’s.
Ook in de toekomst zullen we zeker weer beroep doen op Carina voor andere foto momenten 🙂

Liefs Sander & Jonneke

Bekijk ons verhaal

Astrid & Roel


Lieve Carina,

We vonden het super fijn jou als onze fotograaf te hebben op onze dag! Dankzij jouw mooie foto’s kunnen we elk jaar weer terug kijken op onze mooie dag.

X Astrid en Roel

Bekijk ons verhaal

Gert en Carina


Carina is een prettige persoon die op onze bruiloft heel subtiel aanwezig was en zich vloeiend tussen de gasten door bewoog, al fotograferend. Resultaat is dat ze prachtige momenten heeft weten vast te leggen en onze huwelijksdag schitterend vereeuwigd heeft. Daar zijn we haar erg dankbaar voor.

Vooraf was het contact ook goed. Onze bruiloft werd uitgesteld vanwege Corona, maar gelukkig kon Carina de tweede datum, op zondag!, ook. Ze hield regelmatig contact en we hebben zowel bij haar thuis als op locatie afgesproken om onze wensen kenbaar te maken. Ze is heel flexibel en vooral een hele goede fotograaf! Dankjewel Carina voor al je inzet en het prachtige resultaat! 💕

Bekijk ons verhaal

Judith en Martijn


Carina heeft heel mooi de sfeer weten te treffen. Ze was op een prettige manier aanwezig en heeft de gave om ‘stiekem’ spontane en ongedwongen foto’s te maken. Precies wat wij graag wilden.
 
Na afloop kregen wij al snel een sneak peek. En het was een feestje om uit de galerij de foto’s te selecteren die wij graag in het album terug wilden zien.

John & Rita


We zijn echt blij dat we voor Carina hebben gekozen! Buiten het feit dat wij een bijzondere en mooie dag hebben gehad, heeft Carina een super mooie reportage gemaakt. Ze was ‘onzichtbaar’ tijdens haar werk en dat is terug te zien in de ongedwongen en mooie foto’s. Het fotoboek is een mooie en tastbare herinnering aan onze speciale dag. Je bent een topper!

Bedankt dat je onze speciale dag op zo’n schitterende wijze hebt vastgelegd. Je bent een topper!

Lieve groet,
John en Rita

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina