Lieve woorden

Lieve woorden


Elk bruidspaar is me even dierbaar en ik ben ze extra dankbaar als ze hun ervaring delen met jullie.

Heb ik jullie verhaal mogen vertellen en wil je jouw enthousiasme delen van mij, als trouwfotograaf, voor toekomstige bruidsparen? Dan ontvang ik graag jouw schrijven op Google of via m’n mailbox.

Enorm bedankt!

Joep & Judith


Wauwauwauw wat een topfoto’s!

Heel fijn dat je er bij was om het vast te leggen. Van iedereen ook positieve verhalen gehoord over dat het zo fijn natuurlijk was om door jou te worden gefotografeerd en dat je het vaak ook zo mooi onopvallend wist te doen. 

We zijn onwijs aan het genieten van de vrolijke kleurvolle foto’s!
 
Bekijk ons verhaal

Eva & Joren


Voor onze bruiloft waren wij opzoek naar een fotograaf, nadat we wat op internet hadden gekeken kwamen we uit bij Carina.
We waren meteen enthousiast toen we haar website bekeken en maakte snel een afspraak. Het contact verliep soepel en na het gesprek waren we zo enthousiast dat we meteen hadden aangegeven dat we haar als fotograaf wilde hebben.

Op de bruiloft zelf hebben we niet eens in de gaten gehad dat Carina rondliep. Dit gaf ons een fijn gevoel, omdat we ons zelf konden zijn en niet de hele tijd lief en leuk hoefde te lachen.
Als snel kregen we de eerste foto’s en dat was in 1 woord meteen waauw!
Daarna volgende de andere foto’s en uiteindelijk ons fotoboek en elke keer opnieuw zeg ik tegen Carina; in 1 woord; waauw!

Heel erg bedankt voor alles!

Bekijk ons verhaal

S & J


Carina is een fijne fotograaf die onze bruiloft en het proces eromheen geweldig begeleid heeft. De foto’s zijn prachtig geworden en we kijken terug op een fantastische dag.

Alies & Christian


Wat zijn wij enorm tevreden en blij met de foto’s die Carina maakte op onze bruiloft. We kunnen haar aan iedereen aanraden!

Onze bruiloft was in coronatijd en daardoor was er veel onzeker. Op het laatste moment hebben we ervoor gekozen om onze bruiloft over twee dagen te verdelen. Voor Carina was dat gelukkig geen probleem: ze reageert altijd vlug, denkt met je mee en is enorm flexibel. Daarnaast maakt ze ook nog eens prachtige foto’s, wat wil een mens nog meer?

Als je een fotograaf zoekt die de allermooiste momenten weet te vangen in een plaatje, ben je bij Carina aan het juiste adres.

Bekijk ons verhaal

Erik & KlaasJan


Enorm blij. Wat een verrassing, echt prachtig gedaan. Heel mooi alles vastgelegd en prachtige momenten. We wisten dat je goed was maar dit gaat nog over onze verwachtingen heen.

Bekijk ons verhaal

Gert en Carina


Carina is een prettige persoon die op onze bruiloft heel subtiel aanwezig was en zich vloeiend tussen de gasten door bewoog, al fotograferend. Resultaat is dat ze prachtige momenten heeft weten vast te leggen en onze huwelijksdag schitterend vereeuwigd heeft. Daar zijn we haar erg dankbaar voor.

Vooraf was het contact ook goed. Onze bruiloft werd uitgesteld vanwege Corona, maar gelukkig kon Carina de tweede datum, op zondag!, ook. Ze hield regelmatig contact en we hebben zowel bij haar thuis als op locatie afgesproken om onze wensen kenbaar te maken. Ze is heel flexibel en vooral een hele goede fotograaf! Dankjewel Carina voor al je inzet en het prachtige resultaat! 💕

Bekijk ons verhaal

Jonneke en Sander


Carina leerden we kennen op de bruiloft van een vriendin van ons, die moeten we onthouden dachten we! Voor onze bruiloft hebben we der dan ook meteen gevraagd en gelukkig had ze plek op onze grote dag!
Hartelijk werden we ontvangen en na het kennismakingsgesprek gesprek hadden we er meteen helemaal vertrouwen in. De loveshoot van te voren was een feestje, mooi hoe Carina ons op ons gemak kon stellen en ons eigenlijk de hele camera deed vergeten.
Op onze trouwdag hebben we ook veel gelachen en hebben we echt kunnen genieten van onze dag. Het fotoboek die ze voor ons gemaakt heeft neemt ons weer door de hele dag. Zo zit onze dag niet alleen in ons hart, maar kunnen we deze dag altijd herbeleven met de prachtige foto’s.
Ook in de toekomst zullen we zeker weer beroep doen op Carina voor andere foto momenten 🙂

Liefs Sander & Jonneke

Bekijk ons verhaal

Hanneke & Jan


We zijn erg blij dat we Carina als fotograaf op onze bruiloft hadden. Wat hebben we een mooie foto’s gekregen! Het zijn niet alleen mooie foto’s qua compositie en kleuren (heel natuurlijk, niet te veel bewerkt), ze heeft ook precies goede en emotionele momenten op de foto’s gekregen. Heel waardevol!
Carina heeft verder een snelle en duidelijke communicatie. Is erg behulpzaam, betrokken, flexibel en heeft (ook op de dag zelf) een 200% inzet. Kortom, aanrader!

Imke & Victor


Carina heeft prachtige foto’s van onze speciale dag gemaakt! Haarscherp en echt het moment vastgelegd! En extra leuk, voor de bruiloft hadden we al een minishoot om er een beetje in te komen (die foto’s hangen nu ook aan de muur!)

Carina communiceert duidelijk en luistert naar je wensen. Tijdens de bruiloft hebben we niet gemerkt dat ze er was en toch staat alles op foto, geweldig!

Dankjewel Carina! 


Dankbaar voor deze review: de bruiloft vond plaats in het Oude Magazijn en het Centraal Ketelhuis in Amersfoort met maar 14 daggasten ivm de corona maatregelen.

Martin & Liesbeth


In september mocht Carina foto’s maken ter ere van ons huwelijk zij heeft onze dag nog fantastischer gemaakt dan het al was!! Het ging helemaal zoals wij zijn, heel ontspannen en gezellig! En wat een leuke foto’s zijn er uitgekomen!

Ook de service van Carina is top! Ze houd goed contact ondanks haar drukke schema soms, ik raad Carina zeker aan!

Super bedankt!

Judith en Martijn


Carina heeft heel mooi de sfeer weten te treffen. Ze was op een prettige manier aanwezig en heeft de gave om ‘stiekem’ spontane en ongedwongen foto’s te maken. Precies wat wij graag wilden.
 
Na afloop kregen wij al snel een sneak peek. En het was een feestje om uit de galerij de foto’s te selecteren die wij graag in het album terug wilden zien.

Astrid & Roel


Lieve Carina,

We vonden het super fijn jou als onze fotograaf te hebben op onze dag! Dankzij jouw mooie foto’s kunnen we elk jaar weer terug kijken op onze mooie dag.

X Astrid en Roel

John & Rita


We zijn echt blij dat we voor Carina hebben gekozen! Buiten het feit dat wij een bijzondere en mooie dag hebben gehad, heeft Carina een super mooie reportage gemaakt. Ze was ‘onzichtbaar’ tijdens haar werk en dat is terug te zien in de ongedwongen en mooie foto’s. Het fotoboek is een mooie en tastbare herinnering aan onze speciale dag. 

Bedankt dat je onze speciale dag op zo’n schitterende wijze hebt vastgelegd. Je bent een topper!

Lieve groet,
John en Rita

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina