Diverse trouwlocaties in het Gooi, Vechtstreek en Eemland.

Bij deze trouwlocaties heb ik reeds bruiloften mogen fotograferen. Ik kom graag op nieuwe plekken of dezelfde want elke bruiloft is anders, net als het weer! Hierdoor zal geen enkele foto reportage hetzelfde zijn. Weet jij nog een trouwlocatie die hier niet tussen staat? Mail me: info@carinacalis.nl

Plaatsen als Eemnes, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden-Vesting, Baarn & Lage Vuursche komen aan bod.

 

Eemnes

‘t Dikke Torentje Eemnes

Een kerk die omgetoverd wordt tot trouwlocatie. Het met een stretchtent overdekte terras in de lente- en zomermaanden zorgt ervoor dat evenementen uiteenlopend van aard, zoals een diner, receptie tot een feestelijke aangelegenheid allemaal tot de mogelijkheden behoort.

De Deel Eemnes

Alles tot in de puntjes geregeld. Onze tuin, de hooiberg met dieren en het polderlandschap lenen zich tevens uitstekend voor fotoreportages. Daarnaast is er ook voor de kinderen van alles te doen: een speelhoek met zitzakken, speelgoed, popcorn bakken en verstoppertje kunnen spelen.

Grand Café Boutique Hotel Eemland Eemnes

Bij Grandcafé Eemland kunnen jullie terecht voor een geheel verzorgde dag vanaf het Ja-woord, het aansnijden van de taart, het toasten op jullie huwelijk, de receptie, een uitgebreid diner of buffet en een spetterend feest. Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken.

de Blommehoeve Eemnes

In een landelijke omgeving, midden tussen het groen van de uitgestrekte Eempolder, biedt onze in stijl gerenoveerde, voormalige kalverenschuur ruimte voor een klein of groter samenzijn. Ook de grote tuin met natuurlijke vijver wordt daarbij betrokken. In de winter wordt de ruimte door een houtkachel verwarmd.

Iedere laatste zaterdag van de maand is er tevens een BOERenMARKT en verzorgen ze diverse workshops. 

Theetuin Eemnes Brave Hendrik

Een onvergetelijke viering met persoonlijke wensen en alle aandacht die nodig is om het bruidspaar te laten stralen. Zo benaderen wij een trouwerij of andere viering. Theetuin Eemnes is een officiële trouwlocatie van de gemeente Eemnes, dus ook het gemeentelijk huwelijk is mogelijk.

In september 2023 ga ik op deze groene locatie, Brave Hendrink, een bruiloft fotograferen.

Trouwen theetuin Eemnes | Brave Hendrik
Trouwen Theetuin Eemnes
Trouwen theetuin Eemnes | Brave Hendrik
Trouwen Theetuin Eemnes

Baarn

Kasteel de Hooge Vuursche

Het feest begint al bij de lange oprijlaan met zicht op de fontein. Het indrukwekkende kasteel ligt prachtig in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten trouwen? Het kan allebei! De historische Parkzaal biedt een prachtig decor voor jullie ‘ja-woord’. Toost daarna bij mooi weer op het bordes met uitzicht over de kasteeltuin.

De Wintertuin is de ideale locatie om te trouwen; van romantische bruidsfoto’s in het Cantonspark, tot het ja-woord onder de palmboom, van een intieme ceremonie in de botanische kas, tot een luxe bruids-High Tea. Licht, sfeervol en tijdloos, de Wintertuin is de beste plek voor de mooiste dag van je leven!

Baarn biedt prachtige locaties om te trouwen. Neem de trouwzaal in het gemeentehuis, kasteel Groeneveld of een andere populaire plek.

Bussum

Fier / Fort werk 4

Op zoek naar een romantische buitenlocatie? Of wil je deze speciale dag liever binnen in één van onze ruimtes houden? Wij toveren graag ons Fort om tot jouw droom trouwlocatie.

Zodra je het terrein van dit culturele erfgoed betreedt, stap je in een andere wereld. Met 25.000 m2 aan groen rondom een indrukwekkend fort, geeft onze locatie een wonderschoon uitzicht, is onze trouwlocatie uniek én zijn de mogelijkheden onbegrensd. Zie jij jezelf op deze bijzondere dag al het ja woord geven op onze unieke trouwlocatie?

Prachtige setting, goede keuken en een topbediening die letterlijk de benen onder hun lijf vandaan rennen. In juni 2022 heb ik hier een bedrijfsevenement vastgelegd en ik sta hier een aantal keren per jaar tijdens de ‘Open Trouwlocatie Route’. In 2023 heb ik op deze locatie diverse bruiloften gefotografeerd.

Trouwen bij Fier Bussum | Groepsfoto
Trouwen bij Fier Bussum
Trouwen bij Fier Bussum
Trouwen bij Fier Bussum

Hilversum

Museum Hilversum

Museum Hilversum is een inspirerende plek in het hart van de stad. Een ontmoeting met mediakunst en fotografie. Kies voor je event voor het monumentaal gedeelte waarin vroeger het Raadhuis van Hilversum was gevestigd, of de moderne aanbouw met tentoonstellingsvloeren of een combinatie van deze twee.

Beeld en Geluid

Elkaar het ja-woord geven op het Media Park? Het kan, want Beeld & Geluid is een officiële trouwlocatie. Een prachtige plek voor de huwelijksvoltrekking, fotoreportage en een feest.

Blaricum

het Vitus gebouw

Het Vitus is een karakteristiek gebouw met een uitstekende uitstraling voor uw bruiloft. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om deze mooie dag bij het Vitus te vieren. Niets ligt vast, waardoor wij zeer flexibel met uw wensen om kunnen gaan en daardoor deze romantische dag kunnen laten verlopen, zoals gepland.

Openingsdans in het Vitus Blaricum

het Gemeentehuis

In het gemeentehuis van Blaricum is de trouwzaal lekker licht en bied voldoende ruimte voor uw gasten. 
U kunt er voor de deur parkeren.

Huizen

de Boerderij

De Boerderij in het oude dorp van Huizen is een unieke locatie. Niemand weet precies hoelang De Boerderij Huizen bestaat. We weten alleen dat deze stamt uit de 18e eeuw en is vernieuwd in 1865. De Boerderij Huizen staat bol van de intieme muziekoptredens, zondagmiddag voorstellingen, cabaret en (familie)voorstellingen. Bovendien is De Boerderij een officiële trouwlocatie van de gemeente Huizen.

Naarden-Vesting

Stadhuis

Het stadhuis van Naarden is een rijksmonument dat stamt uit 1601. Het is gebouwd in Hollandse renaissancestijl met een prachtige trapgevel en ligt in het hart van de vestingstad. In de indrukwekkende hal vind je een maquette die in één oogopslag een duidelijk overzicht van de Vesting Naarden geeft.

In de directe omgeving van het stadhuis is er in de Vesting genoeg moois om een prachtige reportage te maken! Ik kom er regelmatig voor een love- of gezinshoot.

Restaurant het Arsenaal

Trouwen met de liefde van je leven in een relaxte ambiance, het is mogelijk in Arsenaal Restaurants.
Het Arsenaal bezoek je om bijzondere zintuigelijke ervaringen op te doen. In het historische pand te Naarden Vesting vind je inspirerende winkels en showrooms met de laatste trends op het gebied van mode, interieur design en lifestyle. Verweven in het gebouw vind je Arsenaal Restaurants, de plek waar culinaire fijnproevers kunnen genieten van gastronomische lekkernijen. 

Bunschoten-Spakenburg

Eemlandhoeve

Een ceremonie en/of trouwdienst kan op jullie bruiloft niet ontbreken. De Eemlandhoeve is een officiële trouwlocatie van de gemeente Bunschoten, dus ook het gemeentelijk huwelijk is mogelijk op de Eemlandhoeve. Voor de ceremonie of dienst zijn er mooie plekjes op de Eemlandhoeve te vinden, zoals de boomgaard of het stilte eiland.

Lage Vuursche

Feel Good Tent Event

Verscholen in de bossen van Landgoed Pijnenburg bij Lage Vuursche ligt de unieke buitenlocatie van Feel Good TentEvent. De prachtige plek midden in de natuur biedt uiteenlopende mogelijkheden voor een schitterende bruiloft. Met een tentoppervlakte van meer dan 900 m2 is deze groene locatie heel geschikt voor bruiloften en evenementen.

Disclaimer

Alle getoonde beelden, op deze pagina van de diverse trouwlocaties, zijn door Carina Calis Fotografie, gemaakt. Deze beelden mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Teksten zijn gecopieerd van de locatie websites. Copyright ligt bij de locaties.