Diverse trouwlocaties in het Gooi, Vechtstreek en Eemland.

Bij deze trouwlocaties heb ik reeds bruiloften mogen fotograferen. Ik kom graag op nieuwe plekken of dezelfde want elke bruiloft is anders, net als het weer! Hierdoor zal geen enkele foto reportage hetzelfde zijn. Weet jij nog een trouwlocatie die hier niet tussen staat? Mail me: info@carinacalis.nl

 

Eemnes

‘t Dikke Torentje Eemnes

Een kerk die omgetoverd wordt tot trouwlocatie. Het met een stretchtent overdekte terras in de lente- en zomermaanden zorgt ervoor dat evenementen uiteenlopend van aard, zoals een diner, receptie tot een feestelijke aangelegenheid allemaal tot de mogelijkheden behoort.

de Deel Eemnes

Alles tot in de puntjes geregeld. Onze tuin, de hooiberg met dieren en het polderlandschap lenen zich tevens uitstekend voor fotoreportages. Daarnaast is er ook voor de kinderen van alles te doen: een speelhoek met zitzakken, speelgoed, popcorn bakken en verstoppertje kunnen spelen.

Grand Café Boutique Hotel Eemland Eemnes

Bij Grandcafé Eemland kunnen jullie terecht voor een geheel verzorgde dag vanaf het Ja-woord, het aansnijden van de taart, het toasten op jullie huwelijk, de receptie, een uitgebreid diner of buffet en een spetterend feest. Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken.

de Blommehoeve Eemnes

In een landelijke omgeving, midden tussen het groen van de uitgestrekte Eempolder, biedt onze in stijl gerenoveerde, voormalige kalverenschuur ruimte voor een klein of groter samenzijn. Ook de grote tuin met natuurlijke vijver wordt daarbij betrokken. In de winter wordt de ruimte door een houtkachel verwarmd.

Theetuin Eemnes Brave Hendrik

Een onvergetelijke viering met persoonlijke wensen en alle aandacht die nodig is om het bruidspaar te laten stralen. Zo benaderen wij een trouwerij of andere viering. Theetuin Eemnes is een officiële trouwlocatie van de gemeente Eemnes, dus ook het gemeentelijk huwelijk is mogelijk.

In september 2023 ga ik op deze groene locatie, Brave Hendrink, een bruiloft fotograferen.

Baarn

Kasteel de Hooge Vuursche

Het feest begint al bij de lange oprijlaan met zicht op de fontein. Het indrukwekkende kasteel ligt prachtig in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten trouwen? Het kan allebei! De historische Parkzaal biedt een prachtig decor voor jullie ‘ja-woord’. Toost daarna bij mooi weer op het bordes met uitzicht over de kasteeltuin.

De Wintertuin is de ideale locatie om te trouwen; van romantische bruidsfoto’s in het Cantonspark, tot het ja-woord onder de palmboom, van een intieme ceremonie in de botanische kas, tot een luxe bruids-High Tea. Licht, sfeervol en tijdloos, de Wintertuin is de beste plek voor de mooiste dag van je leven!

 

Bussum

Fier / Fort werk 4

Op zoek naar een romantische buitenlocatie? Of wil je deze speciale dag liever binnen in één van onze ruimtes houden? Wij toveren graag ons Fort om tot jouw droom trouwlocatie.

Zodra je het terrein van dit culturele erfgoed betreedt, stap je in een andere wereld. Met 25.000 m2 aan groen rondom een indrukwekkend fort, geeft onze locatie een wonderschoon uitzicht, is onze trouwlocatie uniek én zijn de mogelijkheden onbegrensd. Zie jij jezelf op deze bijzondere dag al het ja woord geven op onze unieke trouwlocatie?

Prachtige setting, goede keuken en een topbediening die letterlijk de benen onder hun lijf vandaan rennen. In juni 2022 heb ik hier een bedrijfsevenement vastgelegd en ik sta hier een aantal keren per jaar tijdens de ‘Open Trouwlocatie Route’. In 2023 zal ik hier meerdere bruiloften gaan fotograferen.

Hilversum

Museum Hilversum

Museum Hilversum is een inspirerende plek in het hart van de stad. Een ontmoeting met mediakunst en fotografie. Kies voor je event voor het monumentaal gedeelte waarin vroeger het Raadhuis van Hilversum was gevestigd, of de moderne aanbouw met tentoonstellingsvloeren of een combinatie van deze twee.

Beeld en Geluid

Elkaar het ja-woord geven op het Media Park? Het kan, want Beeld & Geluid is een officiële trouwlocatie. Een prachtige plek voor de huwelijksvoltrekking, fotoreportage en een feest.

Blaricum

het Vitus gebouw

Het Vitus is een karakteristiek gebouw met een uitstekende uitstraling voor uw bruiloft. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om deze mooie dag bij het Vitus te vieren. Niets ligt vast, waardoor wij zeer flexibel met uw wensen om kunnen gaan en daardoor deze romantische dag kunnen laten verlopen, zoals gepland.

Openingsdans in het Vitus Blaricum

het Gemeentehuis

In het gemeentehuis van Blaricum is de trouwzaal lekker licht en bied voldoende ruimte voor uw gasten. 

Lage Vuursche

Feel Good Tent Event

Verscholen in de bossen van Landgoed Pijnenburg bij Lage Vuursche ligt de unieke buitenlocatie van Feel Good TentEvent. De prachtige plek midden in de natuur biedt uiteenlopende mogelijkheden voor een schitterende bruiloft. Met een tentoppervlakte van meer dan 900 m2 is deze groene locatie heel geschikt voor bruiloften en evenementen.

Huizen

de Boerderij

De Boerderij in het oude dorp van Huizen is een unieke locatie. Niemand weet precies hoelang De Boerderij Huizen bestaat. We weten alleen dat deze stamt uit de 18e eeuw en is vernieuwd in 1865. De Boerderij Huizen staat bol van de intieme muziekoptredens, zondagmiddag voorstellingen, cabaret en (familie)voorstellingen. Bovendien is De Boerderij een officiële trouwlocatie van de gemeente Huizen.

Naarden-Vesting

Stadhuis

Het stadhuis van Naarden is een rijksmonument dat stamt uit 1601. Het is gebouwd in Hollandse renaissancestijl met een prachtige trapgevel en ligt in het hart van de vestingstad. In de indrukwekkende hal vind je een maquette die in één oogopslag een duidelijk overzicht van de Vesting Naarden geeft.

In de directe omgeving van het stadhuis is er in de Vesting genoeg moois om een prachtige reportage te maken!

Restaurant het Arsenaal

Trouwen met de liefde van je leven in een relaxte ambiance, het is mogelijk in Arsenaal Restaurants.
Het Arsenaal bezoek je om bijzondere zintuigelijke ervaringen op te doen. In het historische pand te Naarden Vesting vind je inspirerende winkels en showrooms met de laatste trends op het gebied van mode, interieur design en lifestyle. Verweven in het gebouw vind je Arsenaal Restaurants, de plek waar culinaire fijnproevers kunnen genieten van gastronomische lekkernijen. 

Bunschoten-Spakenburg

Eemlandhoeve

Een ceremonie en/of trouwdienst kan op jullie bruiloft niet ontbreken. De Eemlandhoeve is een officiële trouwlocatie van de gemeente Bunschoten, dus ook het gemeentelijk huwelijk is mogelijk op de Eemlandhoeve. Voor de ceremonie of dienst zijn er mooie plekjes op de Eemlandhoeve te vinden, zoals de boomgaard of het stilte eiland.

Nijkerk

Landgoed de Salentein

Landgoed de Salentein is meer dan alleen een mooie locatie: het vormt de plek waar smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. Uniek in Nederland met een compleet internationaal gastronomisch concept: we schenken wijnen uit eigen Argentijnse bodega’s en serveren het mooiste vlees van eigen runderen.

Moeke Nijkerk

Vanaf het terras kijk je uit over het water. Binnen vind je prachtige ruimtes, zoals een grote zaal met dakterras waar het dak er letterlijk afgaat. Of juist een kleine zaal voor een intiem diner. Maar ook een feestelijke bar, waar je samen klinkt op de liefde. En natuurlijk zijn de zalen voorzien van alles wat er nodig is voor een geslaagde bijeenkomst. Bij Moeke kan je tevens overnachten!

Amersfoort

Het Oude Magazijn

Het Oude Magazijn – gebouwd in 1904 – is dé industriële trouw- en evenementenlocatie van Amersfoort. Een monumentaal pand met een mooie lichtinval en een warm interieur dat leunt op rustieke kleuren en natuurlijke materialen. Centraal gelegen in Nederland, dicht bij station Amersfoort Centraal, goed bereikbaar per auto en voorzien van voldoende parkeergelegenheid.

Kortom: een unieke locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Centraal Ketelhuis – Industrieel Monument

Het Centraal Ketelhuis is één van de meest inspirerende industriële trouwlocatie in Amersfoort! Het lichte interieur is voorzien van veel natuurlijke materialen en vintage elementen, waardoor het een warme en romantische look and feel uitstraalt. Deze trouwlocatie wordt door bruidsparen doorgaans gecombineerd met het naastgelegen Oude Magazijn. Een unieke combinatie van twee prachtige locaties om te trouwen in Amersfoort.

Leusden

Restaurant de Mof

De Mof is dé locatie bij uitstek voor een volledig verzorgde en onvergetelijke bruiloft. We zijn niet alleen officiële trouwlocatie van de gemeente Leusden. Zo kunt u bij ons Trouwen in een bos, Trouwen op de hei of Trouwen op het strand. Stuk voor stuk unieke trouwlocaties waarbij we zowel alle faciliteiten op locatie verzorgen, als het vervoer van en naar De Mof.

De bruiloften die ik heb mogen vastleggen waren in het Bos. Een unieke locatie onder de bomen. Vlakbij heb je het Treekerpunt, de heide, wat zich erg mooi leent voor een fotoreportage!

Disclaimer

Alle getoonde beelden, op deze pagina van de diverse trouwlocaties, zijn door Carina Calis Fotografie, gemaakt. Deze beelden mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Teksten zijn gecopieerd van de locatie websites. Copyright ligt bij de locaties.