Trouwfotograaf Utrecht

Jullie gaan trouwen, maar willen niet hele dag poseren. Liever hebben jullie alleen maar spontane foto’s van echte momenten, want die foto’s zijn vaak het leukst. Dan zijn we een match want zo denk ik er ook over.

Echte momenten op de foto

Op de huwelijksdag draait alles om jullie tweeën. Maar ook familie en vrienden zijn erg belangrijk. Datum en locatie is geregeld, nu nog een fotograaf om alle echte momenten te fotograferen. Heel erg tof dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Als documentaire fotograaf zorg ik voor prachtige ongedwongen trouwfoto’s met de focus op de liefde én echte momenten waar je jaren later nog graag naar terugkijkt. Jullie bepalen de regie. Jullie kunnen optimaal van elkaar, de dag én de gasten genieten.
Jullie liefde voor elkaar  is jullie eigen bijzondere verhaal. Dat fotograferen, doe ik het liefst. Van het aankleden tot jullie ontmoeting, van de bruidsreportage tot het diner en de openingsdans met nog een stukje feest. Vooral de spontane momenten en onverwachte echte emoties die wil ik niet missen. Die zijn het mooist om vast te leggen. Het hoort allemaal bij jullie trouwdag! Tijdens de trouwdag merken jullie mij nauwelijks op, dat is de kunst van een goede bruidsfotograaf. Jullie genieten optimaal, ik zorg voor prachtige trouwfoto’s.

Zijn jullie benieuwd wat ik kan betekenen als trouwfotograaf?

Natuurlijk willen jullie heel graag een trouwfotograaf waarmee jullie een klik hebben. Als fotograaf ben ik er de hele dag bij, erg fijn als het matcht. Je kan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Als ervaren trouwfotograaf denk ik graag met jullie mee in de planning, leuke suggesties kan ik geven hoe jullie elkaar voor het eerst gaan zien. Hoe gaat het er aan toe tijdens een ceremonie. Inmiddels heb ik al ruim 80 bruiloften mogen fotograferen en ook voldoende als gast mogen mee feesten.

Tijdens of na het gesprek verneem ik graag of jullie mij boeken. Beslissen jullie meteen dat ik de fotograaf wordt dan krijgen jullie een toffe goodiebag mee naar huis met leuke goodies van diverse en betrouwbare trouwleveranciers. Hebben jullie al besloten om een trouwalbum af te nemen? Geef dat dan door tijdens het boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Geboekt?

Wanneer jullie mij boeken doe ik een vreugdedansje!!! Ja, echt waar. Ik vind het zo tof wanneer het klikt en dat jullie mij een heel belangrijk moment in jullie leven toevertrouwen om te mogen fotografren. Super gaaf. Het is zo speciaal, echte liefde van dichtbij te mogen aanschouwen.

De tijd tussen het kennismakingsgesprek en de bruiloft in kan zomaar 3 tot 12 maanden zitten. Ik probeer er een beleving van te maken, zowel voor en zeker na de bruiloft! Een paar weken voor de grote dag stuur ik jullie een checklist toe en en nog wat tips. Daarna is het echt => aftellen geblazen tot de bruiloft!!! Wat gaat het een mooie dag worden.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met jou en je verloofde.

Lieve groet,
Carina 

Beschikbaarheid


Wil je snel weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben?
Bel of stuur een berichtje naar 06-42850449 of mail naar info@carinacalis.nl

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Scan de code
Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

Hartelijke groet,
Carina