Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!

Ik vind het te gek als ik jouw verhaal mag vertellen

Ongedwongen foto’s

Enthousiast en onopvallend

Meedenkend

Reactie binnen 48 uur

Geen reiskosten

Stuur een bericht


Neem vrijblijvend contact met mij op en ik verneem graag jouw vraag of wens voor een fotoreportage.

Carina Calis Fotografie
Goudhaver 33
3755 WC Eemnes
T. 06-42850449
E. info [at] carinacalis.nl

Ronald BanisRonald Banis
18:23 21 Sep 23
Wat een topfotograaf hadden wij toch gevraagd om foto’s te maken, ze was er wel, en toch was ze er niet, en dan zie je foto’s, waarbij je denkt, waar was jij? Ik heb je niet gezien, in de gaten. En dan krijg je foto’s, zo mooi, onbeschrijfelijk. Een betere hadden wij ons niet kunnen wensen.🙏😘
Babette BosBabette Bos
12:15 19 Sep 23
Carina gevraagd als fotograaf voor de uitvaart van mijn schoonzus. Prachtige foto’s en zo waardevol om te hebben. Zelf krijg je op zo’n dag niet alles mee, die dingen zien we nu op foto’s terug. Mooi hoe we nu een compleet beeld hebben en altijd de mogelijkheid hebben het terug te zien. Heel waardevol voor de nabestaanden. Dankjewel Carina!
Danscompagnie EemnesDanscompagnie Eemnes
18:05 12 Aug 23
Voor onze jaarlijkse eindvoorstelling was ik op het laatste moment nog op zoek naar een fotograaf. Gelukkig was daar Carina! Dans fotograferen is niet makkelijk, want naast het scherp vastleggen van een beweging is het ook de kunst om de sfeer te vangen in het beeld. Ik ben erg blij dat Carina dit zo goed gelukt is! Zij heeft prachtige beelden geschoten van zowel voor als achter de schermen. De spanning voordat de leerlingen op moeten, een trotse dansdocent, een genietend publiek, de dansers die over het podium vliegen, het staat allemaal op beeld. Als ik terugkijk naar de foto’s die Carina gemaakt heeft, is het even alsof ik dat moment weer herbeleef
M. van NieropM. van Nierop
10:07 20 Jul 23
Carina heeft een fantastische reportage gemaakt van onze receptie, i.v.m. pensionering!De reportage geeft een heel goed beeld van de receptie. Zowel de gasten, de catering, de drukte, bloemen etc. laten de receptie als geheel zien.Uit de reacties van veel mensen, “was er dan een fotograaf?”, blijkt wel dat Carina onopvallend de foto’s heeft gemaakt.We zijn er erg blij mee!
Eva ScherpenzeelEva Scherpenzeel
11:59 29 Jan 23
Voor onze bruiloft waren wij opzoek naar een fotograaf, nadat we wat op internet hadden gekeken kwamen we uit bij Carina.We waren meteen enthousiast toen we haar website bekeken en maakte snel een afspraak.Het contact verliep soepel en na het gesprek waren we zo enthousiast dat we meteen hadden aangegeven dat we haar als fotograaf wilde hebben.De voorbereidingen verliepen soepel en op de bruiloft zelf hebben we niet eens in de gaten gehad dat Carina rondliep. Dit gaf ons een fijn gevoel, omdat we ons zelf konden zijn en niet de hele tijd lief en leuk hoefde te lachen.Als snel kregen we de eerste foto’s en dat was in 1 woord meteen waauw!Daarna volgende de andere foto’s en uiteindelijk ons fotoboek en elke keer opnieuw zeg ik tegen Carina; in 1 woord; waauw!Heel erg bedankt voor alles!
js_loader

KvK nr. 54023866
BTWnr. NL002331654B70
Privacy Policy

Heb je een gmail- of hotmail account? Dan beland mijn antwoordmail zeker weten in de SPAM box. Om deze reden vraag ik om een telefoonnummer, dan kan ik je een berichtje sturen (of bellen) dat ik gereageerd heb op jouw bericht.


  Waarmee kan ik je van dienst zijn?

  Welke fotografie heeft je voorkeur?

  Hoe heb je mij gevonden? (altijd leuk om te weten)

  Als je wat meer wilt vertellen over de wensen qua fotografie of plannen. Ik ben heel erg benieuwd.

  * Deze velden zijn verplicht omdat ik jouw bericht dan het beste kan antwoorden.

   

  Open chat
  1
  Kan ik je helpen?
  Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

  Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

  Hartelijke groet,
  Carina