Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!

Ik vind het te gek als ik jouw verhaal mag vertellen

Ongedwongen foto’s

Enthousiast en onopvallend

Meedenkend

Reactie binnen 48 uur

Stuur een bericht


Neem vrijblijvend contact met mij op en ik verneem graag jouw vraag of wens voor een fotoreportage.

Carina Calis Fotografie
Goudhaver 33
3755 WC Eemnes
T. 06-42850449
E. info [at] carinacalis.nl

Fotograaf Carina Calis
Marieske van HoffMarieske van Hoff
07:35 28 Mar 24
Afgelopen september heeft Carina onze trouwdag fantastisch vastgelegd.Al in de voorbereiding dacht Carina goed mee met ons en keek ze echt naar wie wij zijn en wat onze wensen zijn. De communicatie met Carina verliep prettig en goed.Op de dag zelf fungeerde Carina niet alleen als fotograaf maar bleek ook een goede regelaar op de achtergrond te zijn. Carina ziet alles, denkt mee, ontlast het bruidspaar waar ze kan, heeft de gave mensen op hun gemak te laten voelen en maakt foto”s die de dag goed uitdrukken.Het eindresultaat was fantastisch. We kregen een verrassingsalbum en een professionele slideshow. Carina is echt een professional. Wij kunnen iedereen Carina van harte aanbevelen!
Valery VerbaanValery Verbaan
19:29 27 Mar 24
14 september 2022, de dag van ons huwelijk. We hadden een half jaar de tijd om alles te regelen, waaronder een fotograaf. En die hebben we gevonden! We hadden gegoogeld naar trouwfotografen en het portfolio van Carina Calis sprak ons helemaal aan. We hebben een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend gesprek, die uiteindelijk uitliep op een samenwerking. Zodra de deur open ging, voelden we meteen een klik! We hebben een heel fijn gesprek gehad. Carina heeft humor, is ontzettend lief, maar ook eerlijk en professioneel. We hoefden dan ook niet lang na te denken en hebben voor haar gekozen als onze fotograaf. Tot op de dag van vandaag hebben we daar geen spijt van. Ze heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt. Elke keer als we ze terugzien, zijn we weer helemaal terug in het moment. Alsof we het herbeleven. Tijdens de bruiloft hadden we niet eens door dat ze al die tijd aanwezig was. Ook na de bruiloft hebben we een heel fijn contact gehad. Van begin tot eind hebben we contact gehouden over zaken als: waar moet ze zijn, hoe laat moet ze op locatie zijn en na de bruiloft over de fotoboeken e.d. En dan ineens krijg je een berichtje met een preview van de foto’s. Dat smaakte natuurlijk naar meer. We moesten geduld hebben, maar die werd dubbel en dwars beloond! En toen we die dan eindelijk mochten ophalen, waren het niet alleen de boeken die we hadden besteld. We kregen een tas vol met allerlei leuke cadeautjes en toen we een jaar getrouwd waren, was ze ons wederom niet vergeten. Carina is een professionele fotograaf, maar ze voelt aan als een vriend. Ze denkt met je mee en probeert alles eruit te halen wat erin zit. Zo hadden we bijvoorbeeld het dilemma: mijn man en ik begonnen de dag op elk een eigen locatie, maar we wilden van beide momenten foto’s hebben. Voor een paar uurtjes heeft ze een tweede fotograaf kunnen regelen. Uiteraard niet bij de prijs inbegrepen, maar wel in overleg. Dat was heel erg fijn. We hebben een topdag gehad en mede door haar genieten we er nog dagelijks van als we eraan terugdenken.
Annemieke KroonAnnemieke Kroon
12:52 24 Mar 24
Carina Calis is een leuke, fantastische, talentvolle fotograaf!Carina heeft eerst onze loveshoot gedaan, zodat we konden wennen aan de camera. Haar vrolijkheid en openheid zorgde ervoor dat wij ons meteen op ons gemak voelde en we konden ontspannen.Dit zie je dan ook terug in de foto’s.Bij de trouwdag was Carina vanaf het begin aanwezig. Van het aankleden van de bruid tot en met het feest aan het eind van de avond. Ze legde de mooie, grappige en emotionele momenten vast, zonder dat je door had dat ze aanwezig was.Ook heeft ze aandacht voor detail. Waardoor je ook prachtige foto’s hebt van de kleine dingen die de dag bijzonder maken.De dag zelf liep wat uit, waardoor het feest wat later begon en de afgesproken uren voorbij waren. Carina vond het geen probleem om wat langer te blijven en was (en is) hierin heel flexibel.Na de trouwdag gaf ze een voorproefje van de foto’s, en kregen we een mini album.Ze onderhield contact, wegens de afstand veel online. Ze had een mooie opzet voor ons grote trouwalbum gemaakt. We mochten meebeslissen wat we er mooi aan vonden en welke foto’s we er in wilde hebben.Dit album mochten we, toen het af was, ophalen bij haar thuis. Waar we nog gezellig hebben na gekletst over de dag zelf.Carina is een fantastische vrouw, met veel humor, ervaring en professionaliteit.We hebben de samenwerking als heel prettig en gezellig ervaren. Alles kon besproken worden en ze gaf ook fijne adviezen.We zouden voor een volgende fotoshoot ook graag weer gebruik van haar diensten maken!
Ramona de VriesRamona de Vries
19:22 18 Mar 24
Bijna een jaar zijn we getrouwd en toen we op zoek waren naar een fotograaf vrij snel bij Carina uitgekomen. Wij hebben op een avond een heerlijk kennis making gesprek gehad met Carina en dit voelde gelijk super goed. We hebben even een zijsprong gemaakt bij een andere fotograaf op gesprek, maar ergens in gedachte bleef Carina. Mijn twijfel eerlijk uitgesproken en gelukkig zijn we eruit gekomen en hebben we onze bruiloft vast mogen laten leggen door Carina.Alles is mogelijk wil je op diverse locaties foto’s hou dan wel rekening met rijtijd, Carina zei jullie dag alles kan. En dat was echt zo!Gelukkig bleef het contact niet alleen bij deze ene dag. De bruiloft, de preview ons verrassing album en al het contact wat we hielden voordat het album klaar was. Onze gasten waren allemaal erg te spreken over de aanwezigheid van Carina, de hele dag voelde ze als familie die erbij was. Dat er super mooie foto’s uitkwamen was erg mooi meegenomen.Wij zijn voor een album gegaan en dat wilde ik zo lang mogelijk laten liggen om dit contact nog langer te laten duren en de bruiloft in gedachte ook bleef bestaan. Samen met Carina ons geweldige album gemaakt waar we nog veel van mogen genieten.Iedereen die een fotograaf zoekt voor bruiloft zoek niet verder, Carina is DE FOTOGRAAF die je zoekt. Bij de foto’s die ik heb doorgestuurd naar familie kreeg ik als reactie ik wist niet dat deze gemaakt was, waar was ze. Carina was gezellig aanwezig, maar ook op de achtergrond. Door de foto die we hebben gemaakt met haar is ze nu voor altijd bij ons in ons trouwboek!Eerlijk als je gaat shoppen voor prijzen en je een budget hebt kun je schrikken van de bedragen maar dit is wel DE dag uit je leven en die wil je zo mooi en echt laten vastleggen en dat doet Carina! Iedere euro meer dan waard!Carina bedankt voor alle tijd, geduld en de prachtige foto’s die je voor ons gemaakt hebt.Als tip om altijd geweldige foto’s te krijgen zal ik de hamburger nooit meer vergeten. Zie als voorbeeld een geweldige foto en een grappige hamburger foto
ilja kleinilja klein
17:42 09 Mar 24
Super blij met de foto’s van zowel de loveshoot als onze bruiloft. Carina weet als de beste echte momenten te fotograferen! Als we door de foto’s bladeren van onze bruiloft zien we echt een verslag van onze dag. Precies zoals wij dat wilde! Door haar eigen stijl krijgen de foto’s mooie sprekende kleuren en spatten ze van je scherm of papier af. Daarbij is ze een fijne persoonlijkheid met humor. Carina, nogmaals dank voor alle prachtige foto’s. Geert & Ilja
js_loader

KvK nr. 54023866
BTWnr. NL002331654B70
Privacy Policy

Heb je een gmail- of hotmail account? Dan beland mijn antwoordmail zeker weten in de SPAM box. Om deze reden vraag ik om een telefoonnummer, dan kan ik je een berichtje sturen (of bellen) dat ik gereageerd heb op jouw bericht.


  Waarmee kan ik je van dienst zijn?

  Welke fotografie heeft je voorkeur?

  Hoe heb je mij gevonden? (altijd leuk om te weten)

  Als je wat meer wilt vertellen over de wensen qua fotografie of plannen. Ik ben heel erg benieuwd.

  * Deze velden zijn verplicht omdat ik jouw bericht dan het beste kan antwoorden.

   

  Open chat
  1
  Kan ik je helpen?
  Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

  Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

  Hartelijke groet,
  Carina