Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!

Ik vind het te gek als ik jouw verhaal mag vertellen

Ongedwongen foto’s

Enthousiast en onopvallend

Meedenkend

Reactie binnen 48 uur

Geen reiskosten

Stuur een bericht


Neem vrijblijvend contact met mij op en ik verneem graag jouw vraag of wens voor een fotoreportage.

Carina Calis Fotografie
Goudhaver 33
3755 WC Eemnes
T. 06-42850449
E. info [at] carinacalis.nl

Martin van den BergMartin van den Berg
15:52 30 Dec 22
Wij zijn nog steeds heel erg blij met de fotoshoot die Carina van ons gezin in mei 2022 heeft gemaakt op de Blaricumse heide. In ongedwongen sfeer heeft zij prachtige foto’s gemaakt en in een mooi handzaam gebonden album verwerkt. Verrast werden wij vandaag nog met een kleine attentie waarin foto’s verwerkt zijn. Carina is echt een kanjer die schitterende en zeer proffesionele foto’s maakt. Dank voor de mooie “herinnering voor later”.Martin en Maria
Steven van DrielSteven van Driel
08:27 15 Dec 22
Carina is een fijne fotograaf die onze bruiloft en het proces eromheen geweldig begeleid heeft. De foto’s zijn prachtig geworden en we kijken terug op een fantastische dag.
Judith BijlsmaJudith Bijlsma
10:33 17 Jul 22
Carina heeft onze bruiloft geweldig vast gelegd. Direct vanaf het kennismakingsgesprek was het contact snel en erg prettig en op de dag zelf was het fijn om Carina erbij te hebben. Ze weet goed hoe ze ervoor kan zorgen dat iedereen zich op zijn gemakt voelt en kan heeft er zelfs voor gezorgd dat de bruidegom die geen ‘fan’ is van op de foto te gaan zich op zijn gemak voelde. De foto’s van de preview zagen er al geweldig uit, puur, vrolijk en vol kleur. Doordat Carina zo onopvallend te werk gaat krijg je spontane foto’s! Verder had Carina het draaiboek goed in haar hoofd en was ze er tijdens ieder belangrijk moment bij. Wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s en het album!
Alies BusstraAlies Busstra
15:12 07 May 22
Wat zijn wij enorm tevreden en blij met de foto’s die Carina maakte op onze bruiloft. We kunnen haar aan iedereen aanraden!Onze bruiloft was in coronatijd en daardoor was er veel onzeker. Op het laatste moment hebben we ervoor gekozen om onze bruiloft over twee dagen te verdelen. Voor Carina was dat gelukkig geen probleem: ze reageert altijd vlug, denkt met je mee en is enorm flexibel. Daarnaast maakt ze ook nog eens prachtige foto’s, wat wil een mens nog meer?Als je een fotograaf zoekt die de allermooiste momenten weet te vangen in een plaatje, ben je bij Carina aan het juiste adres.
Gonda MeursGonda Meurs
20:35 19 Apr 22
Carina is bij mij en m’n zoontje Moos langsgekomen toen hij twee weken oud was. Moos is ons derde kindje en juist daardoor weet ik hoe snel die eerste periode voorbij gaat en hoe snel dat hele kleine eraf is. Ik wilde een herinnering hebben aan de heerlijke, rustige, ochtenden met Moos (zodra z’n broers uit school zijn is het gedaan met de rust ;-)) en dit heeft Carina heel mooi vastgelegd! Het geven van borstvoeding, het verzorgen van Moos en natuurlijk lekker knuffelen en kroelen. Allemaal momenten die ik nu weer opnieuw kan beleven door het bekijken van de foto’s!
js_loader

KvK nr. 54023866
BTWnr. NL002331654B70
Privacy Policy

Heb je een gmail- of hotmail account? Dan beland mijn antwoordmail zeker weten in de SPAM box. Om deze reden vraag ik om een telefoonnummer, dan kan ik je een berichtje sturen (of bellen) dat ik gereageerd heb op jouw bericht.


  Waarmee kan ik je van dienst zijn?

  Welke fotografie heeft je voorkeur?

  Hoe heb je mij gevonden? (altijd leuk om te weten)

  Als je wat meer wilt vertellen over de wensen qua fotografie of plannen. Ik ben heel erg benieuwd.

  * Deze velden zijn verplicht omdat ik jouw bericht dan het beste kan antwoorden.

   

  Open chat
  1
  Kan ik je helpen?
  Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

  Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

  Hartelijke groet,
  Carina