Krantenartikels

foto's zeggen meer dan duizend woorden....

Je komt niet zomaar in de krant. Een journalist moet je in de gaten hebben of je betaalt ervoor om erin te staan.
Het blijft leuk en bijzonder om een artikel te hebben staan in de krant over mijn werk!

Zie de artikelen hieronder.

Baarnsche Courant

20 maart 2024

Aandacht voor afscheid- en uitvaartfotografie in de Baarnsche Courant. In dit artikel licht ik toe waarom ik uitvaartfotografie zo waardevol vindt. Juist met name met een afscheid zijn foto’s zo belangrijk. In zo’n korte tijd en met veel ongeloof en verdriet moet je een uitvaart regelen voor die lieverd die er plotseling niet meer is. Dat wil je toch terug kunnen kijken. Later, wanneer je zelf tijd hebt om te beseffen, diegen is er niet meer….

Voor wie het artikel wil lezen, klik op de button hieronder.

Lieve groet,
Carina

Laarder Courant

24 december 2019

Ik stond in de lokale krant!!! Hoe tof is dat? Mijn bericht over de finaleplek in de Fearless Photographers fotowedstrijd werd opgepikt door een journalist van de Laarder Courant De Bel.

Een EXTRA kerstcadeau van een bijna pagina GROOT artikel. Wauw, zo trots hierop!!! Mede dank aan Luther Hartog dat ik HET moment van de ‘Getting Ready’ van bruidegom Jan en zijn zoon kon vastleggen. En natuurlijk Jacqueline voor het schrijven van dit stuk!

Voor wie het artikel wil lezen zie de button hieronder.

Lieve groet,
Carina

VIVA Mama

Augustus 2018

Als verrassing voor mijn man die net een jaar papa was, heb ik een foto die ik gemaakt heb, van hem en onze dochter, ingezonden naar Viva Mama. Zowaar werden ze uitgekozen en stonden ze pagina groot in het blad. Zo stoer!

Deze foto hangt nu groot aan de muur, boven de trap. Zo belangrijk deze momentjes want die krijg je nooit meer terug. Ze groeit zo hard. 

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

Hartelijke groet,
Carina