Inmiddels ken ik deze bruid al een tijdje. In 2019 won ze een loveshoot en ging ze met haar verloofde samen op de foto. Na het zien van die foto’s wilden ze me maar wat graag boeken voor hun bruiloft in juni 2020. Helaas kennen we allemaal het verhaal wel met corona. Dus het werd doorgeschoven naar april 2021. Maar alle horeca was gesloten en op tijd werd besloten dat het weer een jaar werd verzet naar juni 2022. Mooie datum ook 16-06-2022. 

Als dank voor hun vertrouwen en omdat ze me er de hele dag bij willen hebben ipv een deel wat oorspronkelijk de bedoeling was. Wilde ik hun een shoot aanbieden. De bruidegom vind het met de bruiloft voldoende dus kwamen we op het idee om er een vriendinnenshoot van te maken. Super leuk!

Een datum prikken was nog wel een dingetje gezien mijn volle agenda in de weekenden. Voor ik het wist berichtte ik de ceremoniemeester of ze nog een vrijgezellenfeest gingen doen. Dat werd al snel bevestigd. Mijn vraag daarop was: ‘ Kunnen we die vriendinnenshoot doen samen als verrassing voor het vrijgezellenfeest? Ze zal zich dan mooi maken en kleden dus helemaal gereed voor de dag én je hebt mij als excuus dat ze die dag vrij moet houden’!
Dit werd met veel enthousiasme opgepakt door de ceremoniemeesters. De bruid had niks door. We spreken om half elf af op dezelfde locatie als de loveshoot drie jaar geleden.

Zaterdag 7 mei was het zover. De ceremoniemeesters haalden Joyce op en ik trof ze bij de Leeghwaterplas in Almere. Wat zagen ze er mooi uit. Alledrie in een jurk, ballonnen en van alles in de tassen. We maakten er een feestje van. Op het welbekende bruggetje en poseren en vooral giebelen. 
Verderop zagen we een tafel staan en dat was een prima locatie om de tafel te dekken met een high tea. Goed georganiseerd kan ik wel zeggen. Maar de ballonnen waaiden steeds weg. Er zat wel een gewichtje aan maar dat hielp niet voldoende. Joyce wist er wel raad mee… ze was zo geconcentreerd bezig dat ze niet opmerkte dat er nog twee vriendinnen aankwamen… zie de foto’s voor haar reactie!

Joyce
Joyce
Lees verder
Bedankt voor je prachtige foto's! Ik beleef het weer helemaal opnieuw haha... Ik kan nu niet wachten tot de trouwreportage op 16 juni! Dat gaan ook geweldig mooie foto's worden... dat kan niet anders.