Lieve woorden

Lieve woorden


van nabestaanden als reactie op de beelden

Heel knap hoe je je geruisloos hebt weten voort te bewegen.

Prachtige foto’s!

Familie van Vliet

Jeetje wat een prachtige foto’s, ik ben er een beetje stil van… Dat is toch wel heel bijzonder dat je op foto’s dingen ziet die op de bewuste dag grotendeels langs me heen lijken te zijn gegaan. Ik ben zo blij dat ik jou heb benaderd om de afscheidsdienst en begrafenis vast te leggen.
Saskia uit Baarn

De foto’s zijn echt prachtig geworden en ook haar aanwezigheid, of beter gezegd, onopvallendheid was indrukwekkend. Ze heeft zich de hele (ongelooflijk hete) dag geruisloos door de enorme hoeveelheid mensen bewogen. Echt groot respect voor jou Carina. Dank voor je onvergetelijke bijdrage aan een verdrietige maar ook prachtige dag.

Melinda Knijn

Wat een prachtige foto’s. Ook zo compleet als beeld van die dag. Echt complimenten hoe en welke foto’s je zonder dat je aanwezigheid merkbaar was, gemaakt hebt.

Claudia

De foto’s zijn prachtig! Ik heb de slideshow bekeken en het maakte mij emotioneel. Het is echt prachtig geworden, dankjewel.

Fenna uit Almere

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact met me op. Ik sta u graag te woord.

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina