Day in the Life

Geen geposeer, dit is de relaxte fotoshoot ooit!

Ik leg graag echte momenten vast van de dagelijkse dingen. Denk hierbij aan het ochtendritueel van het opstaan, het ontbijt, met een kleintje voor- en achterop de fiets naar de supermarkt om brood te halen, met het lievelingsspeelgoed spelen, tosti’s maken tijdens de lunch, chocolademelk met slagroom klaarmaken en opdrinken, spelen met een vriendje, papa komt thuis uit het werk, chaos tijdens het avondeten, het kinderen-op-bed-leggen-ritueel, voorlezen voor het naar bed gaan, jullie wijntje of biertje op de bank als ze eindelijk slapen. En alles wat ik niet kan verzinnen, maar wat kenmerkend is voor jullie gezinsleven op dit moment, ik leg dit graag vast.
Willen jullie een dagje weg of komen opa en oma op bezoek. Alleen maar leuk. Naar de dierentuin of is er iemand jarig. Ik pak de momenten en jullie mogen genieten.

Zorgvuldige selectie en nabewerking
Na de shoot krijgen jullie van mij een selectie van alle bewerkte foto’s, die jullie online kunnen bekijken via een beveiligde website. Deze foto’s kunnen jullie eventueel delen met anderen. In jullie eigen tijd kiezen jullie de foto’s die jullie in hoge resolutie van mij willen ontvangen. Voor mij is het af als ik een album kan afleveren, een tastbare herinnering aan die snel vergeten momenten. Daarom lever ik in elk pakket een prachtig, luxe en professioneel opgemaakt album aan.

Graag vertel ik jullie in een persoonlijk, telefonisch gesprek wat de mogelijkheden zijn, omdat elk gezin uniek is. Dan kan je al snel aanvoelen of er een klik is. Als ik bij jullie binnen kom neem ik eerst even de tijd om kennis te maken en wellicht een spelletje te doen om de kinderen aan me te laten wennen. Daarna wordt ik al snel vergeten!

Prijspakketten ‘Day in the Life

Starter

Day in the Life
250,-
 • Inclusief:
 • 2 uur fotografie
 • online gallery met wachtwoord
 • 50 HR bestanden
 • luxe album 15x15 cm

Een deel

Day in your Life
450,-
 • Inclusief:
 • 4 uur fotografie
 • online gallery met wachtwoord
 • 50 tot 75 HR bestanden
 • luxe album 20x20 cm
Populair

Hele dag

Day in your Life
800,-
 • Inclusief:
 • 6 uur fotografie
 • online gallery met wachtwoord
 • 99 tot 125 HR bestanden
 • album 20x20 cm met ± 40 foto's

Extra mogelijkheden

Bovenstaande pakketprijzen zijn vaste prijzen voor 1 gezin.

 • Elk uur extra is € 175,- (incl. btw en extra bestanden)
 • Boek je op een dins-, donder- of vrijdag dan krijg je een afdruk van 40×30 cm cadeau!!!
 • Afdrukken 30×20 cm: €15,- per stuk
 • Reiskosten gratis tot 50 km heen en weer, vanaf Eemnes

De foto’s die ik maak tijdens een shoot, gebruik ik graag voor promotie van mijn werk op mijn website, social media of drukwerk. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dit graag van je bij het boeken van de fotoshoot. 

Waarom Carina Calis fotografie voor je fotoshoot?

 • Enthousiasme, volledige aandacht en professionaliteit tijdens de fotoshoot
 • De mooiste foto’s bewerk en selecteer ik met zorg, deze zie je terug in een beveiligde online fotogallery
 • Extra digitale hoge resolutie fotobestanden kun je gemakkelijk bijbestellen voor € 15,- per stuk
 • Een gezellige fotograaf die mooie momenten en herinneringen creëert en fotografeert!

Wil je snel antwoord of ik beschikbaar ben, bel of stuur een berichtje naar: 06-20823400.

Prijzen kunnen te allen tijde worden gewijzigd. De prijzen staan na akkoord van de overeenkomst vast. Prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina