Dit is de meest ongedwongen fotoshoot ooit!


Foto’s van het dagelijks leven. Momenten die worden vergeten, voor altijd vastgelegd.

Ik leg graag echte momenten vast van de dagelijkse dingen. Denk hierbij aan:
– het ochtendritueel van het opstaan
– het ontbijt, een omgevallen beker melk, haren in een staart doen
– met je kind, voor- en achterop de fiets, naar de supermarkt om brood te halen
– met het lievelingsspeelgoed spelen
– samen tosti’s maken tijdens de lunch
– op de schommel en duwen maar
– spelen met een vriendje
opa en oma die gezellig op bezoek komen
– in de plassen met water stampen omdat het nu mag
– een blij kind als papa thuiskomt uit het werk
– de chaos tijdens het avondeten,
– het kinderen-op-bed-leggen-ritueel
– voorlezen voor het naar bed gaan
– jullie bakkie koffie, wijntje of biertje op de bank als ze eindelijk slapen! 

En alles wat ik niet kan verzinnen, maar wat kenmerkend is voor jullie gezinsleven op dit moment, ik leg dit graag vast.

Willen jullie een dagje weg of komen opa en oma op bezoek. Alleen maar leuk. Naar de dierentuin of is er iemand jarig? Ik pak de momenten en jullie mogen genieten. Als de wens er is dan maken we zeker ook nog even een ‘geposeerde’ foto met jullie samen van het hele gezin.
Zijn de kinderen ouder en gaan jullie liever voetballen of wandelen in het bos of de hei? Bbq’en in de zomer, stoeien en leuke verhalen vertellen bij een vuurtje? Count me in! Deze momenten zijn voor nu normaal, over een paar jaar zijn ze vergeten en dan komt het cliche, het gaat ZO snel!

Lieve woorden

Geinteresseerd?


Bij elk pakket inbegrepen
– Enthousiasme, volledige aandacht en professionaliteit tijdens mijn aanwezigheid
– Alle foto’s zorgvuldig stuk voor stuk nabewerkt
– Een preview binnen 8 werkdagen
– Privé online fotogalerij
– Mail met kledingtips en ‘wat vertel ik de kinderen’!
– Mogelijkheid tot upgraden album en bestellen van wandproducten
– Gezellige fotograaf die gek is op kinderen en onopvallend de mooiste momenten vastlegt

Zorgvuldige selectie en nabewerking
Na de shoot krijgen jullie van mij een selectie van alle bewerkte foto’s, die jullie online kunnen bekijken via een beveiligde website. In jullie eigen tijd kiezen jullie de foto’s die jullie in hoge resolutie van mij willen ontvangen. Voor mij is het af als ik een album kan afleveren, een tastbare herinnering aan die snel vergeten momenten.

Graag vertel ik jullie in een persoonlijk, telefonisch gesprek wat de mogelijkheden zijn, omdat elk gezin uniek is. Dan kan je al snel aanvoelen of er een klik is. Als ik bij jullie binnen kom, neem ik eerst even de tijd om kennis te maken en wellicht een spelletje te doen om de kinderen aan me te laten wennen. Daarna wordt de camera al snel vergeten.

 

Tarief ‘Day in your life’

3 uur fotografie

Online fotogalerij met wachtwoord

Preview in 8 werkdagen

595 euro

40 hr bestanden

———–

 

Elk half uur extra is 100 euro
Elk uur extra is 150 euro

Album 20×20 cm 16 pagina’s is 150 euro

Waarom Carina Calis fotografie voor je fotoshoot?

  • Enthousiasme, volledige aandacht en professionaliteit tijdens de fotoshoot
  • De mooiste foto’s bewerk en selecteer ik met zorg, deze zie je terug in een beveiligde online fotogallery
  • Een gezellige fotograaf die waardevolle momenten en herinneringen fotografeert!

Wil je snel antwoord of ik beschikbaar ben, bel of stuur een berichtje naar: 06-42850449.

Extra mogelijkheden

  • Afdruk 30×20 cm: 18 euro per stuk
  • Extra digitale hoge resolutie fotobestanden kun je gemakkelijk bijbestellen voor 20 euro per stuk
  • Reiskosten gratis tot 30 km heen en weer, vanaf Eemnes, daarna 0,45 cent per km.

De foto’s die ik maak tijdens een shoot, gebruik ik graag voor promotie van mijn werk op mijn website, social media of drukwerk. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dit graag van je bij het boeken van de fotoshoot.

Prijzen kunnen te allen tijde worden gewijzigd. De prijzen staan na akkoord van de overeenkomst vast. Prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten.

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

Hartelijke groet,
Carina