Op deze zondag in september was er zoveel liefde, geluk en emoties aanwezig. Maar wat vooral belangrijk was is dat er getrouwd is door dit prachtige koppel uit Zaandam in het Slot Heemstede. Super mooie locatie om te trouwen en je feest te houden.

Toen ik aankwam zaten ze nog erg relaxed samen een broodje te eten beneden. Maar ze moesten zich nog omkleden in hun mooie trouwkleding die met zorg was uitgezocht en de bruid had haar jurk zelf gemaakt! Ideaal is dat het Slot boven twee kleedkamers heeft. Via via de gang liep ik van de bruid naar de bruidegom. Beetje crapy light en als het buiten warm is, dan daarboven ook. Even op elkaar wachten want ik kan me niet in tweeën splitsen. En dat ging helemaal goed.

Moment supreme van de ‘first look’ gebeurde op de grote trap binnen het Slot. Wat waren ze blij verrast en helemaal gelukkig toen ze elkaar zagen. Maar die schoenen, ‘daar moet ik even aan wennen’, aldus de bruid. En die schoenen werden het gesprek van de dag.
Door haar vader werd ze naar de bruidegom begeleid en ging de ceremonie van start. Met zelf geschreven geloftes en mooie woorden was er een lach en ook een traan. Maar vooral heel veel liefde voor elkaar. Dat was zo voelbaar. Na de ringen, het tekenen en natuurlijk de kus ging het bruidspaar door een haag van bellenblaas. Er werd ook nog een boeket gegooid en door naar de prosecco en de taart. Lekker smullen. Na de vele felicitaties was het even tijd met z’n tweetjes. Ik mocht ze op de gevoelige plaat zetten en al snel volgde een paar groepsfoto’s van alle kinderen en ouders.

Tijdens het diner werd er heel mooi gesproken door de kinderen wat veel indruk maakte en met prachtige cadeau’s erbij. Ondertussen smullend van allerlei lekker uit diverse werelddelen was het een prachtige avond. Het bruidspaar heeft optimaal genoten en iedereen met een buikje vol naar huis toe en nagenieten van een geweldige dag.

——-
Lief bruidspaar,
bedankt dat ik jullie trouwdag vast mocht leggen. Ik heb genoten van jullie liefde, emoties, een traan en vooral veel gelachen. Geniet nog saampjes na en heel veel geluk samen!

Lieve groet,
Carina
——-

Gert & Carina
Gert & Carina
Lees verder
Wat een leuk verhaal heb je geschreven en wat een prachtige foto's erbij! Echt genieten om die te zien!

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?


Ben je geinspireerd of heb je interesse in een trouwreportage? Schroom niet en stuur me een berichtje en dan kunnen we even contacten over wat jouw wensen zijn!