In 2018 leerde ik dit koppel al kennen op de bruiloft van zijn zus. Dus toen ik gebeld werd in 2021 om opnieuw kennis te maken was dat helemaal geweldig. Wat een eer om nog een bruiloft van deze familie te mogen vastleggen.

Augustus 2021 hadden we op de hei van Laren afgesproken voor een loveshoot. Even aanvoelen hoe het is om gefotografeerd te worden en merken dat het eigenlijk heel erg leuk is. Die avond kreeg ik te horen dat de aanstaande bruid in verwachting is. Hun geluk kan niet op. Deze shoot hebben we ingekort en we zouden begin 2022 weer contact hebben om een korte bolle buik shoot te doen. Zo leef je als fotograaf het hele proces mee maar vooral de groei in hun liefde. 

Inmiddels in mei weer even telefonisch contact en we concludeerden dat Lotte hun dochter precies drie maanden jong is als ze gaan trouwen. Wat was het een mooie zonnige dag. Alle familieleden zijn erbij. Ook hun dochtertje. In goede handen van haar zus, oma’s, opa’s en de oppas. Geen zorgen maar volledige aandacht voor elkaar.

Visagiste Ellen maakt de bruid nog mooier dan ze al is en voor we er erg in hebben arriveert de bruidegom bij haar moeders huis. Bewonderende blikken en kussen worden er gegeven en ze kunnen niet wachten om naar Lotte te gaan en de hele familie. 
Na even een broodje gegeten te hebben gaan wij op pad naar het bos van Kasteel Groeneveld voor foto’s van hun tweetjes. Haar zus is mee om de jurk goed te leggen en mee te genieten. Hun trouwlocatie: Kasteel Hooge Vuursche heeft ook zeker mooie plekken voor foto’s. Hoe mooi is het om samen met je pasgeboren dochter in een mooi pak en trouwjurk te genieten en je hebt gelijk gezinsfoto’s!

Al gauw is het tijd om te gaan trouwen. In de prachtige trouwzaal schijnt de zon vrolijk naar binnen en is het bruidspaar toch wel een beetje zenuwachtig. Het scheelt dat heeft elk bruidspaar. Maar het JA-woord is eruit en ze zijn getrouwd. Handen de lucht in met de ringen die gebracht zijn door oma en Lotte. Vele felicitaties volgen en het taart snijden ging heel erg goed. Buiten op het terras gingen de felicitaties verder en even tijd om bij te komen van toch een beetje gezonde spanning.

Op deze woensdag laten de familieleden dit heugelijke gebeuren niet zomaar aan hun voorbij gaan en er worden mooie woorden gesproken, herinneringen van vroeger opgehaald en met name veel liefde en geluk gewenst door de ouders en zussen. Tussendoor schiet ik nog de groepsfoto’s en ook de echte momenten van het feest! 

Na het diner blijf ik even iets langer omdat de zus (bruid van 2018) graag nog wat wil zeggen. Dat zijn toch zeker mooie momenten om te negeren en dat levert zeker mooie woorden maar ook toffe plaatjes op. Kijk hieronder de impressie van hun mooie trouwdag in mei!

Saskia & Stefan
Saskia & Stefan
Lees verder
Wat een mooi filmpje met geweldige foto's! We hebben de dag alweer een beetje opnieuw kunnen beleven. We kunnen nu al helemaal niet meer wachten om de rest te zien, je hebt de momenten zo mooi vast weten te leggen! Heel erg bedankt 🙂

Lieve Stefan, Saskia en Lotte,
Bedankt dat ik jullie heb mogen volgen afgelopen jaar. Ik heb ervan genoten en ik wens jullie alle geluk toe en geniet van jullie mooie dochter. Zo’n trouwdag gaat snel maar ook zij groeit snel 🙂
Lieve groet, Carina

Touwleveranciers
Locatie: Kasteel Hooge Vuursche, Baarn
Trouwjurk: 
Trouwpak:
Trouwtaart: De Gebakkerij, Amersfoort
Bloemen: Bloemerij Rosas, Eemnes
MUAH: Knap van Ellen, Eemnes