Hoe tof kan het zijn om last-minute gebeld te worden, echt de dag ervoor om 16:00 uur of je een geregistreerd partnerschap kan vastleggen de volgende dag om 10:30 uur. Nou, maar wat graag! 
Aangekomen bij het stadhuis van Naarden-Vesting werd ik warm ontvangen door de bruid en een grote glimlach van oor tot oor door de bruidegom. Zij hebben er zin in en ik ook.
Wat een mooi stel. Lekker kleurrijk en zo vol van liefde voor elkaar dat dat doorstraalt naar iedereen in hun omgeving. Dochters van beide komen erbij om als getuige te zijn van het bezegelen van hun liefde. Er wordt gelachen en een klein traantje van geluk. Wat een genot om dit vast te mogen leggen. Na de felicitaties maakten we even tijd voor wat foto’s op de vesting zelf. Maar wat een liefde is er hier voor elkaar. Lieve allemaal, bedankt dat ik dit prachtigs vast mocht leggen. Ik heb zelf de rest van de dag met een grote glimlach rondgelopen!

Heel veel geluk en nogmaals dank jullie wel. Hierbij een mooie herinnering van jullie liefde.

Charlotte & Philip
Charlotte & Philip
Lees verder
Mooie foto's Carina. Philip en ik zijn er erg blij mee. Wat staat iedereen er stralend op! Top gedaan en blij dat je er was.

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?


Ben je geinspireerd of heb je interesse in een trouwreportage? Schroom niet en stuur me een berichtje en dan kunnen we even contacten over wat jouw wensen zijn!