Dit bruidspaar laat zich niet gek maken. In juli ontmoette ik ze voor de tweede keer voor een loveshoot. Tussen het maïs keken ze elkaar zó verliefd aan, dat zit wel goed. Maar sprake van verzetting van hun bruiloft is er niet. Ze hadden daar nog niet eens over nagedacht. 
Maar goed ook, want wat was het een prachtige bruiloft op 18 september. 
In het ouderlijke huis in Sliedrecht van de bruid word ik ontvangen. In de kapperszaak van haar vader wordt de bruid en haar zusje nog mooier gemaakt voor deze dag. Mama helpt haar in d’r jurk en dan mag de bruidegom zijn opwachting maken. Wat zijn ze blij om elkaar te zien. Maar oh jee, wat gebeurt er nu? De bruidegom wordt in de kappersstoel gezet en krijgt een mantel over zich heen! Oeps, nog even de nekharen verwijderen, want dat kan toch echt niet, aldus zijn aanstaande schoonvader!!!

Met de klassieker reden we naar de Zanderij in Maarn voor de fotoreportage. Op een megahoge trap waar we naar beneden liepen werden uiteraard foto’s gemaakt. In haast een stukje ongerepte natuur keken ze elkaar diep in de ogen maar vooral even tijd met elkaar. Niemand om je heen én genieten. De bruid had nog andere schoenen aangetrokken voor deze lange wandeling en maar goed ook. Lekker zwarte voeten die ze weer kon verhullen in d’r prachtige bruidsschoenen.

Bij trouwlocatie de Veenderhoeve in de Klomp werd het bruidspaar opgewacht door familie en vrienden. De ceremonie werd geleid door een goede vriendin en ging er luchtig aan toe. De ringen werden maar wat graag omgedaan. De kleinste bezoeker had het ook naar zijn zin.
Yes, ze zijn getrouwd. Na al een paar felicitaties werd er geluncht en gingen we door naar de Oude Kerk in Ede. Hier werd hun huwelijk gezegend. Een mooie dienst in een prachtige kerk. 

Na de kerkdienst weer terug naar de Veenderhoeve zonder de spanning voor het JA-woord. Want die was eruit. Het bruidspaar ging langs alle gasten die er die middag waren om ze te feliciteren en toen zij naar huis waren gingen we foto’s maken met de daggasten.
Na dit gezellige gebeuren werd er nog gespeecht en uiteraard gegeten! Wat was het een mooie dag in Sliedrecht, Maarn, Ede én de Klomp. Ik heb optimaal genoten, een mega hoge trap beklommen en een heel lief koppel verliefd zien zijn! Lieve Marina en Frans, van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen!

 

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?


Ben je geinspireerd of heb je interesse in een trouwreportage? Schroom niet en stuur me een berichtje en dan kunnen we even contacten over wat jouw wensen zijn!