Het is zo tof als er een klik is met een bruidspaar. Deze twee ontmoette ik tijdens de Toptrouwlocatieroute vorig jaar. Al lekker lang staan kletsen. En ja hoor daar is de mail of was het via instagram dat ze me vroegen om hun dag vast te leggen?

Echt heel leuk!
Heerlijke teaser voor
de rest van de foto's!!!
Ilja
Bruid

Voorbereidingen in Muiden


Samen met collega Tamara die vandaag mee gaat als tweede fotograaf, komen we aan in Muiden. Er wordt hard gewerkt aan de versieringen en binnen treffen we de bruidegom en zijn familie aan. Boven zit de bruid geduldig te wachten op ons om te starten met de make-up. Een goede tip voor jou als bruid en voor mij. De basis mag er al op voordat ik kom. Dit scheelt veel tijd en hebben we geen kans op uitloop. 

De bruid doet haar make-up lekker zelf en het is wel duidelijk dat ze dit mega mooi kan. De bruidegom wordt ‘aangekleed’ door zijn broer. Moeders kijkt gezellig toe. Dit levert altijd toffe plaatjes op.

Fotoshoot op de Blaricumse Hei


We springen in de auto en ik laat me dit keer weer rijden door Tamara. Op de carpool strook bij Blaricum stap ik het laatste stukje bij in de blauwe kever van het bruidspaar. Een paar kiekjes schieten. Als ik alleen ben gaat dus niet. Dat is ook al een voordeel als we met zijn tweeën zijn.

Op de Blarcumse hei is het samen genieten, elkaar vertellen hoe mooi ze zijn en wat ze hebben meegemaakt vanmorgen. Althans dat vraag ik ze. Ook krijg ik terug dat ze erg blij zijn dat ze een paar maanden eerder al een loveshoot hebben gedaan. Zo staan ze er meer ontspannen in en ik weet ook wat ze mooi vinden. Win-win!

De omgeving is nog prachtig en ze genieten. De tijd vliegt voorbij en wij rijden het bruidspaar vooruit naar de trouwlocatie ‘House of Bird’ in Diemen.

 

Met dank aan Tamara Lauw voor deze ‘making-off’ foto!

House of Bird in Diemen

Borrel, speeches en dineren

YESSSS! Ze zijn gearriveerd. Tamara schiet mooi richting de locatie en ik richting het bruidspaar. Zo kan je goed zien wat het effect is als er vanaf twee plekke. tegelijk wordt gefotografeerd

 

Dit bruidspaar doet het trouwens gewoon even anders… Ze starten met een borrel, laat die speeches maar doorkomen van de lieve familie en dan gaan ze dineren. Een ‘walking diner’ met diverse kleine gerechten en waar iedereen lekker kan zitten en het bruidspaar steeds ergens anders. Zo kunnen ze iedereen even spreken.

Trouwen in de avond

Iedereen kan erbij zijn!

Dan is het toch echt tijd dat de avondgasten arriveren en er getrouwd gaat worden. Geen officiele trouwambtenaar, ze zijn de dinsdag ervoor getrouwd, maar een goede vriend. Wauw, wat kan die man goed kletsen en vertellen. De hele ceremonie blijven de gasten geboeid. Een vriendin vult het verhaal van dit bruidspaar ook nog geweldig aan!

Toast en macarones!


Tijd voor een toast en een waarachtige macaranetoren van de goede bakker: Taaaartjes!

Het avondfeest


Laat het feest beginnen! En als verrassing gaat de bruidegom zelf ook even muziek draaien. Tof!

 

Lieve Ilja & Geert, vanaf het eerste moment was er gelijk een klik! Wat was het een feestje tijdens de loveshoot en de bruiloft. Zo bijzonder om er deel aan te mogen nemen en jullie verhaal te laten zien. Ik wens jullie alle geluk en liefde toe. Maak er een mooi leven van samen met toffe herinneringen! 

Lieve groet, Carina

Trouwleveranciers


Trouwlocatie: House of Bird, Diemen
Trouwjurk: Covers, Utrecht
Pak: InMind, Harderwijk
Bloemen: Bloementafel, Muiden
Macarone toren: Taaartjes, Hilversum
Ringen: Christie Schellings
2nd shooter: Tamara Lauw
Make-up: Bruid zelf
Haar: Vrienden
BABS: Vriend van het bruidspaar