Preview van de bruiloft van S & B.

Kijk en geniet van alle liefde.

Richting de Soesterduinen voor de fotoreportage. Het ging als vanzelf… het begon op een gegeven moment toch te regenen… ook dat was de moeite om door te gaan 🙂

In het Beauforthuis in Austerlitz werd het ja-woord gegeven. Eerst vertelden ze in hun eigen woorden wat ze voor elkaar betekenen en hoeveel ze van elkaar houden. Wat een mooie ceremonie.

Familie en vrienden hadden iets voorbereid. Wat een muzikale talenten en lieve woorden werden er gesproken over dit tweetal. Fijne herinneringen. 
 

De coverband 2MF liet kreeg de zaal wel in beweging. Alledrie de oma’s lieten even zien hoe er gedanst moet worden. Geweldig om daar getuige van te mogen zijn. De kleinkinderen vonden het ook fantastisch. Vier het leven!

Lief bruidspaar, bedankt dat ik getuige mocht zijn van jullie dag. Zelfs met nog wat glitter op mijn arm van de avond ervoor 😉 ik heb enorm genoten en jullie gaven mij, samen met alle vrienden en familie, de energie om te knallen en geweldige foto’s te maken. Mega dank en ik wens jullie alle geluk toe en een geweldige fietsreis n 2o24!!! Zet ‘m op. Liefs Carina

TrouwlocatieBeauforthuis, Austerlitz
Trouwjurk: D’amore bruidsalon, Amersfoort
Taarten: Veldkeuken Bakkerij
Trouwambtenaar: Paul Erik Noordhoek
Bloemen: Blommetjes van Blom, Soesterberg
Ringen: Juwelier Nipshagen, Amersfoort
Haar & Make-up: Michelle’s bruidsstyle, Soest
Band: coverband 2MF (To Much Fun)