Bruidspaar A & A pakte het groots aan voor hun bruiloft. Weddingplanner Claudia werd ingeschakeld om alles goed te organiseren en op de dag zelf in goede banen te leiden. Ik sprak ze vorig jaar. Ze gaan trouwen in de populaire trouwlocatie Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa.

Ze kwamen vanuit Zeeland mijn kant op in Bussum, waar ik op een trouwbeurs stond als trouwleverancier. Hun keuze was al snel gemaakt. ‘Je past in het plaatje bij het beeld wat we graag willen’. Hoe tof!

Vrijdag 12 mei is hun grote dag. Bruid zit al in de krullen door styliste Samantha Meijer. Mooie make-up en dan helpt haar moeder met de trouwjurk aantrekken. Haar dochter gaat trouwen! Verloofde Arjen komt al snel aangereden in een prachtige witte mercedes. Snel aanbellen want de zenuwen zijn toch wel voelbaar. Ooooh, dit is altijd zo’n mooi moment! Zoveel aandacht wordt er dan geschonken aan de first look. Het boeket komt even later tevoorschijn (Marijke Schikt) en voor ik er erg in heb rijden ze al weg naar de fotolocatie Kasteel Doornburgh in Maarsen.

Les voor mij. Blijf bij het bruidspaar, of beter het bruidspaar moet echt even op mij wachten. Ik was ze gewoon kwijt. Ze namen een hele andere route dan mij naar buitenplaats Doornburgh. Zoeken, zoeken, zoeken, waar zijn ze nou? Geen telefoon bij zich. Bleken ze veel later te arriveren. Gelukkig is het goed gekomen en wauw, wat leent deze locatie zich voor super mooie beelden in mei. Zo mooi groen, alles heerlijk in bloei. Voordeel van trouwen in mei. Juli is het vaak al langer droog geweest en kans op bruin gras. In mei is dat niet het geval. Scroll naar beneden voor de beelden.

Annemieke & Arjen
Annemieke & Arjen
Lees verder
Wauw, ech super gaaf!!! De foto's zijn prachtig en zo leuk met het verhaal eromheen! Dankjewel!

In een uur tijd kan ik veel moois schieten op een de zelfde locatie. Zo fijn! Samen even genieten van elkaar. Dit moment is het enige moment met zijn tweetjes op een bruiloft. Erg belangrijk.

We gaan weer rijden naar de trouwlocatie, Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa. Erg populair. Er is later op de dag nog een bruidspaar die er gaat trouwen. Goed geregeld want we merken er bijzonder weinig van. Fijn voor beide bruidsparen.


Van zo’n lange ochtend krijgen we natuurlijk honger. Een goed verzorgde lunch en een mega leuk stukje van alle neefjes en nichtjes, groepsfoto’s en opladen voor de kerkdienst.

Na de ceremonie in de kerk gingen we terug naar Hoeve Landzicht. De taart gaat aangesneden worden en een fantastische toast wordt er uitgebracht. Wat een mooie vrienden heeft dit stel. Vele felicitaties volgen en er wordt gezellig geborreld.

Heel erg fijn dat ik een uur langer kon blijven fotograferen. Met regelmaat loopt een diner uit, en heel soms zijn gasten later waardoor de openingsdans even verzet wordt! Het komt helemaal goed. Na de vele felicitaties van de avond gasten kan het feest losgaan! Met de beentjes van de dansvloer!

Trouwleveranciers


Trouwlocatie Hoeve Landzicht, Nieuwer ter Aa
Fotolocatie Buitenplaats Doornburgh
Weddingplanner  Puur Bruidsgeluk
MUAH Samantha Meijer
Bloemen Geschikt bij Marijke
Trouwtaart Dolle taartjes