Tof dat je dit prachtige verhaal gaat lezen / bekijken van Ramona en Rogier. Ze trouwden op een woensdag. Kan ook gewoon. Wauw, wat a ride lieve lezers. Wat een prachtige mensen zijn dit. Zoveel liefde maak ik niet vaak mee op bruiloften. Dit is er wel echt eentje met veel blikken, knuffels, liefde, connectie en zei ik het al? Nog meer knuffels. Ik HOU hier echt van. 

 
Ramona & Rogier
Ramona & Rogier
Lees verder
Wat ongelooflijk vet!! 🥰😍😍🥰😍🥰😍 Nou vet was dit dan! Ik vind het tof. Heb je t door? Rogier zei ook wat vet.

Wat een top tekst super lief en waardevol geschreven. Alleen maar liefde voor jou! ❤️ dank je wel

Getting ready

Vandaag startte ik in Hilversum bij de bruidegom. Wat een energie hing er hier in de woonkamer (let op die hamsters!) met de beste maten. Dat ik dit mag meemaken. Ik werd ook regelmatig op de foto gezet trouwens haha. Man, wat een geweldige vrienden heb je. Goud!

Doorrijden naar de bruid in Muiderberg. Daar wordt heerlijk samen gedanst met papa. Mama heeft de eervolle taak om haar dochter in die mooie bruidsjurk te krijgen. Wat deze bruid heel goed doet, is fijne sneakers onder die jurk aantrekken. Scheelt zoveel pijn. Je ziet ze toch niet zo snel onder een lange jurk.

First Look

Met de ogen dicht wordt de bruid door moeders naar buiten geleid waar haar aanstaande man geduldig staat te wachten in de felle zon. Familie erbij, allemaal een beetje gezonde spanning. Even aantikken en draai je maar om!

 

Fotoshoot

We hebben een heel reisschema voor de fotoshoot. Eerst naar de molen in Muiderberg. Foto nabootsen want hier hebben pa en ma ook gestaan voor een foto. Door naar ‘s Graveland waar de bruid werkt. Zo groen daar, prachtig. We gaan voor het ‘perfecte plaatje’!

Ceremonie in stadhuis Naarden-Vesting

Een welbekende trouwlocatie in het mooie vesting stadje. Op gewacht worden door familie en vrienden. Met papa aan de arm naar je aanstaande man lopen. Dat mag best wel wat aandacht genieten. Het bruidspaar had nog een verrassing voor de gasten in het kader van foto’s maken. Scroll vooral verder 🙂

De gasten kregen 30 seconden de tijd om met hun mobiel foto’s te maken van het bruidspaar!

Tip van het bruidspaar. Bestel geen bellenblaas bij BOL. Tip van de fotograaf, haal ze bij de Action. Geen plak bellen… had wel een grappig effect… geen idee of de kleding naar de stomerij moest hierdoor…

Groepfoto’s

Na de ceremonie was er een moment ingepland om met de daggasten op de foto te gaan. Ik probeer dit altijd vlot door te laten lopen. Klein beetje streng krijg ik weleens te horen. Aan de waterkant bij de vesting is er een mooie plek om foto’s te maken. Ik stond ook op de lijst. Zo leuk!
  Ik mocht ook met het bruidspaar op de foto. Zo leuk!

Trouwfeest in een discotheek, the Spot, Bussum

Het dinerbuffet en dansfeest werd gehouden in een ware discotheek. Oude tijden herleven, haha althans voor mij, ik word oud (gelukkig maar!) de taart werd aangesneden en de voeten gingen van de vloer! 

  

Trouwleveranciers


Trouwlocatie: Stadhuis Naarden-Vesting
Feestlocatie: The Spot, Bussum
Trouwjurk: Hartenvrouwbruidsmode, Almere
Trouwpak: Roka, Haarlem
Trouwtaart: Taaartjes, Hilversum
Bloemen: Hello Bloom, Hilversum
Ringen: Treasure Juwelier, Hilversum