Trouwreportage Nautisch Kwartier en Bantam Bussum

Hoe vinden bruidsparen mij? Dit koppel vond mij via Google. Ik kwam wel erg bekend voor… toch even in die goodiebag kijken van de Open Toptrouwlocatie route. En jahoor, daar vind ze mijn visitekaartje. Al snel maakte we een afspraak en de keuze werd gelijk gemaakt. ‘Wij willen jouw graag als trouwfotograaf!’
Geen moment spijt van dat ik deze opdracht aan heb genomen. Wat een energie, chaotisme (mij tevens welbekend), liefde en gezelligheid geeft dit gezin. 

In juni gingen we al op pad voor een gezinsshoot bij het Nautisch Kwartier. Zo konden de kinderen mij alvast uittesten wat ze konden ‘uitspoken’. De smaak proeven van een fotograaf die foto’s maakt. Niet persee geposeerd maar juist met alle gekkigheid en knuffels tegelijkertijd. Verliep het helemaal soepeltjes? Natuurlijk niet. Elk kind heeft zijn momentje nodig. Elke ouder wil dat het vlotjes gaat. Het heeft even tijd nodig. Maar, het resultaat was geslaagd. Toffe beelden hebben ze uit kunnen kiezen en op hun trouwdag kende ze me al!

Getting ready

Bruid, bruidegom én de kinderen

Het is zover… op weg naar Huizen en daar zit de bruid al een tijdje in de stoel van de styliste. Wat is dat toch altijd heerlijk zo in de watten worden gelegd. Zouden wij vrouwen vaker mogen doen 🙂 
Door naar het huis van de schoonouders want daar is de (nog) verloofde met dochter en zoon. De foto’s spreken voor zich… wat een mooie ontmoeting met het hele gezin bij de voordeur. Dit belooft een mooie dag te worden. Leuk leuk. 

De leerlingen van de school van de bruid verraste hun tijdens de route richting de fotoshootlocatie. Zo tof om al die kinderen te zien zwaaien en schreeuwen haha, wat een energie! En dan door naar het bos in Bussum om foto’s te maken van het gezin en het bruidspaar. Even een momentje samen op een volgeplande dag.

Trouwen bij de Kalkovens in Huizen


Er gaat getrouwd worden. Alle daggasten stond het bruidspaar op te wachten. Allemaal ooooh’s en aaaaaah’s, wat zijn jullie prachtig. Het harde werken van deze ochtend (en de maanden ervoor) mag ook een compliment krijgen. Dan start  de ceremonie, iedereen heeft een plekje gevonden, met naamkaartjes verloopt dat soepeltjes. Babs Edith Tiessen is er ook klaar voor, en dan komen ze 1 voor 1 naar voren. De bruid sluit de rij met haar papa. Wat zijn ze trots!
De zonnige ceremonie verloopt gezellig, met een lach en een traan. Zelfs mijn naam wordt nog genoemd, ik kwam de bruid tegen tijdens een gezellig ‘Fout feest’ in de Vorstin in Hilversum. Gelukkig mocht ik daarna nog steeds de bruiloft komen fotograferen 😉 Dochter mocht de grote vraag stellen en kregen het hele gezin ringen om. Zo mooi. 

Ze zijn getrouwd!

Toast, taart, groepsfoto's en walking dinner

Groot feest!

DJ mét een saxofonist

Als snel vult de zaal zich in de feestzaal beneden, ook buiten staan er al gasten. Het is nog warm. Extra genieten.
Het bruidspaar wordt aangekondigd en ze laten even zien hoe verliefde ze nog zijn na al die jaren samen. Samen één familie.

Bedankt dat ik erbij mocht zijn! Nog heel veel geluk en een mooie toekomst samen met jullie kinderen. Tot het volgende ‘foute feest’!

Trouwlocatie: Kalkovens, Huizen
Trouwjurk
Trouwpak:
Taart: 
Trouwambtenaar: Edith Tiessen
Bloemen: Bloemen & Meer, Blaricum
Ringen: 
Haar & Make-up: 
DJ:
Saxofonist: