Geef een fotoshoot cadeau


Had je al het plan om dit jaar op de foto te gaan met je gezin, familie of geliefde. Denkend aan een loveshoot of wil je je partner ten huwelijk vragen? Wil je gevolgd worden in het dagelijks leven. Juist nu is het belangrijk deze beelden (ook wel Day in the Life fotoreportage genoemd). Deze momenten zijn nu een dagelijkste routine maar over 5 of 10 jaar is dat allang weer vergeten. Zeker voor de allerkleinsten zullen zich dat niet meer herinneren. 
Of wil je de woonkamer van Opa en Oma opleuken met een ongedwongen gezinsfoto? Wil je je vrouw verwennen met Moederdag met een shoot van jullie kinderen? Hoe leuk is dat later als je naar de foto kijkt en terugdenkt aan het even tijd voor elkaar samen op de hei of in het bos met zulke mooie foto’s. Of al eens gedacht aan een Loveshoot met zijn tweetjes? 

Cadeaubon bestellen

Wil je graag een bon cadeau doen? Vul dan je gegevens in in het onderstaande formulier, welke cadeaubon je wilt hebben en de waarde. Een persoonlijk bericht kan je zelf toevoegen op de bon, uiteraard kan ik dat ook voor je verzorgen. Geef dat dan door via het bericht venster. Elke cadeaubon is persoonlijk! Ze worden leuk ingepakt en gratis thuisbezorgd in Eemnes, Laren en Blaricum. Levertijd is ± 3 werkdagen. 

  Maak een keuze welke cadeaubon*

  * Deze velden zijn verplicht!

  Heb je een hotmail-, live- of gmail account? Controleer dan je spambox, mijn antwoord e-mail kan daarin terecht komen.

  Open chat
  1
  Kan ik je helpen?
  Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

  Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

  Hartelijke groet,
  Carina