Zakelijke (portret)fotografie


Zoek je een fotograaf voor een professionele fotoshoot? Foto’s van je bedrijfspand of mooie foto’s van je medewerkers voor de bedrijfswebsite? Als professionele bedrijfsfotograaf zorg ik graag voor een vlotlopende fotoshoot en krachtige foto’s die passen binnen de huisstijl en uitstraling van je bedrijf. Samen bespreken we jullie doelen en de stijl van de foto’s. Na de fotoshoot krijgen jullie van mij een selectie van alle bewerkte foto’s die jullie online kunnen bekijken via een beveiligde website. Hier kiezen jullie op je eigen tijd de foto’s die jullie in hoge resolutie van mij willen ontvangen.

Professionele portretfotografie

Wil je een aansprekende profielfoto voor LinkedIn? Of wil je graag andere mooie foto’s van jezelf, maar ben je bang dat een fotoshoot een ongemakkelijke bedoening wordt? Ik help je op weg en stel je op je gemak. Want dan ben je immers op je mooist. We zoeken samen een geschikte locatie voor de foto’s. Met leuke vragen leid ik je af, waardoor je haast vergeet dat ik je aan het fotograferen ben. Spontane en aansprekende portretfoto’s zijn het resultaat. Na de fotoshoot krijg je van mij een selectie van alle bewerkte foto’s, die je online kunt bekijken via een beveiligde website. Hier kies je op je eigen tijd de foto’s die je in hoge resolutie van mij wilt ontvangen.

Portret Single

99,-
 • 1 persoon
 • shoot op locatie van ± 0,5 uur
 • selectie en nabewerking
 • foto galery met wachtwoord
 • 2 HR bestanden

Portret Single luxe

175,-
 • 1 persoon
 • shoot op locatie van ± 1 uur
 • kledingwissel mogelijk
 • selectie en nabewerking
 • foto galery met wachtwoord
 • 5 HR bestanden

Portret Cinco

300,-
 • 2 tot 5 personen
 • shoot op locatie van ±1,5 uur
 • selectie en nabewerking
 • foto galery met wachtwoord
 • max 20 HR bestanden

Zijn er meer dan 5 personen om op de foto te zetten?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Extra opties:
• Extra digitaal bestand of persoon: €15,–
• Toeslag fotoshoots op zaterdag: €25,–
• Reiskosten gratis tot 50 km, vanaf Eemnes


Vormgeving huisstijl of website

Website of vormgever nodig? Naast fotograaf ben ik grafisch vormgever en webdesigner. Ik kan je daarom ook helpen met het ontwerp en de vormgeving van een WordPress-website, eigen huisstijl of drukwerk. Kijk voor meer informatie op mijn website CCgo.nl

Prijzen die hierboven genoemd zijn, zijn exclusief 21% BTW

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina