Zakelijke (portret)fotografie


Zoek je een fotograaf voor een professionele fotoshoot? Foto’s van je bedrijfspand of mooie foto’s van je medewerkers voor de bedrijfswebsite? Als professionele bedrijfsfotograaf zorg ik graag voor een vlotlopende fotoshoot en krachtige foto’s die passen binnen de huisstijl en uitstraling van je bedrijf. Samen bespreken we jullie doelen en de stijl van de foto’s. Na de fotoshoot krijgen jullie van mij een selectie van alle bewerkte foto’s die jullie online kunnen bekijken via een beveiligde website. Hier kiezen jullie op je eigen tijd de foto’s die jullie in hoge resolutie van mij willen ontvangen.

Professionele portretfotografie

Wil je een aansprekende profielfoto voor LinkedIn? Of wil je graag andere mooie foto’s van jezelf, maar ben je bang dat een fotoshoot een ongemakkelijke bedoening wordt? Ik help je op weg en stel je op je gemak. Want dan ben je immers op je mooist. We zoeken samen een geschikte locatie voor de foto’s. Met leuke vragen leid ik je af, waardoor je haast vergeet dat ik je aan het fotograferen ben. Spontane en aansprekende portretfoto’s zijn het resultaat. Na de fotoshoot krijg je van mij een selectie van alle bewerkte foto’s, die je online kunt bekijken via een beveiligde website. Hier kies je op je eigen tijd de foto’s die je in lage of hoge resolutie van mij wilt ontvangen.

Voor bedrijfsfotografie en zakelijke portretten verwijs ik je graag naar mijn grafische website met meer informatie over mijn werkwijze en tarief.

Vormgeving huisstijl of website

Website of vormgever nodig? Naast fotograaf ben ik grafisch vormgever en webdesigner. Ik kan je daarom ook helpen met het ontwerp en de vormgeving van een WordPress-website, eigen huisstijl of drukwerk. Kijk voor meer informatie op mijn website CCgo.nl

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina