Doe mee met deze WinActie en maak kans op een geweldige LoveShoot t.w.v. € 275,- !

Vul hieronder het inschrijfformulier volledig in en vertel waarom je graag wil meedoen met deze actie.

Inschrijfformulier
Ik heb onderstaande voowaarden gelezen en ik ga ermee akkoord!*

* Alle velden zijn verplicht!

Hieronder heb je een paar voorwaarden. Ik beloof jullie een superleuke en gezellige shoot. Echt even tijd voor elkaar, jullie hebben niet eens door dat er foto’s gemaakt worden. Naderhand ontvangen jullie hele toffe foto’s.

Bij het meedoen aan deze WinActie ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 • De actie loopt tijdens de trouwbeurs op 7 maart in Fletcher Hotel de MalleJan in Vierhouten.
 • De uitslag wordt uiterlijk 8 maart 2020 bekend gemaakt. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Na de LoveShoot ontvangt de winnaar een prive galerij met de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s om uit te kiezen. De winnaar ontvangt maximaal 20 HR bestanden.
 • De LoveShoot is voor max. 2 personen, namelijk de winnaar & diens partner. De LoveShoot is niet overdraagbaar aan andere personen.
 • De LoveShoot is niet inwisselbaar voor andere soort fotoshoots, een album, korting of ander zaken die af te nemen zijn bij Carina Calis Fotografie.
 • Alleen een volledig ingevulde inschrijfformulier doet mee aan deze WinActie. Is het inschrijfformulier niet volledig ingevuld dan wordt deze uitgesloten van deelname.
 • De LoveShoot zal plaatsvinden tussen 10 maart en 1 juni 2020
  (de zondag en 5 t/m 18 mei 2020 uitgesloten). Na deze periode is het niet meer mogelijk om de LoveShoot te verzilveren en zal er geen restitutie plaatsvinden in welke vorm dan ook.
 • De duur van de LoveShoot is 1 tot 1,5 uur. De locatie van de LoveShoot zal rondom Eemnes plaatsvinden, maximale afstand is 20 km.
 • Bij het invullen van het inschrijfformulier ga je akkoord dat de foto’s online gebruikt gaan worden, zowel op de website carinacalis.nl, als op social media waaronder Facebook en Instagram.
 • Het is niet toegestaan de beelden commercieel en of zakelijk te gebruiken zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Carina Calis Fotografie.
 • Indien de foto’s online geplaatst worden door de winnaar dan mogen de beelden niet bewerkt of anders uitgesneden worden. Ivm auteursrecht is het verplicht de naam van de fotograaf te vermelden.

Heb je niet gewonnen? Dan kan je in de maand MAART voor het jaar 2020 een LoveShoot boeken voor €100,- i.p.v. € 199,- met 5 digitale HR bestanden! Boek je daarna een trouwreportage bij me van 9 uur of  meer dan krijg je € 100,- korting op de boeking.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Weet je de datum al en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina