Terwijl ik op vakantie ben word ik ingelicht door een vriendin. T. is overleden. Plotseling, onverwachts, hoe dan? Onze buurman is er niet meer. Ik heb er geen woorden voor en ergens in mijn hoofd ging een stemmetje ‘dit zou ik graag vast willen leggen voor A.’


Inmiddels zijn we op een andere camping. Ik wordt gebeld door A. Wil jij de uitvaart donderdag vastleggen. Uiteraard zei ik JA! Eerst dacht ik nog, ik rij heen en weer. We kampeerden een klein uur rijden van huis. Maar nee, mijn man wilde er ook bij zijn. Dus twee dagen eerder naar huis. 

Na de ceremonie in ‘t Vitus in Blaricum. Begeleid Valance Vos de overledene naar zijn ouderlijk huis in Blaricum en het huis waar hij zijn volwassen leven heeft geleid met zijn vrienden en hun zoon. Aangekomen bij de algemene begraafplaats in Eemnes wordt daar met vele mooie woorden afscheid genomen.


Uitvaartverzorger

Vos Uitvaart uit Blaricum

Locaties

Het Vitus in Blaricum
Algemene begraafplaats in Eemnes