Ongedwongen trouwfoto's in Utrecht

Jullie gaan trouwen, maar willen niet hele dag poseren. Liever hebben jullie alleen maar spontane foto’s van echte momenten, want die foto’s zijn vaak het leukst. Dan zijn we een match want zo denk ik er ook over.

Het is zover, jullie gaan trouwen! Op de huwelijksdag draait alles om jullie tweeën. Datum en locatie is geregeld, nu nog een fotograaf. Helemaal tof dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Als documentaire fotograaf zorg ik voor prachtige trouwfoto’s met de focus op de liefde én echte momenten waar je jaren later nog graag naar terugkijkt. Jullie bepalen de regie en mij zullen jullie niet opmerken. Jullie kunnen optimaal van elkaar, de dag en de gasten genieten. Jullie liefde en jullie trouwdag is jullie eigen bijzondere verhaal. Dat fotograferen, doe ik het liefst. Van het aankleden tot jullie ontmoeting, van de bruidsreportage tot het diner en de openingsdans. Vooral de spontane momenten en onverwachte echte emoties die wil ik niet missen. Die zijn het mooist om vast te leggen. Het hoort allemaal bij jullie trouwdag! Tijdens de trouwdag merken jullie mij nauwelijks op, dat is de kunst van een goede bruidsfotograaf. Jullie genieten optimaal, ik zorg voor prachtige trouwfoto’s.

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als bruidsfotograaf?

Natuurlijk willen jullie heel graag een trouwfotograaf waarmee jullie een klik mee hebben. Een fotograaf is er de hele dag bij, dus dat moet wel matchen. Om die reden kun je bij mij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Ik ben wel een éénvrouwszaak, maar ik zit in een netwerk van 400 fotografen, die meteen in de bress springen mocht het noodzakelijk zijn, dat ik de dag niet kan vastleggen. Tijdens of na het gesprek overleggen verneem ik graag of jullie mij boeken. Hebben jullie al besloten om een trouwalbum af te nemen, geef dat dan door tijdens het boeken, dan heb ik nog een leuke verrassing. Vraag naar de mogelijkheden. Wanneer jullie mij boeken doe ik een vreugdedansje!!! Ik vind het zo tof wanneer het klikt en dat jullie mij een heel belangrijk moment in jullie leven toevertrouwen om vast te mogen leggen. Super gaaf. De tijd tussen het kennismakingsgesprek en de bruiloft in kan zomaar 18 maanden zitten. Tussentijds kun je me gerust mailen met vragen over de planning. Als ervaren trouwfotograaf denk ik graag met jullie mee. Langskomen is ook zeker mogelijk. Denk ook even na over een overdekte locatie mocht het gaan regen voor tijdens de reportage. Ik denk graag met jullie mee en ik kan ook een lijntje uitgooien bij mijn netwerk van collega fotografen.

Een paar weken voor de grote dag hebben we nog een tweede (telefoon)gesprek en bespreken we het definitieve draaiboek. Ik geef eventueel nog wat tips en dan is het echt aftellen geblazen tot de bruiloft!!!  

Informeer of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!


Wil je snel weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben?
Bel of stuur een berichtje naar 06-20823400 of mail naar info@carinacalis.nl

Waarom Carina Calis als jullie trouwfotograaf?

– Enthousiasme, volledige aandacht en professionaliteit tijdens de dag
– Alle foto’s zorgvuldig stuk voor stuk nabewerkt
– Een sneakpeak
– Privé online fotogalerij
– Mogelijkheid tweede fotograaf en upgraden album
– Ik ben 1m80 maar voor velen val ik niet op
– Een gezellige fotograaf die mooie momenten en herinneringen creëert en fotografeert! 

Populaire trouwlocaties in en om Utrecht

Fort aan de Klop in Utrecht
Mereveld
Oud Zuilen
Oudean
Het Dikke Torentje in Eemnes
De Landgoederij in Bunnik
Kasteel Woerden

 

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

Hartelijke groet,
Carina