Een jaar geleden stapten H&V in het zogezegde huwelijksbootje en nog wel in Scheveningen maar toch eigenlijk in Gouda waar ze toch echt ‘Ja, ik wil’ zeiden tegen elkaar.

 

 

Mijn collega Esther was geboekt door dit koppel als trouwfotograaf. Helaas door een bepaald virus genaamd Corona werd deze bruiloft van mei 2020 naar eind augustus 2020 verschoven. Door de verplaatsing en dat ze in Amerika zat kon Esther niet aanwezig zijn en vroeg ze of ik deze bruiloft wilde vastleggen. Wat een compliment als een collega vraagt omdat te doen. Dus een kennismaking met dit leuke koppel en hun twee kids volgden. Er was duidelijk een klik en leuk contact met de twee kinderen was al snel gemaakt. Hierdoor hadden ze mij graag als fotograaf op hun dag.

Vroeg in de ochtend kom ik aan in Gouda. Met een warm welkom word ik binnen gelaten door de jongste spruit van dit gezin. Boven wordt er al hard gewerkt aan de bruid haar haren en make-up. Ze heeft er heel veel zin in. Beneden liggen de outfits voor de twee jonkers al uitgestald op tafel. Papa moet nog wel even zijn blouse strijken en ik? Ik loop de trap op en af om zo alles vast te kunnen leggen. Ik geniet optimaal. Langzaamaan druppel er ouders en familieleden binnen. Allemaal in spanning tot de bruid haar opwachting komt maken. Ik ga nog een paar keer de trap op en af maar dan is het toch zover. De trouwauto, een echte cadillac arriveert en dus maakt de bruid haar opwachting en de drie mannen wachten buiten vol spanning!!! ‘Wat is ze mooooiiiiii’. Dat doet ze zeker en alsof ze elkaar weken niet gezien hebben kust het bruidspaar elkaar. Gotta love love.

Snel door naar een park in Gouda voor mooie foto’s, samen met het gezin, de zoons samen en natuurlijk het bruidspaar. Wat is het toch een lekker zonnetje die er vandaag schijnt. Hierna rijden we door naar de binnenstad waar we binnen bij ‘La Cubanita’ nog een paar foto’s maken. Dit was gekozen voor het geval het zou regenen en waarom niet van de gelegenheid gebruik maken. Verderop nog even door de mooie straten van Gouda lopen met z’n viertjes en dan is het toch echt tijd om naar het stadhuis van Gouda te gaan. De familie staat al te trappelen van ongeduld. De babs houdt de vaart er goed in en voor ze het weten zijn ze dan toch echt GETROUWD!!! Gefelicteerd!

Hop naar buiten voor een groepsfoto op de trappen en het loslaten van vlinders. Ter nagedachtenis aan de bruid haar moeder die er helaas niet meer bij is. Zo mooi. De vlinders bleven echt plakken en de bruid is helemaal emotioneel. Gelukkig is de bruidegom er om een schouder aan te bieden en haar stevig vast te houden. Echte liefde!

 

Trouwlocatie: Stadhuis Gouda
Feestlocatie: Beachclub Indigo Scheveningen strand