Trouwfotograaf Bunschoten

Trouwfotograaf Bunschoten

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk

Het is zover, jullie gaan trouwen! Op de huwelijksdag draait alles om jullie tweeën. Alles is geregeld. Over de foto’s hoeven jullie niet in te zitten! Als bruidsfotograaf zorg ik voor prachtige trouwfoto’s met focus op de liefde én echte momenten waar je over 30 jaar nog graag naar terugkijkt. Jullie bepalen de regie en mij zullen jullie niet opmerken. Jullie kunnen optimaal van elkaar, de dag en de gasten genieten.

Jullie liefde en jullie trouwdag is jullie eigen bijzondere verhaal. Dat fotograferen, doe ik het liefst. Van het aankleden tot jullie ontmoeting, van de bruidsreportage tot het diner en de openingsdans. Vooral de spontane momenten en onverwachte echte emoties die wil ik niet missen. Die zijn het mooist om vast te leggen. Het hoort allemaal bij jullie trouwdag! Tijdens de trouwdag merken jullie mij nauwelijks op, dat is de kunst van een goede bruidsfotograaf. Jullie genieten optimaal, ik zorg voor prachtige trouwfoto’s.

Trouwlocaties Bunschoten en omgeving

De Eemlandhoeve
Partycentrum de Kooi
De Mandemaaker

Hoeve Sparrendam in Hoevelaken
Moeke in Nijkerk
Koetshuis in Nijkerk
Strandhuys Nijkerk

Voor trouwlocaties in Amersfoort klik hier!

Kennismakingsgesprek

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als bruidsfotograaf? Neem contact met me op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in om jullie dag en wensen te bespreken. Vanuit mijn ervaring met bruidsfotografie kan ik met jullie meedenken en tips geven. Tijdens het gesprek kunnen jullie ook demo-trouwalbums bekijken en voelen of het klikt.

Informeer snel of ik beschikbaar ben!


Als bruidsfotograaf word ik 6 tot 18 maanden van tevoren geboekt. Wil je weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Bel of stuur een berichtje naar 06-42850449 of mail naar info@carinacalis.nl

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina