Trouwen in Vaassen

Yes! Op deze vrijdag gaat mooie koppel dan eindelijk trouwen. Vanwege Corona werd hun bruiloft drie maanden verplaatst van 14-05 naar 14-08. We zitten nog midden in een hittegolf en het is deze dag zelfs ietsje koeler want het wordt vandaag maar 29 à 30 graden.
Aangekomen bij het ouderlijk huis van de bruid, zit ze al in de make-up. We starten rustig op want die tijd heeft de bruid gewoon even nodig. De ballonnen worden nog opgehangen en de geitenkeutels worden nog even uit het weiland verwijderd. De avond ervoor had het nog flink gestormd.
De bruidegom komt uit Zeeland om zijn mooie bruid op te halen. Laat hem maar wat later komen. Tijd zat. Maar dan duurt toch weer te lang voor de bruid. Onderaan de trap zit ze te wachten. Maar dan is dat moment daar. Gauw die deur open en ja hoor. Daar is de bruidegom!

De hele familie staat erom heen om ze te bewonderen, wat zijn ze mooi! We hebben kort de tijd gehad om wat foto’s te maken maar de direct omgeving leende zich er uitstekend voor. Trouwen op het platteland is tof! Nog even voor mij stof happen om die ene (laatste) foto te maken. De bruid gaat even rusten totdat alle daggasten gearriveerd zijn en het bruidspaar hun opwachting kan maken. Er wordt gezongen door de neefjes en nichtjes. Hartverwarmend.
Gelijk duiken we de ceremonie in waar de zon vol op de tent straalt, maar dat deert verder niemand. Een vlotte ceremonie met hele mooie woorden van de broer van de bruid. Heel erg lief.

Na de goed verzorgde lunch door de oma’s gaan we de groepsfoto’s maken en de heren weten zich daar wel raad mee. Na even lekker gek doen, ging het in de kerk er rustig aan toe. Er liep tevens een livestream voor de mensen die niet zo ver konden reizen. 

Wat was het een gezellige en mooie trouwdag voor dit koppel!
Ik wens jullie veel geluk en liefde toe.
Lieve groet, Carina

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina