Yes! Op deze vrijdag gaan Hanneke & Jan dan eindelijk trouwen. Vanwege Corona werd hun bruiloft drie maanden verplaatst van 14-05 naar 14-08. We zitten nog midden in een hittegolf en het is deze dag zelfs ietsje koeler want het wordt vandaag maar 29 à 30 graden.
Aangekomen bij het ouderlijk huis van Hanneke zit ze al in de make-up. We starten rustig op want die tijd heeft de bruid gewoon even nodig. De ballonnen worden nog opgehangen en de geitenkeutels worden nog even uit het weiland verwijderd. De avond ervoor had het nog flink gestormd.
Maar dan duurt toch weer te lang voordat de bruidegom naar haar toe komt. Maar dan is dat moment daar. Gauw die deur open en jahoor. Daar is Jan. 

De hele familie staat erom heen om ze te bewonderen, wat zijn ze mooi! We hebben kort de tijd gehad om wat foto’s te maken maar de direct omgeving leende zich er wel voor. Nog even stof happen om die ene (laatste) foto te maken. De bruid gaat even rusten totdat alle daggasten gearriveerd zijn en het bruidspaar hun opwachting maken. Er wordt nog gezongen door de neefjes en nichtjes. Hartverwarmend.
Gelijk duiken we de ceremonie in waar de zon vol op de tent straalt maar dat deert verder niemand. Een vlotte ceremonie met hele mooie woorden van de broer van de bruid. Heel erg lief.

Na de goed verzorgde lunch door de oma’s gaan we aan de slag met de groepsfoto’s en de heren weten zich daar wel raad mee. Na even losgeslagen zijn, ging het in de kerk er rustig aan toe. Er liep tevens een livestream voor de mensen die niet zo ver konden rijzen. 

Wat was het een gezellige en mooie trouwdag voor dit koppel!
Ik wens jullie veel geluk en liefde toe.
Lieve groet, Carina

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?


Ben je geinspireerd of heb je interesse in een trouwreportage? Schroom niet en stuur me een berichtje en dan kunnen we even contacten over wat jouw wensen zijn!