Een bijzondere datum, want mijn ouders zijn al 51 jaar gelukkig getrouwd en zelf ben ik op deze dag in ondertrouw gegaan in 2015. Alleen daarom belooft dit al een mooie dag te worden!

In Zeist arriveer ik rond de klok van 11 uur. Boven zie ik al iemand druk in de weer om de bruid nog mooier te maken. Voordat ze elkaar gaan zien komt de bruidegom al naar het ouderlijk huis. De bruid is hier geboren dus bijzonder is deze plek zeker. De bruidegom wordt geholpen met zijn das door zijn de vader. Andere vader hangt nog even een lamp hoger zodat die niet in de ‘weg hangt’ voor het ‘jurk aantrekken’ moment. 

Dan kan er aangebeld worden. Ik smelt. Zo mooi is de liefde tussen deze twee en de oh’s en aaaah’s van familieleden en vrienden achter hun zijn ook niet van de lucht. Dan ontvangt de bruid het boeket. Gemaakt door haar vader. Maar hij vindt het zelf niet echt zo geslaagd. Een gepensioneerde bloemist.  

Hoi Carina! We hebben je link met de blog voorbij zien komen😄 wat een leuk verhaal waardoor wij de dag weer helemaal opnieuw beleven en wat een geweldige foto’s. Het laat precies zien hoe de dag was. We hebben de link naar iedereen opgestuurd en krijgen zulke leuke reacties erover 🥰
Megan

Maar dan komt er nog een boeket tevoorschijn. Een hele andere, ronder en ook mooier. De bruid was al blij, maar nu helemaal. Haar vader wilde haar verrassen en nou, die missie is geslaagd.

Voor de fotoreportage gaan we richting het park van Kasteel Groeneveld. Samen genieten en ik maak mooie beelden. De bruidegom was eerst echt even onwennig, maar met een beetje hulp van mij en elkaar goed vasthouden komt het helemaal goed. Ik bewaar altijd de mooiste plek tot het einde. Met dank aan de vader van de bruid die ons op de bloementuin wees. Nogmaals dank!

Tijd vliegt sneller voorbij dan hun lief is en we rijden richting de trouwlocatie in Lage Vuursche, Feel Good TentEvent. Goed verscholen in het bos, die je als gast benaderd via een lang pad met houtsnippers. Alle gasten komen langzaamaan binnen, maar het is nog wachten op een familielid uit het hoge noorden. Gelukkig heeft trouwambtenaar Wim Egels geen haast. Omdat het toch wel wat lang duurt gaan ze toch starten met de ceremonie. 
Met eigen geloftes, neefjes die de ringen komen brengen, een trouwambtenaar die iedereen aan de slappe lach krijgt (ja, ook mij) door een hoog stemmetje te maken opdat een 3-jarige aan het praten is. Maar het JA-woord is eruit. Je ziet de spanning wegglijden. 

Na de ceremonie een lekkere glas bubbels, felicitaties en de prachtige taart, van Mecuur Patisserie, wordt aangesneden. Die was weer heerlijk! Maar het is alweer zo laat om de groepsfoto’s te gaan maken. Lieve lezers, dit moest in een rap tempo maar het is gelukt. Voor bruidsparen, reken hier tijd voor in en plan niet teveel groepsfoto’s in!!! Overleg gerust 🙂
Daar komen de andere familieleden aangelopen om gezellig mee te borrelen en te genieten van deze mooie trouwdag. Het zonnetje schijnt heerlijk, gelach, een drankje, even met de voetjes omhoog en genieten van alles en iedereen. Zoals ik al eerder aangaf. Een dag als deze vliegt voorbij. De gasten worden verzocht aan de twee lange tafels plaats te nemen voor het diner. Heerlijke barbecue en mooie bijgerechten. Er wordt nog door pa, ma, broer en schoonzus een heel lied gezongen en begeleid met gitaar van 8 minuten lang. Een heus meerkeuze spel en nog lieve woorden van een dierbare vriend en vriendin. Tijdens het dessert komen de avondgasten binnen. Want het loopt allemaal een beetje uit.

Nog meer felicitaties en handen schudden. Het mag allemaal weer. De DJ is al aan het warm draaien en er komt nog een heel persoonlijk filmpje van het bruidspaar zelf voor de directe familie en de vrienden die hun zo na staat. Emotionele woorden want ik zie een aantal waterige oogjes. Heel erg mooi en dankbaar.

De OPENINGSDANS. Vele weken geoefend en ze gaan ervoor… passioneel en genieten samen. Vrienden worden de dansvloer opgetrokken en het tentdoek gaat eraf. Zelf zwier ik er tussen door met m’n camera en geniet mee tijdens het fotograferen. Ik kan hier echt van genieten. Nog snel een foto met vriendinnen want het is voor mij tijd om te gaan! Blije en dansende mensen laat ik achter, terwijl ik het lange bospad op rij, op weg naar huis!

KIJK en GENIET van de prachtige bruiloft van Megan & Wouter bij Feel Good TentEvent in Lage Vuursche.

Lieve Megan en Wouter,
wat zijn jullie mooi, mega relaxed, gezellig en vooral verliefd.
Heerlijk! Ik heb genoten van jullie familie en vrienden. Het tentdoek ging eraf tijdens het feest.
Bedankt dat ik erbij mocht zijn. Alle geluk van de wereld voor jullie en hou elkaar nog vele jaren zo innig vast!
Lieve groet, Carina 

Trouwleveranciers


Locatie & eten: Feel Good Tentevent, Lage Vuursche
Trouwjurk: Koonings The Wedding Palace
Trouwpak: Jac Hensen, Amersfoort
Taart en dessert: Mercuur patisserie, Amersfoort
Ringen: Siebel juweliers
DJ: Ron Knuiman
Openingsdans: DanscompagnieEemnes
Bloemen: Vader bruid
Photobooth: Flitskast Photo- en videobooth