Trouwen in Kasteel Woerden

Jaaaaaa ze zijn getrouwd! Afgelopen donderdag was hun grote dag in Kasteel Woerden. In maart ontmoette ik ze tijdens de Trouwbeleving in Nunspeet. Ze was nog niet gevraagd maar vonden het allebei erg leuk om rond te neuzen. Een paar dagen later kreeg ik van de bruidegom een e-mail of ik foto’s had gemaakt van hun want hij was de getuige tijdens de ceremonie. Weer wat later vroeg hij of ik foto’s wilden maken tijdens zijn huwelijksaanzoek. Geloof me ik sprong een gat in de lucht want dat is een grote wens. Door de Corona lockdown durfde ik het niet aan en heeft hij zijn eigen camera op selfiestand gezet. Ze zij natuurlijk JA! Zo tof. Nog geen maand later zaten ze bij mij aan tafel om me te boeken als hun Trouwfotograaf. Het was zo gezellig op de beurs haha en zo geschiedde afgelopen donderdag.

Om 4.30 uur ging bij mij de wekker. Geloof me dat was echt vroeg. Om precies 6.16 uur liep ik het appartement van de bruid binnen en zat zij al bijna een uur te zitten bij de kapster en visagiste. Na een half uur vertrok ik naar de bruidegom i Elspeet waar hij zich gereed ging maken. Na een klein half uur weer terug naar Elspeet want de jurk ging aan. Een kleine vertraging maar we zouden toch tijd zat hebben 😉 Nou alsof ze elkaar weken niet gezien hadden want er werd toch innig gekust. Hop sieraden in en om en door naar Kasteel Essenburg want daar is de fotoshoot. Wat was het een mazzel om 9 uur in de ochtend. Buienradar gaf het hele uur regen aan maar er viel niks. Veel foto’s verder terug naar het ouderlijke huis van de bruidegom waar een smakelijke verrassing hun opwachtte. Een bruidstaart die eruit zag als hun trouwkaart. Lekker dat de taart smaakte. Heerlijk!
Ja en toen moesten we toch gaan rijden want maar 65 minuten verderop bij Kasteel Woerden vindt de twee ceremonies plaats. Maar eerst de foto’s met familie en vrienden. Even een moment voor hun tweetjes want jeetje wat vliegt de dag voorbij.
Toen was het hoge woord eruit. Ze zijn getrouwd!!! Wat een heerlijk gevoel. Een klein beetje uitgelopen dus hop door in de korste file ooit naar de kerk voor een zegen op hun huwelijk. Wat een mooie dag was het en wat straalden ze. Love it!

Gefeliciteerd kanjers en heel veel geluk samen ❤️

Reynier & Andra
Reynier & Andra
Lees verder
Super super super gaaf!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina