In december is het altijd al spannend van wat voor weer je kan verwachten. Dat ging gelukkig goed. Maar waar we niet meer op rekende was een avondlockdown die om 17 uur in zou gaan. Wat een hectiek leverde dat nog op. Ook nog een corona melding van een close familielid. Laat het bruidspaar het doorgaan of niet? We hebben meerdere keren gebeld en contact gehad via whatsapp. Wat wordt het nou? Uiteindelijk wist ik vijf dagen van tevoren dat het door zou gaan en dat ze het in twee dagen op zouden splitsen. Het gaat door! Yeah!

Op zaterdag wachtten we het bruidspaar op, op de loopbrug van Kasteel Woerden en zoals je kan zien de zon scheen volop voor dit stel. Hebben ze ook dubbel en dwars verdiend. Op de bakfiets komen ze aangereden, wat een entree! Met hulp van vrienden weten ze bovenaan te komen. Uitstappen en alle gasten begroeten. Heerlijk. Samen nog even op de foto want nu is er even tijd terwijl alle gasten naar boven gaan om plaats te nemen in de zalen voor de ceremonie. Het bruidspaar trekt zich even terug om op te frissen en dan is het wachten tot de livestream gereed is… nog even wachten… het wachten duurt best lang want het lukt niet om verbinding te maken. Uiteindelijk geven ze het na een uur proberen op en nemen ze de ceremonie voor de mensen thuis op.

De voorganger doet het fantastisch en het is een hele mooie dienst voor het koppel. Met eigen geloftes laten ze weten hoeveel ze van elkaar houden en dat ze er voor elkaar zullen zijn. De ringen worden gebracht en met vele mooie liederen van de band uit hun kerk, zit het er weer op. Naar buiten om te proosten met warme chocolademelk en warm gluhwein die warm wordt gehouden boven een echt vuur. Genieten. 
Doordat we ingehaald worden door de tijd maak ik vanuit het kasteel op de bovenste etage een groepsfoto. Doordat het zonlicht zo mooi valt op het terras aan de straatkant gaan we die kant op voor nog wat foto’s samen en met familie en vrienden.
Snel door naar de taart om aan te snijden en proosten op het mooie bruidspaar! Iedereen wil ze natuurlijk feliciteren en dat gebeurt ook uitgebreid. Er worden ook nog veel foto’s gemaakt met de photobooth. Levert ook voor mij leuke plaatjes op.
Ondertussen is de ceremoniemeester megadruk, want het is al bijna 17:00 uur, voor de sterretjes-exit. Het bruidspaar gaat het kasteel verlaten onder een ‘boog’ van sterretjes. Kijk zelf maar… 

 

Wordt vervolgd… scroll naar beneden…

 

S&W
S&W
Lees verder
Hartelijk bedankt voor de eerste foto's ze zijn prachtig! We zijn er ontzettend blij mee én wilde er gelijk bij zeggen dat we niet anders hadden verwacht: je bent supergoed in je werk! Een hele fijne herinnering van hele fijne dagen.

Dag 2 – Zondag 12 december 2021 gaat de bruiloft verder…

Samen met d’r moeder, zus en vriendinnen gaan ze hun haren krullen en wordt de bruid nog mooier gemaakt met kleurtjes make-up. Beneden in de kelder staat er al een lange prachtige tafel gedekt voor het diner en het is pas 12:30 uur. Maar doordat het feest de dag ervoor om 17:00 uur afgebroken moest worden gaan ze vandaag gezellig verder genieten.
Wat een gezelligheid. Eerst nog een bedankwoord voor al het lekkere eten. Als de eerste gang erop zit komen er uude tekeningen en brieven tevoorschijn. Dat levert wel enige gesprekstof op. In de tussentijd maak ik een foto boven van de ringen.

Het is een complete verrassing dat er een paar gasten onverwachts toch zijn gekomen. Dat levert heel veel blijdschap met tranen op bij de bruid. Zo mooi om te zien hoe blij iemand dan is dat ze er toch bij kunnen zijn!
Gauw opfrissen en daar zijn de andere gasten om het bruidspaar voor het eerst te zien en te feliciteren. Tevens doen een aantal vrienden stukjes en liedjes. Als afsluiter voor mij nog een shoot buiten bij de poort. Nog net niet donker genoeg om 16:00 uur maar het resultaat is naar mijn tevredenheid!

Wat een mooie dagen waren dit. Veel stress van tevoren en dat was echt niet te merken tijdens de dagen zelf. Heerlijke genoten met z’n allen. Top weekend. See for your self.

Gefeliciteerd kanjers en heel veel geluk samen ❤️

Leveranciers
Trouwlocatie: Kasteel Woerden
Trouwjurk: Prinses Bruidsmode, Apeldoorn
Make-up: Style Studio Charlotte, Waardenburg
Make-up dag 2: vriendinnen
Bloemen: Bellerosa, Ede
Trouwpak: Suits and Ties
Bakfiets: TotaalBike Woerden