In 5 minuten rijden ben ik bij de bruid. Deze bruiloft vind plaats in mijn eigen woonplaats Eemnes. Zo leuk. Het was nog even spannend wat het weer zou doen maar de weersvoorspelling zijn gunstig. Als je bedenkt dat het de dagen ervoor minimaal 30 graden was en we nu starten met 18 graden?

Aangekomen bij de bruid is het een georganiseerde chaos van stylistes en familieleden die zich aan het mooi maken zijn voor de grote dag. De bruid is erg rustig en laat het allemaal gebeuren. Na wat foto’s geschoten te hebben ga ik terug naar de auto want aan de andere kant van het dorp is de bruidegom zich in zijn trouwpak aan het hijsen en daar willen ze ook toffe platen van. In de ouderslaapkamer, badkamer en uiteindelijk in de woonkamer komt het allemaal goed. Strak in het pak en wat staat het hem goed. Z’n ouders zijn maar wat trots!
Terug naar de bruid waar nog de make-up wordt gedaan door ‘Knap van Ellen’. Wat wordt ze nog mooier. Ondertussen komen de grootouders en de schoonfamilie want ze willen graag de ‘first look’ zien. De jurk gaat aan in het bijzijn van oma, zus en d’r mama. Papa en mama laten ook duidelijk blijken hoe trots en blij ze zijn.
Daar is de bruidegom in een glimmende wagen. Wat zijn ze mooi en wat is er toch een beetje gezonde spanning. Het wordt zelfs oma een beetje te veel. Wat is het een bijzonder moment voor iedereen.

Al snel zitten we in de auto naar het landgoed van ‘Kasteel Groeneveld’ waar nog net een bui regen overheen gaat, dus nog even wachten tot we toffe beelden kunnen maken in het prachtige bos. Na een klein uurtje ga ik met de zus van de bruid richting Gemeentehuis Eemnes waar de familie al staat te wachten. Bijzondere plek want hier is de moeder van de bruidegom de bode. Prachtig onthaal van alle familieleden en snel naar binnen. De temperatuur begint langzaam op te lopen. De BABS doet haar verhaal over het bruidspaar en dan is het hoge woord eruit. JA, ik wil! Zo mooi. De bruid raakt emotioneel en dat mag. Hoe speciaal is het als je met je grote liefde dan eindelijk mag trouwen. De neefjes komen de ringen brengen en dan mag iedereen ze feliciteren. Even een beetje chaos maar ik hou ervan.

Terug naar de boerderij van de ouders van de bruidegom waar een mooie overdekte lunchgedeelte is gemaakt. Ik werd zelfs nog een beetje gedwongen door opa om te gaan zitten en even te eten. Lief als mensen zo aan je denken. Nog even allemaal op de foto op een schaduwrijke plek. Geen geknijp met de ogen of een te warme plek.

De tweede ceremonie vindt plaats in de protestante kerk op de kerkstraat in Eemnes. Een mooie witte kerk. Helaas mag ik niet rondlopen dus alles vanaf één plek vast proberen te leggen. Ik ben er blij mee en ik vermoed het bruidspaar ook. Na de dienst allemaal in de rij om het bruidspaar te feliciteren en bij Grand-Café Eemland wordt de bruidstaart van bakkerij Wassenaar aangesneden en lekker van gegeten. Door de huidige maatregelen mochten ze gelukkig met familie en vrienden uitgebreid dineren en nagenieten van de mooie, wat warme dag.

Lieve Emiel en Deborah,
van harte gefeliciteerd. Blijf net zo gelukkig als op deze dag en koester de mooie momenten. Veel geluk samen.
Lieve groet, Carinag

Deborah & Emiel
Deborah & Emiel
Lees verder
Jaa geweldig. Zo gaaf om door jou ogen te lezen. Wordt er weer helemaal gelukkig van.Ben zo ontzetten benieuwd naar de rest weer. Blijf elke keer weer diezelfde foto's bekijken. Kan niet stoppen met kijken.Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?


Ben je geinspireerd of heb je interesse in een trouwreportage? Schroom niet en stuur me een berichtje en dan kunnen we even contacten over wat jouw wensen zijn!