Vorig jaar kwam dit mooie koppel al bij me langs om mij te boeken om hun trouwdag vast te leggen. Supertof natuurlijk! Maar ze wilden ook heel graag een loveshoot. En laat ik dat nu ook erg leuk vinden om te doen. In eerste instantie was het plan om in Amsterdam of Diemen te gaan. Totdat ik een loveshoot liet zien die in de duinen had plaats gevonde. Sander was gelijk om. Dat gaan we doen! Jonneke was hier in juli nog even om de planning van de ochtend te bespreken zodat er voldoende tijd is voor haar en make-up maar ook dat ze het rustig aan kan doen. Datum geprik voor in augustus. Want die dag komt de kapster het proefkapsel doen. Dus met extra mooi haar op de foto.
Weken ervoor is het prachtig of eigenlijk gewoon heet weer. En natuurlijk is het op de maandag dat wij hebben afgesproken erg wisselvallig weer. Zullen we het verzetten of toch even proberen. We waren er alledrie op ingesteld dus hoppa we gaan het gewoon proberen. Regent het? Dan zijn we snel weer thuis. Dus in plaats van met de beentjes omhoog. Hoppa de auto in en op weg naar de hei bij het Bluk in Laren. Wauw wat is de hei schitterend van kleur!!!
Maar we moesten opschieten. Ik gaf Jonneke en Sander een vraag en de rest ging vanzelf.

Omdat de eerste loveshoot zo kort duurde en ze niet de volledige belevenis kregen die ik graag meegeef bij een loveshoot. Gingen we 8 dagen in de herkansing. Nu hadden we wel een zon! En hoe, alsof je je op de havana in Zuid-Afrika waant. Althans dat is mijn interpertatie. Wat vind jij?

Lieve Jonneke en Sander, wat was het leuk en gezellig.
Jullie zijn zo’n mooi koppel. Stapelverliefd op elkaar. Dat kan iedereen wel zien!
Enorm veel zin in jullie bruiloft straks in het Oude Magazijn in Amersfoort.
Het aftellen kan beginnen ­čÖé

Lieve groet, Carina