Begin maart, een week voor de intelligente corona lock-down hier in Nederland, stond ik op de trouwbeleving trouwbeurs in Hotel Fletcher de Mallejan. Elk toekomstig bruidspaar die ik sprak en de contactgegevens van mocht scannen dingde mee naar het winnen van een loveshoot. Mijn dochter Aelynn (2,5 jaar) hielp mee met het kiezen van de winnaars door een lootje te trekken uit een hoge hoed.
De gelukkige winnaars waren Laura en Haico. Dat vonden ze natuurlijk heel erg leuk en ze hadden er erg veel zin in. We moesten natuurlijk wel even wachten tot het allemaal weer mocht. Begin mei had ik weer contact met Laura en de afspraak was snel gemaakt. De middag ervoor nog even telefonisch contact gehad en even overleggen wat ze zelf graag wilden. En het leek hun juist wel leuk een hele andere omgeving dan dat ze kennen en ik koos dan voor Naarden Vesting. Water, muren, bloemen en de zon werkte ook fantastisch mee.

Kijk hieronder naar het mooie koppel wat nog nooit samen op de foto is gegaan en wat deden ze het fantastisch. Beetje sturen hoe ze hun gezichten moesten draaien voor het licht maar in mijn optiek ging het bijna vanzelf.

Eerste reactie na de shoot en het zien van de sneakpeak:
Het was een hele mooie avond! En wat een gave foto’s!!

Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat ze van de andere foto’s vinden đŸ™‚
Laura en Haico, bedankt voor de mooie avond en dat ik jullie verhaal mag vertellen.
Heel veel geluk samen!

 

Wil je ook samen met je geliefde op de foto?


Ben je geinspireerd of heb je interesse in een koppelshoot? Schroom niet en stuur me een berichtje en dan kunnen we even contacten over wat jouw wensen zijn!