Rijdend richting Ede kwam ik allemaal mooie velden tegen met mais. Nog lang niet hoog genoeg om te oogsten maar wel tof voor mooie platen. We zouden eerst afspreken in het bos van Lunteren maar onverwachts bleven we in hun tweede achtertuin. Want wat bleek? Achter hun, nog volop aan de klus, huis lagen velden met hoge sprietgras en maisvelden. Te tof gewoon. Ik ging er volop in en dat moesten ze ontgelden of eigenlijk alleen maar langer genieten van elkaars gezelschap. 
Ze vonden het wel een beetje spannend maar dat was dus helemaal niet nodig. Ik vond het ook wel spannend eigenlijk maar ja dat heb ik met iedere shoot want je weet niet wat de zon doet en of een nieuwe omgeving je biedt wat je over wil brengen in beeld. Maar ik ben mega blij met de beelden en ik zou zeggen kijk en geniet van het beeldschone groen van Ede en dit mooie koppel wat later dit jaar elkaar het JA-woord gaan geven.

Marina & Frans bedankt voor jullie ongedwongenheid en gezelligheid. Ik spreek jullie weer snel. Succes met klussen 🙂 en natuurlijk de laatste voorbereidingen voor jullie trouwdag.

Lieve groet,
Carina


Marina & Frans
Lees verder
Reactie na sneakpeak:
Ha Carina! Dat ziet er heel mooi uit! Blij mee 🙂 fijn weekend!

Wil je ook samen met je geliefde op de foto?


Ben je geinspireerd of heb je interesse in een koppelshoot? Schroom niet en stuur me een berichtje en dan kunnen we even contacten over wat jouw wensen zijn!