Na twee keer verzetten door het donkere en natte weer was het dan zover op dinsdag 23 juni. Een mooie, warme zomeravond in Park Randenbroek in Amersfoort. Hier sprak ik het bruidspaar weer na onze ontmoeting in mei. Hun bruiloft van juni ging niet door vanwege de maatregelen omtrent Corona. Hun huidige fotograaf kon niet op de nieuwe trouwdatum en toen vonden ze mij. Om de teleurstelling een beetje te compenseren bood ik aan om op hun oorspronkelijke trouwdatum de loveshoot te doen. Maar ze hadden al wat anders gepland dus werd het 4 juni. Helaas was het zulk slecht weer dat we het opschoven. En toen nog een keer. Maar yeah eindelijk is het mooi weer. En ik had het ook gewoon warm haha. We zijn het hele park rondgelopen. Onderweg mooie plekjes gevonden om even te knuffelen, te fluisteren en vooral genieten van elkaar. Tussendoor klets ik wat met ze bij en zo leer ik ze beter kennen. Erg fijn voor tijdens de bruiloft die gaat komen. Maar dan moet ik wel weer m’n mond houden want ik leg de dag graag documentaire vast. 

Ze hebben genoten én ik ook. Kijk vooral zelf en zie hoeveel lol ze hebben. Echte connectie. Love, love and love!!!

Reactie koppel
Lees verder
Reactie na sneakpeak:
Nogmaals bedankt voor de fijne shoot gisteren en wat zijn de foto's PRACHTIG!! Zooo blij mee 😀 !

Reactie bij alle foto's:
Bedankt voor de super speciale foto's. Wat staan we er gelukkig op, dat zorgt ervoor dat we bij het zien van de foto's helemaal in de stemming van de bruiloft raken. We zijn er enorm blij mee!

Wil je ook samen met je geliefde op de foto?


Ben je geinspireerd of heb je interesse in een koppelshoot? Schroom niet en stuur me een berichtje en dan kunnen we even contacten over wat jouw wensen zijn!