Fotograaf uit Utrecht, Carina Calis, met een ongedwongen en kleurrijke stijl. Onopvallend tijdens de mooiste momenten met als resultaat een prachtige fotoreportage.

Welkom op mijn website

Hallo mooi mens!

Ik ben Carina, een documentaire fotograaf die graag de focus legt op de liefde én echte momenten. Geen geposeer, maar de passie en connectie tussen de mensen. Ik kan daar enorm van genieten. Jullie trouwdag leg ik vast zoals jullie deze zorgvuldig hebben gepland.

Toen ik zelf trouwde in 2015 werd ik voor het eerst gefotografeerd en ook ik vond het spannend. Ik kan je gerust stellen dat je me niet zal opmerken en dat er beelden naar boven komen, waar je geen weet van hebt. Ik legde een moment vast tijdens een trouwceremonie waar de bruid haar ring om haar vinger ‘vliegensvlug’ liet zien en dat resulteerde, na het zien van de foto, in een super reactie van de bruid: ‘Carina is echt GOED, ik heb haar niet eens gezien!’. Dus wees gerust ook jullie zullen straks prachtige beelden terugzien waarvan je denkt, hoe dan? Het liefst bladerend door een prachtig handgemaakt album die ik mag vormgeven. 

Meer over Carina Neem contact op
Jouw verhaal - echte fotografie

Fotograaf in het Gooi & Utrecht

De liefde en alle mooie momenten van een belangrijk moment uit jouw leven, die wil je graag later herbeleven, voelen en prachtig vinden. Als je een fotograaf zoekt die dat begrijpt en zorgt dat ze op gaat tussen de mensen? Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik leg jullie gebeurtenis, zowel een bruiloft als een uitvaart, ongedwongen vast. 

Bekijk portfolio Neem contact op

Lieve woorden

recensies van bruiloft & uitvaart

5/5

Carina heeft onze bruiloft geweldig vast gelegd. Direct vanaf het kennismakingsgesprek was het contact snel en erg prettig. Op de dag zelf was het fijn om Carina erbij te hebben. Ze weet goed hoe ze ervoor kan zorgen dat iedereen zich op zijn gemakt voelt en kan heeft er zelfs voor gezorgd dat de bruidegom die geen ‘fan’ is van op de foto te gaan zich op zijn gemak voelde. De foto’s zien er geweldig uit, puur, vrolijk en vol kleur. Doordat Carina zo onopvallend te werk gaat krijg je spontane foto’s! 

Judith & Joep

5/5
De foto’s van de uitvaart zijn echt prachtig geworden en ook haar aanwezigheid, of beter gezegd, onopvallendheid was indrukwekkend. Ze heeft zich de hele (ongelooflijk hete) dag geruisloos door de enorme hoeveelheid mensen bewogen. Echt groot respect voor jou Carina. Dank voor je onvergetelijke bijdrage aan een verdrietige maar ook prachtige dag. Melinda Knijn
5/5

Na het kennismakingsgesprek gesprek hadden we er meteen helemaal vertrouwen in. De loveshoot van tevoren was een feestje, mooi hoe Carina ons op ons gemak kon stellen en de hele camera deed vergeten. Op onze trouwdag hebben we ook veel gelachen en hebben we echt kunnen genieten van onze dag. We kunnen deze deze dag altijd herbeleven met de prachtige foto’s. Ook in de toekomst zullen we zeker weer een beroep doen op Carina voor andere foto momenten.


Jonneke & Sander

Openingsdans in het Vitus Blaricum
5/5

Wij zijn sinds onze loveshoot, van zo’n 6 jaar geleden, fan van Carina. En daarom vragen we haar iedere keer opnieuw om momenten voor ons op camera vast te leggen. Zo was ze onder andere bij onze bruiloft van de partij en heeft ze ook een shoot met onze familie gedaan. Dit keer heeft ze weer hele mooie foto’s gemaakt van ons gezinnetje, met onze pasgeboren dochter. De foto’s zien er prachtig uit en ze weet ook de spontane momenten erg mooi vast te leggen.


Leoni & Jelle

Blog | Echte fotografie

Jouw verhaal verteld! | Bekijk alles

Kennismaken? Jazeker!

Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, met een kop koffie of thee! Geïnteresseerd naar wat jullie plannen en wensen zijn voor de fotografie. Ik kijk er naar uit om kennis te maken.

Neem contact op!

Proud member of

Fotograaf Carina Calis is aangesloten bij diverse Wedding Communities, award winning én gecertificeerd Moment Design Fotograaf!

Switch to light style Switch to dark style
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Bedankt voor je interesse in mij als fotograaf.

Wil je snel weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en ik zal reageren zodra ik kan.

Hartelijke groet,
Carina