Jullie gaan trouwen. Dat doe je niet iedere dag dus wat komt er allemaal bij kijken. Ik denk graag me je mee, als ervaren trouwfotograaf.

Om alvast invulling te geven aan de planning is antwoord te geven op de vraag:
‘Hoe lang duurt een fotoreportage van ons tweetjes op de trouwdag?’
Uiteraard ligt dat geheel aan jullie planning. Als trouwfotograaf houd ik het liefste 1 uur aan. Dit is exclusief reistijd.

Waarom 1 uur? 
Dit om jullie te laten ontspannen en om zo ongedwongen mogelijk op de foto te gaan. De dag is al vol gezonde spanningen. Tevens hebben jullie mij daarom uitgekozen als jullie trouwfotograaf.
Ook niet onbelangrijk. Even tijd met zijn tweetjes. De rest van de dag is al zo volgepland. Ik ga jullie helpen met kleine opdrachtjes om jullie spontaan op de foto te krijgen. 

Wat voor opdrachtjes?
Een aantal vragen ga ik stellen die jullie laten ontspannen. ‘Wie is altijd de sleutels kwijt?’, Wat is jullie favoriete vakantie?’. Simpele vragen. Even alle spanningen loslaten. Maar ook vragen die jullie terug brengt naar het begin van jullie liefde. Of die ene opdracht, wat jullie tijd en afleiding geeft en ik heb de tijd om die toffe plaat voor aan de muur of voor in het trouwalbum!

Willen jullie nog meer weten? Stel je vragen tijdens het kennismakingsgesprek of na boeking gerust tussendoor. Ik ben er voor jullie als ervaren trouwfotograaf. Ik denk graag met jullie mee.

Scroll naar beneden voor een aantal toffe trouwreportages