Even een heel belangrijk onderwerp voor alle bruidsparen. Het aankleden van de bruidegom. The Getting Ready voor ons de fotografen. Eigenlijk is het standaard dat altijd het begin van de dag waar de bruid start ook de trouwfotograaf start. Dit om de gehele dag vast te leggen. Hoe de bruid vanuit bed, zonder make-up en een mooi kapsel aan haar dag begint. 
Dit jaar lijkt het meer om te draaien of in ieder geval wordt er nu ook aandacht aan de bruidegom besteed. Immers trouwt hij toch met de bruid? En hoort hij er toch ook bij in het verhaal. Nu kan de trouwfotograaf zich niet altijd opsplitsen en de bruidegom is ook vaak veel sneller klaar met zich mooier maken dan hij al is. Daarom wordt er ook regelmatig een collega ingeschakeld om die momenten vast te leggen. Heel soms komt het zo in de planning uit dat de trouwfotograaf heen en weer rijd tussen de locaties waar de bruid of bruidegom zich bevindt.

Om te laten zien hoeveel meerwaarde het heeft om de ‘Getting Ready of the Groom’ in beeld vast te leggen, kan je hieronder bekijken!