Van dit koppel kan ik echt (na)genieten. Zo heerlijk open, warm, gezellig en in voor een goede grap. Houden enorm veel van elkaar. Zeker na al die jaren dat ze al samen zijn. Deze bruiloft is dan ook echt een kers op de taart. 

Kijk mee en geniet van het verhaal van de trouwdag Anne Lize en Ronald.

Aangekomen in Bussum bij het bruidspaar thuis is het een en al drukte. De bruid wordt nog knapper gemaakt door de styliste en visagiste. Zie haar stralen. Kregen we dit elke dag maar die verwennerij! De bruidegom staat al voor de deur. Nog even wachten want de jurk moet nog aan. Wat een genot deze twee. ‘Wauw, wat ben je moooooiiii!’.

De foto’s maken we op de prachtige hei achter Restaurant de Goede Gooijer in Blaricum. Rustig over de paden wandelend en een hele entourage van de chauffeur, ceremoniemeester en aanhang zijn we een mooie verschijning daar in de natuur. En het bruidspaar? Die hebben de grootste lol samen en even een moment met zijn tweetjes. Heerlijk!

Trouwlocatie Fier in Bussum


Trouwen bij Fier in Bussum. Een mooie samenwerking met de BABS de Trouwvriendin. Een persoonlijke boodschap van lieve familie en vrienden. Goed samengevat en gevat. Een emotioneel moment en voldoende ruimte voor een lach. 

Toast, speeches & dineren

Persoonlijk, humor en gezelligheid

Als het officiele gedeelte voorbij is, oftewel ze zijn nu man en vrouw want ze zeiden allebei voluit: JA, ik wil! Wacht er glazen bubbels om te proosten op de liefde en het geluk van deze twee mensen. Papa laat nog even een traantje vloeien door mooie woorden te zeggen over zijn dochter. Dankbaar dat hij deel mag uitmaken van deze dag.
Ondertussen schildert Marieke Bekke door op het doek. Een schilderij die de trouwceremonie weergeeft. Als ik het goed heb, hangt deze allang bij het bruidspaar aan de muur. Ze kregen deze op dezelfde dag al meer naar huis.

Bij Fier kan je kiezen voor ‘Shared Dining’, een bbq, of een 4 gangen diner. De keuze is er en hier werd gekozen voor een heerlijke veelzijdige BBQ. Wat een feest en wat is het lekker. Ook goed om mee te geven is dat ik als fotograaf erg blij ben dat ik mee kon eten. Met deze lange dagen is goed voeding erg belangrijk en extra gezellig als ik er in de buurt ben. Van die momentjes die je anders niet mee krijgt als je ergens in een hoekje een bordje even snel leeg eet. Dankbaar dat ik heb mee kunnen genieten van al dat lekkere eten.

 

Het avondfeest


Feesten kunnen deze mensen wel. DJ Guido is er al de hele middag bij en maakt er in de avond tevens een mooi feest van! Onvergetelijk voor dit bruidspaar. De bruidegom is zelfs een beetje verbaasd dat hij met de voetjes van de dansvloer ging! Zo zie je maar hoe belangrijk muziek is.

TIP voor de openingsdans wat betreft de trouwjurk: informeer bij de trouwjurkenwinkel hoe je de jurk korter kan maken zodat je voeten de ruimte hebben om te kunnen dansen. Soms zit er een knoopje onder de rok dat je die kan vast maken. Enkel is dat geen standaard gegeven en ik heb echt al meerdere jurken gezien die dus om de arm gedragen wordt. 
 

Lieve Anne Lize en Ronald, bedankt dat ik erbij mocht zijn om jullie dag te vertellen voor een blijvende herinnering. Zo spontaan en oprecht als jullie zijn. Blijf gewoon lekker jezelf en geniet van alles en iedereen in jullie leven. Lieve groet, Carina

Trouwleveranciers


Trouwlocatie: Fier in Bussum
Trouwjurk: New Styling Bruidsmode, Hilversum
Pak: Tim Menswear, Laren
Bloemen: Art Decor Love, Blaricum
Ringen: Juwelier Zel Welvaart, Bussum
Make-up: Knap van Ellen van Hamersveld
BABS: De Trouwvriendin Sandra
DJ & Pianist: Guido Nobel 
Weddingplanner: Belle Weddings, Hilversum
Livepainter: Marieke Bekke