Bruidsfotografie

Foto's van de mooiste dag

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk

Het is zover, jullie gaan trouwen! Op de huwelijksdag draait alles om jullie tweeën. Alles is geregeld. Over de foto’s hoeven jullie niet in te zitten! Ik zorg voor prachtige trouwfoto’s met focus op de liefde én echte momenten waar je over 30 jaar nog graag naar terugkijkt. Jullie bepalen de regie en mij zullen jullie niet opmerken. Jullie kunnen optimaal van elkaar, de dag en de gasten genieten.

Jullie liefde en jullie trouwdag is jullie eigen bijzondere verhaal. Dat fotograferen, doe ik het liefst. Van het aankleden tot jullie ontmoeting, van de bruidsreportage tot het diner en de openingsdans. Vooral de spontane momenten en onverwachte echte emoties die wil ik niet missen. Die zijn het mooist om vast te leggen. Het hoort allemaal bij jullie trouwdag!
Tijdens de trouwdag merken jullie mij nauwelijks op, dat is de kunst van een goede bruidsfotograaf. Jullie genieten optimaal, ik zorg voor prachtige trouwfoto’s.

 

Kennismakingsgesprek

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als bruidsfotograaf? Neem contact met me op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in om jullie dag en wensen te bespreken. Vanuit mijn ervaring met bruidsfotografie kan ik met jullie meedenken en tips geven. Tijdens het gesprek kunnen jullie ook demo-trouwalbums bekijken en voelen of het klikt.

 

Uniek handgemaakt trouwalbum

Je trouwdag is pas helemaal compleet met een mooi professioneel vormgegeven en met de handgemaakt trouwalbum. Omdat ik naast fotograaf ook ontwerper ben, kan ik een prachtig trouwalbum voor jullie opmaken. Als ultieme herinnering aan die mooie dag. De mogelijkheden voor het album laat ik jullie graag zien tijdens het kennismakingsgesprek. Een klassiek lederen, prachtig linnen of écht houten omslag, tal van kleuren en materialen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dat mag ook wel voor iets wat levenslang meegaat!
Natuurlijk kunnen jullie deze keuze ook nog na het trouwen aangeven.

Informeer of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!


Wil je snel weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben?
Bel of stuur een berichtje naar 06-20823400 of mail naar info@carinacalis.nl

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, wat leuk dat je in mij geïnteresseerd bent als fotograaf.

Hebben jullie al een datum in gedachten en wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur gerust een whatsapp en je hebt snel antwoord!

Hartelijke groet,
Carina