Geen last-minute wedding maar wel kort dag geregeld. Op vrijdag de ene week kwamen ze bij me langs en de donderdag erop zouden ze gaan trouwen. En omdat ze een klik voelden kozen ze voor mij. Hoe fijn is dat.

De grote dag is aangebroken. Zou het gaan regenen of toch niet? Het bleef de hele middag droog. Ook al kneep ik ‘m wel even toen ik ter hoogte van Maartensdijk reed toen er een wolkbreuk over m’n auto heen trok. Maar het was stralend weer. 
Zo ook dit koppel die samen een tweede leven gaan leven. Een tweede huwelijk voor beide maar met net zoveel liefde als bij hun eerste. Ze hadden nooit gedacht die nog te zullen vinden. En via online dating vonden ze elkaar.
Dat ze van elkaar houden is duidelijk. Ze vullen elkaar goed aan en maken elkaar gelukkig. 

In Houten aangekomen bleken ze al gereed te zijn voor het grote moment. Niks geen ‘Getting Ready’ of ‘First Look’ maar eerder zenuwachtig voor de ceremonie. Die in het gemeentehuis van Houten plaats gaat vinden.
Om de tijd wat sneller te laten verlopen zijn we in een stukje groen naast hun huis wat foto’s gaan maken. Maar de zenuwen liepen wat op dus toch maar richting gemeentehuis en we waren precies op tijd. 

Aangekomen bij de raadzaal van gemeente Houten begeleidde de babs de ceremonie lekker vlot. Na het JA-woord bracht de kleindochter bracht de ringen en je zag de zenuwen gewoon verdwijnen. 

 

Na de ceremonie reden we achter elkaar aan om in de diepte-tuinen van Zeist foto’s te gaan maken. Met leuke invites voelde Jan en Yvonne zich al snel comfortabel. Maar we hadden hier maar een half uurtje want de tuin gaat dicht om half 5!

Omdat ik nog graag meer beelden wilde gingen we voor het Jaegershuis in Zeist een weggetje eerder naar rechts om daar nog wat beelden vast te leggen. Hier kwam Jan vroeger nog weleens. Even back te memory lane. 

En toen op naar het Jaegershuis waar de familie op hun zaten te wachten onder het genot van een hapje en drankje. De toast stond al gereed en hoppa alles felicitaties en cadeaus werden gegeven. Lekker verwend. 

Lieve Jan en Yvonne,
van harte gefeliciteerd met jullie trouwen.
Bedankt dat ik jullie verhaal mocht vertellen.

Lieve groet, Carina